-
[quote=unlimitted;273203]cümleyi doğru oku.
...ederdim de,
sonu "edemiyorum" diye bitecek olmayan bir cümle gibi mi duruyor sence?
lem senin ortaokul türkçe hocan jimmy diye birisiydi heral. :..:
neyse dur ya, milleti haberdar edek.
göstergelerde en ufak bir gevşeme eğilimi yok.
haberiniz ola...
sanırım çok pis yakaladılar kısacıları... üvvvvvv üüü[/quote]
yoksa eft ücreti mi ödüyon:o
jimmy değil, cimilli idi:D
-
gunaydınlar...
kreş tüm hızıyla yolda...:)
hatta einen tollen krasch über meinen kleidung...(garip oldu)
ehehe
herkese hayırlı seanslar
-
[quote=tr_hope05;273207]günaydınlar...77200 ve 77265 de sağlam dirençler var...eğer oraları geçerse yeni zirve derim..yoksa geri gelir..[/quote]
76700 lerde karar verecekler ..hele bi soluklansın dimi..fdow da tepki bitmiş görüntüsü var..
-
owwww .. mondiyo .. ühüühh ..yygd ..
-
-
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
-
76900 den sat gerceklestı .. hedef 1000 puan 75900 civarı realize ederim bu pozu... yada stoplanır reverse oluruz..
-
[quote=unlimitted;273203]
neyse dur ya, milleti haberdar edek.
göstergelerde en ufak bir gevşeme eğilimi yok.
haberiniz ola...
sanırım çok pis yakaladılar kısacıları... üvvvvvv üüü[/quote]
pala işte huyu kurusun, en güzel gevşemeyi böyle en ufak gevşeme eğilimi olmadığı zamanlarda yapar:::.dng.lelele
-
bu topiğe gelmeden önce kör kurşun gibi işlermler yapmışım..bakış açım değişti...
şöyleki sistemler kurmak önemli ama daha önemli olan;
- Sistemini tanımak
- Disipline uymak
- Gün sonu pozisyon garantisi yoksa (indikatörler desteklemiyorsa) flat kalmak
- Bu yazdığım çook önemli ([U][COLOR=red]haritasız yol almamak[/COLOR][/U])..ne demek bu yapacağın işlem her ne ise bunu işlem yapmadan önce analiz edip kararı uygulamak.
- ...
- ...
noktalı yerleri ilerledikçe-öğrendikçe yazıcam
emeklerinize teşekkür ederim..
-
dtc ala geçti ,tde ler zaten aldaydı,
setuplar alda,
5' lıkta yukarı trend gözüküyor...
76.800 ler tutarsa hareket yukarı devam edebilir..:confused:yoksa 76.400 e geri çekilir...
etr de alda...
[IMG]http://i30.tinypic.com/ay0lxj.jpg[/IMG]
-
asti hocam halamı sinyal gelmedi sende bu kaçıncı gün oldu pozda bekleyeli :rolleyes:
-
Long yada şort olarak bir şartlanmışlığımız yok yada olmamalı,gün içi her yöne pozisyon alabiliriz.
77.250 yi tekrar deneyecektir bu seviye geçilirken long pozisyon açmayı düşünüyorum.
76.750 altı şort denenebilir.
İzleyelim görelim herkese başarılı tradeler.
-
[quote=tr_hope05;273220]bu topiğe gelmeden önce kör kurşun gibi işlermler yapmışım..bakış açım değişti...
şöyleki sistemler kurmak önemli ama daha önemli olan;
- Sistemini tanımak
- Disipline uymak
- Gün sonu pozisyon garantisi yoksa (indikatörler desteklemiyorsa) flat kalmak
- Bu yazdığım çook önemli ([U][COLOR=red]haritasız yol almamak[/COLOR][/U])..ne demek bu yapacağın işlem her ne ise bunu işlem yapmadan önce analiz edip kararı uygulamak.
- ...
