66475 longlar flata cevirdik bide shortladık bakem 525 puan zarar
Printable View
66475 longlar flata cevirdik bide shortladık bakem 525 puan zarar
misal histem 500 den piramit kısa yap diyor amma, disipline uyuyoruz ve yapmıyoruz..üwwww
[quote=Astatin;195958]destek:p.boks.[/quote]
Hade leenn,
[B]Düşüş direnci[/B] o bikerem...dng.brv
[QUOTE=AMON RA;195943]Günaydın forumun shortlarından dolayı dişlerini gösteren lonk kaldığından dolayı dişlerini sıkan flat olduğu için vay ** diyen güzel insanları![/QUOTE]
bizim izdirabimiz bitmezki aga .. short short deyu deyu 70000 i gördük , bittik tükendik deyu poz kapattık hergun.. hıc umulmadık bı anda bastılar aşşa :)
bön bön baktık.. yaf son pozum 69500 den kısaydı onuda 69300 de kapadım zaten :) 1 gün yaf 1 gün sabretsem sorun yokmuş ueheuhu ama oyle bi şartlandırıldık ki peeeh.. yemişim histemi.. benımkısını bozdular histem filan kalmadı .. :..::..::..::..:
66200-66300 bence cok önemli kırılırsa dıpzıt
[quote=excali;195963]Hade leenn,
[B]Düşüş direnci[/B] o bikerem...dng.brv[/quote]
bu da olmadı...düşüş direnci değil, düşüşe direnç:D:D:D.kom.kom.kom
[quote=Astatin;195966]bu da olmadı...düşüş direnci değil, düşüşe direnç:D:D:D.kom.kom.kom[/quote]
Forumda 3 dişle adam ısırmak serbest mi , asti?::::::
[B]Günaydın voborsa...[/B]
Baba uzun süren bir görevden dönmüş,çocuğuna otur camın önüne geleni geçeni say...sana kişi başı para verecem demiş..geçmiş yatak odasına...
Bir müddet sonra çocuk seslenmiş baba..baba...bu s...ş sana pahalıya patlayacak....
Niye oğlum.... cenaze geçiyor baba....:::::::::
Bu c dalgası başlangıcı ise ....
anlaşıldı, yine 200 puanda millete kurdeşen döktürecekler.
ekranları birkaç saat izlemek gereksiz. biraz işlere dalalım...
herkese bol kazançlar. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=Kennym;195964]bizim izdirabimiz bitmezki aga .. short short deyu deyu 70000 i gördük , bittik tükendik deyu poz kapattık hergun.. hıc umulmadık bı anda bastılar aşşa :)
bön bön baktık.. yaf son pozum 69500 den kısaydı onuda 69300 de kapadım zaten :) 1 gün yaf 1 gün sabretsem sorun yokmuş ueheuhu ama oyle bi şartlandırıldık ki peeeh.. yemişim histemi.. benımkısını bozdular histem filan kalmadı .. :..::..::..::..:[/QUOTE]
Yav disiplinli olmak lazım bak astiye asker gibi olmuş!
[quote=Astatin;195962]misal histem 500 den piramit kısa yap diyor amma, disipline uyuyoruz ve yapmıyoruz..üwwww[/quote]
hay ben disiplinin:D:D:D (şaka şaka..uzun vadede disiplin kazanır)
[quote=excali;195968]Forumda 3 dişle adam ısırmak serbest mi , asti?::::::[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele dur bi küpü doldurak iyice, sonra ben sana pekin ördeği gönderirim, ısırırsın bol bol
oyy oyyyy... yarıldı bunlar.......
2 gündür işlem yok..kısa devam....
oyy oyyyy...
üşşşşşşşşşşş...bu ne lem..endeks ***do lara geldi resmen..vurun yiğitler...cenk günüdür...aylardır beklediğimiz mesudiyet :) ! günleridir bunlar...ehueheuh...üşşş lem katliam resmen...
günaydın....
65.600 1/2 şort-cover...........
ne bastılar yaf allahsızlar.. biz malda degiliz ya basar gavur aga.. bastıkcada p*kunu cıkarana kadar basar.. sımdı nerden gırsem ters teper daha once ellı kere yaptı hepsını yedık gırmeye tırsar oolduk üvvv ne çileli başımız varmış :)
Kisaya ekleme yapildi.ALTIN VURUS 62 binlerde.
[URL="http://img99.imageshack.us/i/fdow.png/"][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/314/fdow.png[/IMG][/URL]
Fdow da 30 dk'lık graifikte yükselen kama(takoz) her an patlayabilir...
[QUOTE=fXci;195779]çıkılın yoldan gayri zistemim dünki cort zonyalını devam ettırıyore...
ayrıcana teknik hedef yerelerine yaklastık az kaldı
[B]tahmınen fiyatlar 65600 ile 66300 arasında denge bulacaktır[/B]
[/QUOTE]
evet 69350 yeresinden beri tuttugum cortları bugun 65700 yeresınden flatledım
65600 66300 yeresı arasında gıt gel olması ıhtımlını sevdim gayri
Dünki yandan çarpılan 200 pivanımın 75 i geri alınmıştır..az sabır fazlasınıda alcekti emme tehlikeli işler bunnar..ha ha ha ....
[QUOTE=AMON RA;195972]Yav disiplinli olmak lazım bak astiye asker gibi olmuş![/QUOTE]
üvvv üvvv hemen askere yazılıyom , ule ben jandarma komandoluk yaptıydım bide askerde peeh ben daha iyi asker olurum , lakin sistem oluşturmam lazım.. hemen 10 luk düzeni keşfedeyim..
Alıntı Pasta-Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-07BE_4B6BD140.jpg[/IMG]
[B]65600 66300[/B] bandının 65600 kısmısının altında kalırsa [B]64500-65200[/B] bandına atarık kendimizi ve dengeleme surecı orda baslar gauri
Asil siddetli dusus 65200 kirildiginda gelecek.fibo 618 hedefi 62 binler.
[quote=boz ayı;195977]günaydın....
65.600 1/2 şort-cover...........[/quote]
boz tebrik ederim kardeş başarılı öngörün için evet bu sevda gerçekten bitmiş yalan olmuş bize de düşen trenin bu vagonundan binmekmiş aylarca bir daha inmemek üzere sort sort sort
50000 de durur mu hacı..ehuheueh...
'coz u know wha, ground is th limit'
bu ne ba :)
64.750 şort-cover......
flatttt......
65.000 bile transit geçildi... tepkiye oynayanları doğruyorlar resmen...
75 daha alınmıştır ama çok tehlikeli işler bunnar..kaldı 50 pivan...ha ha ha..
64 bin desteginde belki bir sure duraksayabilir.durdurmak isteyebilirler.oylede olsa bence hedefde degisiklik yok.62 binler.
64850 lönk aboow napıyroum ben gayri hedefim 653xx yeresinden flatlemek sanki anoey gönül ister 66100 :::
iki gündür al sat ekranları kapalı... vay vay vayyyyy
64800 kısa cover..çok panik var...ondan biraz flat
buraları belki dip olabilir ama prensip olarak taban da olsak beklerim bu yaklaşımla uzun vadede daha çok avantaj elde ediyorum
vay a* ... kendimi esefle ve şiddetle kınıyorum ......
[B]Bbbd yysd[/B] :D
[QUOTE=selçuklu;195999]vay a* ... kendimi esefle ve şiddetle kınıyorum ......[/QUOTE]
bende kınıyorum seni.
al sat iş değilllllll..:mad::mad::mad::mad:
bu ne abii trene bınemedık :(