67.700......67.200.....66.650.......yolunu izleyerek düşüşün devamı gelir bence.
iyi data ..yurt dışı...pupu sadece minik tepki yapar...........
yani bir çıkarsa 5 düşer......bunu adı alçalan tepeler.....tepedeki ev ...
ha ha haa......
Printable View
67.700......67.200.....66.650.......yolunu izleyerek düşüşün devamı gelir bence.
ha ha haa......
[QUOTE=Astatin;195584]bence aynı:..:[/QUOTE]
sanmam astet :::
benim sistemim
[B]2.. 6.[/B]
750 altı istop yazılı ... long devam .. istop olursam .. bugün daha işlem yapmayacam ...:o:o
[quote=boz ayı;195613]67.700......67.200.....66.650.......yolunu izleyerek düşüşün devamı gelir bence.
ha ha haa......[/quote]
haftaya 63.900 tahminim var...........
kayıtlara alalım........
paraları sayalım..............
ARTUR GELİYOR.....ARTUR........lelele
ü[url]www...patron[/url] bana müsterih değilsin gibi geldi
En son buna benzer tepe formasyonu 2007 nin sonunda var günlük graflarda. Sayarsan [COLOR="Red"]A B C D E F G[/COLOR] ve en sonunda güm diye bir ses işte+.
[QUOTE=Astatin;195618]ü[url]www...patron[/url] bana müsterih değilsin gibi geldi[/QUOTE]
değilim patron ... sıkıntı var ... :o:o
[quote=fXci;195614]sanmam astet :::
benim sistemim
[B][COLOR=red]2.. 6[/COLOR].[/B][/quote]
punaki?
[quote=selçuklu;195620]değilim patron ... sıkıntı var ... :o:o[/quote]
patron birde şöyle bakalım...IMF anlaşması 3 ay tavsadı denmesine rağmen sadece %1.20 düşüş oldu...üwwwww...diycem ama gendüm bile inanmıyorum
[QUOTE=selçuklu;195615]750 altı istop yazılı ... long devam .. istop olursam .. bugün daha işlem yapmayacam ...:o:o[/QUOTE]
Yaw neden shorta geçmiyonku?
beni silkelediler abi 68.000 flat yerim vobu bugun flat kalcam aksama kadar bi cacık olmaz bundan bugun sinir etti beni..
Aha gümbürtü kopmak üzere.
hazırmısınız......data geliyor...........
En az 67300 e bekliyorum *.*
[QUOTE=bull market;195623]Yaw neden shorta geçmiyonku?[/QUOTE]
ykseleceğini düşünüyoum .. istop olursam ..duruma göre bakacam artık ..
[quote=sazan;195598]50+ teşekkür geçildiğinden, Aşağıda gösterilen kısımda "Bir sistem yaratmak" isimli topic'i açtım. Yavaş yavaş inşa edeceğiz artık. Gaçış yok. İlk mesajı ve başlangıç noktasını da koydum.
Rastgele. (Umarım hüsranla sonuçlanmaz.!)
[URL="http://www.voborsa.com/forum/"][SIZE=2]Vob Borsa Fx FORUM[/SIZE][/URL] [SIZE=2]> [/SIZE][URL="http://www.voborsa.com/forum/vadeli-islem-opsiyon-borsasi-f1.html"][SIZE=2]Vadeli İşlem Opsiyon Borsası[/SIZE][/URL][SIZE=2]> [/SIZE][URL="http://www.voborsa.com/forum/vob-seans-ici-ve-disi-f42.html"][SIZE=2]Vob Seans İçi ve Dışı[/SIZE][/URL][SIZE=2]> [/SIZE][URL="http://www.voborsa.com/forum/sistematik-vob-f40.html"][SIZE=2]Sistematik VOB[/SIZE][/URL][URL="http://www.voborsa.com/forum/bir-sistem-yaratmak-t5364.html?p=195594"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/misc/navbits_finallink_ltr.gif[/IMG][/URL] [B]Bir sistem yaratmak. [/B][/quote]
istediğimiz sorudan başlayabilecezmi patronaj
[quote=selçuklu;195615]750 altı istop yazılı ... long devam .. istop olursam .. bugün daha işlem yapmayacam ...:o:o[/quote]
sana bişey diyim mi Selçuklu.
herkesin trade tarzı farklıdır derim ya hep ben.
senin için şunu düşünüyorum.
günde 3 poz alıp 200 puana oynasaydın, ayda 9 bin puanın garantiydi...
ciddiyim...
