erdoğan'dan salvolar devam ediyor.
10 günden önce IMF ile anlaşma olup olmayacağı IMF nin kendi kararıymış.
az evvel düştü matrikse bu da.
Printable View
erdoğan'dan salvolar devam ediyor.
10 günden önce IMF ile anlaşma olup olmayacağı IMF nin kendi kararıymış.
az evvel düştü matrikse bu da.
Period 30 dk
Zaman 12:00
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum Yatay
Pasif Trend Boga
Durum Artiyor
425 450 gecilirse ayi piyasasi biter.
bende sayin teo gibi artik indikator kullanmiyorum ne mutlu sadece fiat ve zaman:)
MP ve trend analizi
Bu açıklamayla iktidarın memleketi idare gücünün olmadığı açıkça belirtiliyor..iyice dağıttılar..
[QUOTE=SEREN I;78258]vob destek 33850...33500..
direnç... 34225.....
lastik patlak..haberiniz olsun.....söylemedi demeyin.............[/QUOTE]
Lastik patladı da başbakan stepne gönderiyor, lastikçi gönderiyor. .boks.
[quote=Dantes;78259]tesekkurler ama tam cevap alamadim aslinda. diger yontem dediginiz swing trade dokumnalardan takip ettigim kadariyle sorabilirmiyim sakincasi yoksa.[/quote]
Ben bu yöntemi açıklamadım, Market Profile çok yakın bir yöntem.
Şu an için kafanızı karıştırmayın dilerseniz bu yöntem ile.Mp size şu an para kazandırır.
Belki bir gün bunu da açıklarım...Bu yöntem gönderdiğim kitaplar arasında var.
Wiley Dynamic Trading Indicators Winning With Value Charts And Price Action Profile.pdf
Sevgiler...
29.01.2009 12:14:23 *erdoğan, imf'nin 2 yeni konu ortaya attığını belirtti, yorum yapmadı-cnbce
Slm arkadaşlar uyuya kalmısım 22 günlük ortalamanın anasını ağlattılar böylece pespese asağı yukarı kırılabildiğinide öğrenmiş olduk asırı satıs baskısının olmaması veriye doğru yukarı hareket olr beklentisi olusturdu bende 34000 altı 33500 gibi kapanıs olursa stop short olur
[quote=Dantes;78268]
bende sayin teo gibi artik indikator kullanmiyorum ne mutlu sadece fiat ve zaman:)
MP ve trend analizi[/quote]
hoşgeldin, 2 kişi olduk, daha gelenlerde olacak, ama indikatorlerin bir işe yaramadığını anladıklarında...
Sevgiler...
29/01 12:14 *erdoğan, imf'nin 2 yeni konu ortaya attığını belirtti, yorum yapmadı-cnbce 29/01 12:14 *erdoğan, imf'nin 2 yeni konu ortaya attığını belirtti, yorum yapmadı-cnbce
29/01 12:15 *ERDOĞAN, "İMF'NİN ORTAYA ATTIĞI YENİ KONULARI İNCELEYECEĞİZ"-CNBCE
[QUOTE=teo;78271]Ben bu yöntemi açıklamadım, Market Profile çok yakın bir yöntem.
Şu an için kafanızı karıştırmayın dilerseniz bu yöntem ile.Mp size şu an para kazandırır.
Belki bir gün bunu da açıklarım...Bu yöntem gönderdiğim kitaplar arasında var.
Wiley Dynamic Trading Indicators Winning With Value Charts And Price Action Profile.pdf
Sevgiler...[/QUOTE]
merekla beklıyorum teo abı kac gundur ha bugun yazdı sımdı yazdı nedır nasıldır ınan catladım baska yontem nasılsa ıse yarasada yaramasada ogrenmekte fayda vardır.selamlar saygılar
Bu arada akşamdan short olanları tebrik ederim bizde shortcuyduk dün pskolıjimiz bozuldu :d
imf in isi para vermek ama amaci degil bagciyi dovmek