[quote=unlimitted;195708]67.250 long... stop 67.075[/quote]
67.375 flat.
Printable View
[quote=unlimitted;195708]67.250 long... stop 67.075[/quote]
67.375 flat.
Spot 30 helvaları hazırlayın dedi bikere. yarına gaplı düşüş yakışır artık.
bogaları kestiler sucuk yaptılar, mangalıda hazırladılar kızartıcaklar birazdan ohh miss gibii, illaakkii :))
65 binler hedefde.ALTIN VURUS 66 binlrin altinda 65 binlrdr olabilir.bence..:)
[quote=nunu;195707]vay vay vay...vay ki ne vay...[/quote]
Vay vay vay vay [B]TOSİNO[/B] yaylada [B]OTLANSİNO.......:::[/B]
[URL=http://img709.imageshack.us/i/33492983.png/][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/8681/33492983.png[/IMG][/URL]
[quote=boz ayı;195711][I]boz 3 gündür çok yazdı........artık full şortlarla arkaya yaslandı ...[/I]
[I]şorttan inmez............[/I][/quote]
yorumlara ara vermemin bir diğer sebebi long olup zararda olan
dostlar olması..maalesef.....
forum bugün çoşkulu değil......:(
[quote=boz ayı;195711][I]boz 3 gündür çok yazdı........artık full şortlarla arkaya yaslandı ...[/I]
[I]şorttan inmez............[/I][/quote]
sinyalde geldi, daha taze, grafta verdim,.....
[quote=unlimitted;195715]67.375 flat.[/quote]
Aha. Alacaklarım birikiyi. Damlaya damlaya goal oluyi...brv
Anaaaaammm.... Ayuların intikamı acı olmuş.... 2 saattir ekrana bakamadım, iyi ki de bakamadım, kesin saf gibi tekrar long denemesi yapıp çarpılırdım... :)))
Günü tek çarpılmayla kapatayım bana yeter... :..:
hakkaten yaww.forum niye bu kadar sessiz....bak bize longdan daktılar 300 puan..hiç susuyomuyuz...yoo..ehuheuheue..ver taban ver tabana **..eski günlerdeki gibi...300 puanın **...:)
[quote=boz ayı;195721]yorumlara ara vermemin bir diğer sebebi long olup zararda olan
forum bugün çoşkulu değil......:([/quote]
ben de o konuda hassasım. önemli bir nokta.
marakeş vardı, kulakları çınlasın. bu konuda en güzel yazı, onun imzasıydı.
eski şort arkadaşlar için değil, son 200 puanda düşük marj için şortlamış arkadaşlar dikkatli olmalıdır.
önemli pariteler tepme noktalarındadır... piyasaları çok kısa süreli yeşil dalga sarabilir.
uyarmak istedim.
[quote=excali;195723]Aha. Alacaklarım birikiyi. Damlaya damlaya goal oluyi...brv[/quote]
ekskali, 67.150 long! bu dip avı senin için... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
kritik seviyeye geldik..
bundan sonrası bayıraşağı :)
[IMG]http://i45.tinypic.com/9h5rty.gif[/IMG]
[quote=boz ayı;195721]yorumlara ara vermemin bir diğer sebebi long olup zararda olan
forum bugün çoşkulu değil......:([/quote]
Yaz abicim sen. Tecrübenden istifade edelim.
Borsa %1'den fazla hangi yöne hareket ederse etsin forumlar matem yerine döner her zaman, çünkü başta ben çoğumuz trend takibi yerine tepki avlamaya oynuyoruz. Çarpılalım ki kendimize gelelim. :)
Günlük spot endeksler bolinger alt bandına geldi:) Nadir gelir, geldimide bi düşündüğü vardır.
Kapanış tahminimi hatırlatıyorum. 67000-67100 aralığı, tabii orada tutunabilirse:)
ulen bu dowdaki hareketi dün bekliyordum ben....
-1,5 olur diye.....
günlükleri satta ve sat verdiği yere kadar bi tepki verdi...sonra vur aşagı....
kısa devam...işlem yok... herkese iyi akşamlar..
erken kaçar ben...
sn boz ayı
saygı ve sevgi çerçevesinde yazdıktan sonra bir şey olmaz
moral bozuk,
çünkü shortan erken indim
695xx üstünde tutunamayan vop 66xxx yeresine gider dememin sebebi buydu işte inşallah faydalanan olmuştur
[quote=unlimitted;195727]ekskali, 67.150 long! bu dip avı senin için... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
ekskali, Allah canını almıya.
veri varmış, hiç söylemiyon. ödümü patlattın lem. aha dedim dibi yakaladım.67.150'den.
2 dakka sonra 67.300 yanarken 67'yi yaktılar bi anda. :..:
neyse, hadi 67.450 yi gösterin de kapatalım günü.
e hoydi...:rolleyes:
üvvv çöküş gününde ekran başında değilim ona yanarım şimdi 2.80 uzatmışlar vobu.. püüü ula burdan 70000 e kadar yediğim dayağın haddı hesabı yoktu... daha dün 69500 den short yapıp 69300 de kapattım peeehh salak kafam su hale bak.. nerelere gelmiş.. piffff bellıydı dun eksı makasta bafım bafım mıllete sozlesme ıteledıklerınde... bunlar kıtapsız yaf emınım bu ımf acıklaması bıle planlıydı.. dun mıllete gomup bugun ıcın boyle bı gomus ıcın on hazırlık.. vay anam vay...