[QUOTE=Astatin;195621]punaki?[/QUOTE]
ee azcuk kafa yor gayri .lelele
sistemler hla alda olduğu için kalan 1/3 lede long açtım...775den....(ekranı kapdım DAX bakmıyom..üww)..full longum yani..way**..sistem sata dönerse anında istoplarım
[QUOTE=unlimitted;195631]sana bişey diyim mi Selçuklu.
herkesin trade tarzı farklıdır derim ya hep ben.
senin için şunu düşünüyorum.
günde 3 poz alıp 200 puana oynasaydın, ayda 9 bin puanın garantiydi...
ciddiyim...[/QUOTE]
haklısın abi çok işlem yapıyorum ben ...genede fena değil durum .. dediğin gibi yapsam daha iyi olur ..
67800 den dünkü kısalar cavır oldu......flatim..
Şimci Babacan dan bir açıklama gelse..."IMF ile ilgili dediklerim sanırım yanlış anlaşıldı. Mayıs ayına kadar biz anlaşmayı yapar parayı alır parayı yer her bir şeyi bitirmiş oluruz demek istemiştim" dese :) ehuheuheue
[B]İzmirin kavakları[/B]
[B]Dökülür yaprakları[/B]
[B]Bizede derler çakıcı yar fidan boylum[/B]
[B]Yıkarız konakları....[/B]
[B][URL]http://www.trtube.com/ataturkun-sevdigi-sarkilar-izmirin-kavaklari-21638.html[/URL][/B]
üüwwwww... ama YYLD hatta YYGDDD
Şşş selçuklu helvalarını hazırla selçuklum:))) bu endekslerin gözü göz değil toprağa bakıyor hepsi:..::..:
full flat ..
[quote=unlimitted;195515]lem ekskali, dün akşam yorum yapacaksın diye ödüm patladı 20 pipe kapattım yuro bölü capon yeni şortlarını.
120 pip daha aşağı gitti meret.
borç hanene yazdım haberin ola. :..:[/quote]
Lem ,
bu mantığı tuttum. Bundan sonra , bütün erken çıktığım veya zarar ettiğim pozisyonları senin hanene borç kayıt edeceğim...kom
Asuman Trişe konuşiyi.brv
Koza alınırmı yaa, nedir ne değildir bu şey:)
[QUOTE=bull market;195644]Koza alınırmı yaa, nedir ne değildir bu şey:)[/QUOTE]
2004 de elimde vardı..şimdiki ederine göre 0.30 idi. şimdi ise 5.20....
alan kazanırmı sanıyor...şöyle endeks dibini yapsın...mesela temmuzda...kozada 2.00 olsun...belki alınır...hatta o bile fazla...
[quote=excali;195643]Lem ,
[B]bu mantığı tuttum. Bundan sonra , bütün erken çıktığım veya zarar ettiğim pozisyonları senin hanene borç kayıt edeceğim..[/B].kom
Asuman Trişe konuşiyi.brv[/quote]
iyi de ben senin pozlara gözümü dikip maaşallah demiyom ki .dng
YYLD YYGDD üwwww
[quote=Astatin;195630]istediğimiz sorudan başlayabilecezmi patronaj[/quote]
Üzgünüm ana henüz değil üüü. 3 adet mesaj gönderdim ve artık sizden soruma cevap anlamında katkı bekliyor. Yarın katkılar ve yeni fikirlerle devam ederiz.
[quote=unlimitted;195647]iyi de ben senin pozlara gözümü dikip maaşallah demiyom ki .dng[/quote]
Ben de, Ben de...dng
[quote=Astatin;195648]YYLD YYGDD üwwww[/quote]
patron uyumsuzluklara ne diyosun ?
Bu arada ben 850 maliyetli SW börtföy longları ile halen bekliyorum.
Sistemlerse hala SHORT.
pelanın dün longcu topladığı fikrim bugün de devam ediyor...
bence hala topluyor...
1 yıldır kazandırdığı için long pozlara aşık olanlar dikkat etmelidir.
tecrübe der ki, %2 düşen piyasa bu düşüşü %2 ile bırakmaz...!
emmeee, biz henüz %2 düşmedik.:..:
[QUOTE=abka;195646]2004 de elimde vardı..şimdiki ederine göre 0.30 idi. şimdi ise 5.20....
alan kazanırmı sanıyor...şöyle endeks dibini yapsın...mesela temmuzda...kozada 2.00 olsun...belki alınır...hatta o bile fazla...[/QUOTE]
Sorma, bende 2006 daki madeni kapatma davasını iyi bilirm:mad:
Ama işte bu altın kaldıraç gibi bir etki daha yaparmı bu namıssızlara diyorum hani:rolleyes:
inanılmaz.......
yurdum insanı ne kadar longa şartlanmış..........
pala bundan istifade ederek çok fazla şort açtı.....
malın altına yatıyorlar....çok kötü olacak....çokkk..
sn hilmi,
bahsettiğim sebeplerden ötürü birazdan €/JPY 124,88'dan long denemesi yapacağım.
haber vereyim dedim...
750 kısa .. stop yazmadım henüz ..