- ...
noktalı yerleri ilerledikçe-öğrendikçe yazıcam
emeklerinize teşekkür ederim..[/quote]
hepiniz güzel yazıyorsunuz,emin olun,:)))
ama yeni gelen bi arkadaşın böyle samimi ve gerçekten ,topikten faydalanmış olarak bişiler yazması,
bana şöyle dedirtiyor:
iyiki bişiler yazmışız beraberce,hiçbiri boşa gitmiyo.....brv.brv.brv
tşk.ler tr hope....;)
-
[quote=a.kaya;273224]asti hocam halamı sinyal gelmedi sende bu kaçıncı gün oldu pozda bekleyeli :rolleyes:[/quote]
Sorma kayaboss..Yoksa bizim sistem tatile çıktı da bize mi haber vemedi..herhalde ağustos vadeyi bu sinyalle kapatacağız..:D:D Yine tek br filtre direniyor...yaşamak direnmektir diyor..artık gadder gısmet..yalnız cuma günkü okazyonu kaçırmamam lazımdı...sisteme dakma felsefesinni çok şık bir hayata geçişi olabilirdi...kader ve kısmet...
he dur can sıkıntısından bi kanal felan yapam..hem selçulu çok yoruldu bu kanal işlerinden ona da imece olur bir çeşit
[IMG]http://i29.tinypic.com/2z7efma.png[/IMG]
-
yalnız sunu soylıyeyım...son 2 aydır ınanılmaz derecede zorlastı ve artık 1-2 aylık kolay ve tekrar kurban getırtecek zamanların gelmesı lazım..yoksa bu iş bööle gıtmez ve yatırımcı bulamazlar burada...
-
Piyasada DAX 6.200'ü mü, 6.150'yi mi kıracak bekleyişi var... Kırılım gerçekleşene dek yatay piysasa gayet muhtemel.... Neyse ki bant dar.... üvvvv....
-
alış baskısı var gibi görünüyor bence .. gevçemiyor vob ..du bakalım .. ühühühü .. üvvvv ...
-
[quote=Astatin;273230]
he dur can sıkıntısından bi kanal felan yapam..hem selçulu çok yoruldu bu kanal işlerinden ona da imece olur bir çeşit
[/quote]
Her geçen saniye ile o kanal daha da alçalıyor ve yukarı kırılması daha da kolaylaşıyor... Kanalizasyon live... 100.000 scenario live.... :)
-
haydi pala, aşağıya gel de yerine koyalım
-
Mozaik değil ula mermer şort..ehuehuheuhe..he yafrim ayriştaa geeelllllllllllllllllllllll
-
[quote=ATHLON;273231]yalnız sunu soylıyeyım...son 2 aydır ınanılmaz derecede zorlastı ve artık 1-2 aylık kolay ve tekrar kurban getırtecek zamanların gelmesı lazım..yoksa bu iş bööle gıtmez ve yatırımcı bulamazlar burada...[/quote]
Eski sistemim 26 Mayıs - 7 Temmuz arasında çok kısa sürede toplam 9.000 puandan fazla kar yazmıştı... O gün bugündür sürünüyoruz, hatta sonuçta o sistemi çöpe atmak zorunda kaldım... Dediğin gibi artık uzun trendlerin geri gelmesi yaklaşmıştır umarım... Emme basma tulumba piyasası bir yere kadar...
-
[QUOTE=ihakkı;273226]Long yada şort olarak bir şartlanmışlığımız yok yada olmamalı,gün içi her yöne pozisyon alabiliriz.
77.250 yi tekrar deneyecektir bu seviye geçilirken long pozisyon açmayı düşünüyorum.
76.750 altı şort denenebilir.
İzleyelim görelim herkese başarılı tradeler.[/QUOTE]
Sızın al sevıyenız benım kı ıle uyusmasına ragmen sat sevıyesınde 175 puanlık bır fark var.. ılgınc...
benım sevıyeler 250 üstü alıs 925 ve altı satış ...
