-
[quote=VOBiX;78269]Lastik patladı da başbakan stepne gönderiyor, lastikçi gönderiyor. .boks.[/quote]
kurtarmaz....iyi gibi algılatılan aslında kötüdür...satış fırsatıdır......
ekonomi her durumda boca olmuştur....mevzu bu durumu ne kadar gizleriz..mevzuudur....dng
-
[QUOTE=teo;78275]hoşgeldin, 2 kişi olduk, daha gelenlerde olacak, ama indikatorlerin bir işe yaramadığını anladıklarında...
Sevgiler...[/QUOTE]
Beni de unutmayın... :)))
-
[quote=serkanyurttas;78278]Bu arada akşamdan short olanları tebrik ederim bizde shortcuyduk dün pskolıjimiz bozuldu :d[/quote]
Ö.S. short pozisyon aldım ancak sonradan çıkmak zorunda kaldım, akşam eve gelince dumur oldum.
DJI da oluşan yükseliş ile gece 1 saat uyuyamadım sonrasında da iyi uyuyabildiğim söylenemez.
Ancak seansın eksi gitmesi, aptallık yaptığım gerçeğini değiştiremez.
Trende karşı gelmek en büyük hatam idi.
-
Bence spottaki ağır hisseleri izleyen veya işlem yapan VOBda daha sağlam işlem yapar. Buna göre GARAN hariç ağır hisselerin beli kırıldı o da sınırda. Muhtemelen öğleden sonra netleşir.
Bu arada dün 38-40000'ler konuşulmaya başlandığında ve forum nüfusu iyice kalabalıklaşıp (140 kişi civarı) aşırı iyimser olup yükselişe inandığında yükseliş bitti bana göre. Doğrusunu zaman gösterir.
-
[quote=teo;78271]Ben bu yöntemi açıklamadım, Market Profile çok yakın bir yöntem.
Şu an için kafanızı karıştırmayın dilerseniz bu yöntem ile.Mp size şu an para kazandırır.
Belki bir gün bunu da açıklarım...Bu yöntem gönderdiğim kitaplar arasında var.
Wiley Dynamic Trading Indicators Winning With Value Charts And Price Action Profile.pdf
Sevgiler...[/quote]
illa ki bir mucize sistem bulacaksın...hayranım senin bu araştırmalarına....
teo dostum olmayan sistemi arıyorsun...en güzel sistem en basit olanıdır....
% 100 kazandıran sistemi bulamazsın...ben buldum .....ama sadece ben biliyorum...% 100 garanti veririm...bunuda gece anlatayım ..).dng
-
[QUOTE=teo;78275]hoşgeldin, 2 kişi olduk, daha gelenlerde olacak, ama indikatorlerin bir işe yaramadığını anladıklarında...
Sevgiler...[/QUOTE]
ben 2 yılımı heba ettim intikatörler için.. en yüksek heba edilen yıl kaç yıldır acaba:..: iyi bi trader olmak için o yılların heba edilmesi gerekiyormuş:)
-
Seren Abicim, lastik harbi harbi patladı :)
-
-
ya ne indikatorle urasıyosunuz anlamadımki en iyisi dilek tutmak :D
-
[quote=teo;78271]Ben bu yöntemi açıklamadım, Market Profile çok yakın bir yöntem.
Şu an için kafanızı karıştırmayın dilerseniz bu yöntem ile.Mp size şu an para kazandırır.
Belki bir gün bunu da açıklarım...Bu yöntem gönderdiğim kitaplar arasında var.
Wiley Dynamic Trading Indicators Winning With Value Charts And Price Action Profile.pdf
Sevgiler...[/quote]
tamam haklisiniz kafami karistirmak istemiyorum zaten bunu bile hazmetmis degilim henuz.
kitap bunu yada ilintilimi digerini bulmadim.
Dynamic Trading™
Dynamic Traders Group, Inc.
Tucson, Arizona
Robert C. Miner
Dynamic Concepts In Time, Price and Pattern Analysis
-
Sn seren ı, harbidende Lastiğe yama tutmadı görülüyor:)
-
Mesajımı bitirince gördüm GARAN'ın da beli kırılmış kapanışta. Artık IMF de gelse OBAMA da gelse kurtaramaz.