[quote=fXci;195733]695xx üstünde tutunamayan vop 66xxx yeresine gider dememin sebebi buydu işte inşallah faydalanan olmuştur[/quote]
abicim, sen uzun süreli kaybolma bi zahmet. teknik gösterdiğin grafiklerin çok ama çok faydalı.
ciddi söylüyorum, sayın hexen'i aratmıyorsun.
gerçi onu arıyoruz, aksanını arıyoruz ama sen aksan konusunda da aratmamaya çaba gösteriyorsun gayrı. :D
Biraz daha aşağı yönde ıkınırsak yatay piyasa sona erecek.. Ucuna kadar getirdiniz ayu kardeşlerim... Ha gayret 300 puan daha yeter... Yataydan kurtulalım artık...
69600 shortlar 67100 flatt.. dow bugun artı kapar... iyi akşamlar kapanışa dogru long olurum buyuk bir ıhtımal daha mangala çok varr..
67.150 longlar aynı yerden flat.
€/JPY 124,778 long.
stop 124,612
pu'lar ne alemde astatin?
dolarede hedef 1.5317 bu aynı zamanda piyasanın ilk denge yeresi, o esnada vob kaçsa kısa long düşünülebilir, 65-68 gibi örneğin, bakacağız,......
kalıcı postları hazırlamak gerekecek 67100 altı kapanışlarda..
[quote=unlimitted;195741]67.150 longlar aynı yerden flat.
€/JPY 124,778 long.
stop 124,612[/quote]
evet vay anasını, hiç bu kadar kısa sürede stop olmamıştım. :..:
Ahanda Agam UZUN culari yakaladi mi artik. Bitirmeden, FINISHING yapmadan
umugunu sikmadan birakmaz artik.
Ne derler Sabreden Dervis Muradina erermis..
[B]Burada hickimse bekleyenler kadar kazanmaz.[/B]
Yaptik kisalarimizi bekledik ve kazandik.
Ha tersi de olabilirdi. 70000 i gecseydi stoplayacaktik....
Gecmedi biz kazandik.
Tekrarliyorum. 10 trilyondan az paraniz varsa. Seans ici oynamayin..
Hem komisyon hem zarar yazmayin..
Bir pozisyonu kardayken eger 1 ay tutmayacaksaniz. 1 dakika icinde satin.
Bol sanslar...
OZGURBORSACI
fdow ile dJi nerdeyse eşitlendi Fdow da vade sonu değilse biri feyk atıyor..67 bin aşagı kırmazsa agrasif LONG...
[b]BBBDYYSD :D[/b]
Henüz beynime Al sinyali gelmedi, dedim ya SAT sinyalinden sonra 3000 düşeriz... Daha 66500 leri gereceğiz diyor beynim... Oraya gelince bakarız :)
ben foruma küstümüüü:D
ne vardı 700 ü dün kırsaydık çokmu şey istemiştim sizden:)
67050 KISALAR FLAT BEREKET VERSİN.lelele.lelele
[quote=BORSACIOZGUR;195746]Ahanda Agam UZUN culari yakaladi mi artik. Bitirmeden, FINISHING yapmadan
umugunu sikmadan birakmaz artik.
Ne derler Sabreden Dervis Muradina erermis..
[B]Burada hickimse bekleyenler kadar kazanmaz.[/B]
Yaptik kisalarimizi bekledik ve kazandik.
Ha tersi de olabilirdi. 70000 i gecseydi stoplayacaktik....
Gecmedi biz kazandik.
Tekrarliyorum. 10 trilyondan az paraniz varsa. Seans ici oynamayin..
Hem komisyon hem zarar yazmayin..
Bir pozisyonu kardayken eger 1 ay tutmayacaksaniz. 1 dakika icinde satin.
Bol sanslar...
OZGURBORSACI[/quote]
68000'den longlayan adam 700 puan kara gecti, sonra dustu, hatta bir 700 puana stop oldu diyelim. eee, ne olacak simdi?:p
ya da diyelim boga piyasasindayiz ya, yarin duzeltme bitti, yukselmeye basladik. ee, ne olacak simdi?
trend iyidir de dogru pozisyonda olursan iyidir. o da gunluk graf gerektirir.
[quote=sovalye;195750]ben foruma küstümüüü:D
ne vardı 700 ü dün kırsaydık çokmu şey istemiştim sizden:)[/quote]
foruma değil palaya kız şövalye :)
[QUOTE=unlimitted;195737]abicim, sen uzun süreli kaybolma bi zahmet. teknik gösterdiğin grafiklerin çok ama çok faydalı.
ciddi söylüyorum, sayın hexen'i aratmıyorsun.
gerçi onu arıyoruz, aksanını arıyoruz ama sen aksan konusunda da aratmamaya çaba gösteriyorsun gayrı. :D[/QUOTE]
savol limitsiz abeyim :::
[quote=YAVUZHAN;195753]foruma değil palaya kız şövalye :)[/quote]
palanın olduğunu görsem yada inansam ona kızardım ama işin kolayına kaçmak yok
bütün suçlu sizsiniz küssssüüü:..:
67000 long
[IMG]http://skyturkvngenc.files.wordpress.com/2007/08/leman-kapak.jpg[/IMG]