-
[QUOTE=Strategist;273232]Piyasada DAX 6.200'ü mü, 6.150'yi mi kıracak bekleyişi var... Kırılım gerçekleşene dek yatay piysasa gayet muhtemel.... Neyse ki bant dar.... üvvvv....[/QUOTE]
herkesin gözü daxta bence patron .. ayısal bir üçgenmi boğasal bir üçgenmi .. ühühühüh ... bence ayısal ühühüh
girdiği yerdenmi çıkıyodu nasıl oluyodu stro patro .. ühüüh üvvvv
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/80fe2050.png[/IMG]
-
asti hocam aracı kurumun seni hiç sevmiyi haberin ola bu kadar az sinyalle de daha çok uzun süre sevmiycektir :..: :::
-
[quote=Strategist;273235]Her geçen saniye ile o kanal daha da alçalıyor ve yukarı kırılması daha da kolaylaşıyor... Kanalizasyon live... 100.000 scenario live.... :)[/quote]
aybediyon stropatro..yandaş bakma olaya:p:p:p ona bakarsan alt taraf da boş, kanalın altına kadar çok rahat iner:D
Eyle yada beyle...hep derim..kaderde varsa üzülmek, neye yarar üzülmek..:o
-
[quote=Strategist;273238]Eski sistemim 26 Mayıs - 7 Temmuz arasında çok kısa sürede toplam 9.000 puandan fazla kar yazmıştı... O gün bugündür sürünüyoruz, hatta sonuçta o sistemi çöpe atmak zorunda kaldım... Dediğin gibi artık uzun trendlerin geri gelmesi yaklaşmıştır umarım... Emme basma tulumba piyasası bir yere kadar...[/quote]
keşke emme basma olsa,ona göre de işlem yaparık patron...ama yok ,direk bilenin hesap kitap yapanın,grafik neyin çizenin üstüne oynuo..bariz şekilde onları bitirmeye çalışıo...
-
şimdi madem olay dax dan açıldı...0.45 dax artıısnda 77200 olan vob, 1.05 dax artısında 76850 olan vob...e yani...
-
[quote=Astatin;273242]aybediyon stropatro..yandaş bakma olaya:p:p:p ona bakarsan alt taraf da boş, kanalın altına kadar çok rahat iner:D
Eyle yada beyle...hep derim..kaderde varsa üzülmek, neye yarar üzülmek..:o[/quote]
Bana farketmez aslında biliyon patro... Boğalığım tamamen mevcut poz tabanlı... Sistem short verse de yeni başlayanlara göstersem bir trader anında nasıl döner, yorumlar imza avatar vs. nasıl bir anda ayulaşır... :..:
-
[quote=selçuklu;273240]herkesin gözü daxta bence patron .. ayısal bir üçgenmi boğasal bir üçgenmi .. ühühühüh ... bence ayısal ühühüh
girdiği yerdenmi çıkıyodu nasıl oluyodu stro patro .. ühüüh üvvvv
[/quote]
Konuyla ilgili çok teori olsa tecrübe gösteriyor ki KY'nin ağırlıklı olarak bulunduğu poza ters taraftan çıkar patron... üvvvvv...
-
[quote=Kennym;273239]Sızın al sevıyenız benım kı ıle uyusmasına ragmen sat sevıyesınde 175 puanlık bır fark var.. ılgınc...
benım sevıyeler 250 üstü alıs 925 ve altı satış ...[/quote]
Sevgili Kennym
Benim sisteme göre 925 satış için biraz erken bir seviye olarak gözüküyor.Bu seviyelerden yaptığım işlemlerde stop sayım ve ödediğim komisyon fazla oldu.Bu nedenle sistemi optimum yapmaya çalıştım.
Şu anki örnekte 925 altına indi senin satış yapman gerekir.Ben henüz bekliyorum.
-
Gunaydınlar bol kazanclar,
teknik bir soru sormak istiyorum. 2. dalga 1. dalganın nekeadarını max geri alabilir.
