bu silkelemeyi kim yapti sn SEREN.
Printable View
bu silkelemeyi kim yapti sn SEREN.
[quote=jerfin;78357]asıl şahane obo saatliklerde ve günlüklerde var..[/quote]
yani .dng 1200 puan daha yetmez diyorsun..Allah seninde gözünü doyursun..yahu bu kadınlar amma aç gözlü...ben senin için boğayı kestim....çengele astım....sana tekmelettim...nankörlük tüm kadınlardamı arkaşlar....
Belli rakam gecilirse, bir yerlerde tutunursak da haftaliklarda da TOBO ihtimali var.
Ihtimal uzerine ihtimal.. :)
bende sat mat yok baba...hatırlatma fiyat geri geldikce pasta alıcılar lehine güzelleşiyor..
.dng[quote=Dantes;78368]bu silkelemeyi kim yapti sn SEREN.[/quote]
walla ben yapmadım.......
dünü hatırlayın .yükselirken satıyorlar dedim..hatta vakit olsa kısa yaparım dedim..adamlar zaten satıcı...fdji artı açsa..iyi haber gelse ımf de varya...
uzuncuları ormana götüreceklerdi.........
Heyecan yaptılar azıcık, sanırım bu haftayı böyle yukarlarda kapamaya niyetliler, daha yarın Cuma var, bu sebepten yatayda heyecan yapıyolar, al sata müsait ortam, saygılar.
Bu arada fdj varyete seansını bitirdi. Kenara çekildi. Bizimkiler orkestra çalarken bi kısmı halay çekerken bi kısmı çayda çıra, bi kısmıda çökertme oynayalım diyor. Ama çökertme son hava olacak gibi.
[QUOTE=SEREN I;78369]yani .dng 1200 puan daha yetmez diyorsun..Allah seninde gözünü doyursun..yahu bu kadınlar amma aç gözlü...ben senin için boğayı kestim....çengele astım....sana tekmelettim...nankörlük tüm kadınlardamı arkaşlar....[/QUOTE]
aaa ben 1200 puan alamadım kii.. dana etini tam pişmeden yemeğe kalktım, az daha dişim parçalanıyordu:..:
nasıl devirdin ama o koca boğayı.brv.brv
Vob sata geldi tekrardan ama bakalım, hala 34000 lere gider gelir al sat para yapar bence, saygılar.
[QUOTE=SEREN I;78361]pastada alıcı şişman kadın..yalan.....parçalar burayı....dng[/QUOTE]
ya seren abi bu şişman kadın kim... tanıdıkmı.....
Fark +100 puan, trene binen uzuncuları silkelediler :)
spot satta yurtdışı alda...
terse döndüler...
bizde ne olacak diye bakıyoruz..
al olursa alacagız.....
her yer tuhaflaştı...... he heeee