-
[quote=ATHLON;273243]keşke emme basma olsa,ona göre de işlem yaparık patron...ama yok ,direk bilenin hesap kitap yapanın,grafik neyin çizenin üstüne oynuo..bariz şekilde onları bitirmeye çalışıo...[/quote]
Sazan abi bir yazısında demişti ki bazı dönemlerde Smart Money teknikçilerden de vergisini alır. Bu dönemde hiçbir sistem ve teknik çalışmaz. Sanırım o dönemi yaşıyoruz.. Sıkıcı olan şu ki, önce adam gibi bir düzeltme olmadan güçlü bir yükseliş trendi zor. Ama düzeltme de yapamıyor, çünkü kim ne derse desin sıkı düşüş için haber lazım, piyasaların default hareketi çıkmak, kimse durup dururken satmıyor. Avrupa batıyor haberleri bile DOW'u 10.000 altında tutamadı, daha ne haber gelecek bilmem. Yükselemeyen ve düşemeyen piyasanın tek yapabileceği hareket yatay. Kendimizi bu işin 2011'e kadar uzamasına hazırlamak lazım. Dow'daki klasik yıl sonu rallisi bittikten sonra 2011 Şubat gibi ancak adam gibi bir düşüş beklenebilir gibime geliyor... üvvv diyorum başka bişey demiyorum... üvvvv...
-
[quote=Astatin;273245]şimdi madem olay dax dan açıldı...0.45 dax artıısnda 77200 olan vob, 1.05 dax artısında 76850 olan vob...e yani...[/quote]
konusu geçmişken öğrenmek amaçlı soruyorum bizim piyasa daha çok hangi piyasayı baz alıyor ya da takip ediyor..
FDOW, DAX, PARİTE, BRENT..ben şöyle düşünüyorum;
DAX, FDOW a bakıyor
VOB, FDOW a bakıyor
-
[quote=caylakboga;273250]Gunaydınlar bol kazanclar,
teknik bir soru sormak istiyorum. 2. dalga 1. dalganın nekeadarını max geri alabilir.[/quote]
%100'ünü geri alabilir, 1 kademe daha altına inemez. Ama pratikte %61.8'inden fazlasını geri alıyorsa sayımın yanlış olma ihtimaline kendini hazırlamak ve B planlarına bakmak lazım...
-
flat full flat .. str ala geçti . üvvv
-
[quote=tr_hope05;273252]konusu geçmişken öğrenmek amaçlı soruyorum bizim piyasa daha çok hangi piyasayı baz alıyor ya da takip ediyor..
FDOW, DAX, PARİTE, BRENT..ben şöyle düşünüyorum;
DAX, FDOW a bakıyor
VOB, FDOW a bakıyor[/quote]
FDOW'da gece hacim çok düşüktür. FDOW'dur DAX'a bakan, tersi değil.
Sistemsiz oynadığım dönemlerde ekranımdan VOB grafiğini bile kapatırdım, ama DAX grafiğini kapatmazdım. :) Tabi o benim takıntım, çok işe yaradığını iddia edemem. :)
-
Günaydın arkadaşlar,
Hayırlı bir gün olsun.
-
benim modifiye STR al vermek üzere, sinyali bekliyorum.
beklerim sinyali, barlar geçse de
yeter ki bana gel, senede bir gün
-
[quote=caylakboga;273250]Gunaydınlar bol kazanclar,
teknik bir soru sormak istiyorum. 2. dalga 1. dalganın nekeadarını max geri alabilir.[/quote]
2.dalga 1.dalganın tamamını geri alamaz,tamamına yakınını geri alabilir teorik olarak...
en çok rastanan oranlar:
%62
%50
%38
-
[quote=Strategist;273253]%100'ünü geri alabilir, 1 kademe daha altına inemez. Ama pratikte %61.8'inden fazlasını geri alıyorsa sayımın yanlış olma ihtimaline kendini hazırlamak ve B planlarına bakmak lazım...[/quote]
yok %100 ünü geri alamaz.
örneğin 1. dalga 1.000 puan ise 2. dalga en fazla 975 puan olur.