-
bu ne abi yazılanları okduum hakaretler diz boyu, forumda geçmişim çokta eskiye dayanmaz belki bana düşmez ama üye olmadan önce de çok uzunca bi zamandır forumu izliyordum, forumun sıcak , samimi, sen bildin ben bildim kavgasında olmayan, spekülatif söylemden öte ortaya bilgisini, teorsisini, grafiğini, sistemini koyan ve bunları yaparken neşeli takılmalarla oratamı güzelleştiren, hiç bi şekilde HAKARET, ve SAYGISIZLIK etmeyen yapsını özlüyorum artık.. cümleten bol kazançlar herkese
-
[QUOTE=Astatin;196093]heeeyyy yuar kreyzi.brv.brv.brv[/QUOTE]
yyyeeeh aryu :::
-
[quote=thracian;196092]Yavas yavas ögreniyoruz patron...
Ben kendime 30 yas siniri koydum. 30`a kadar trading sistemimi (psikolojik olarak) oturtamazsam tamamen birakacagim, oturtursam da öyle gidecek...
Tam 15 ay var daha önümde, görelim bakalim:)[/quote]
geçtik o yollardan derken, artık biz aştık onları manasında ukelalık etmek için demedim :) baya azalttık ama... diğer yandan sistemsiz bunu becerebilmek çok daha zor..
-
[quote=unlimitted;195656]pelanın dün longcu topladığı fikrim bugün de devam ediyor...
bence hala topluyor...
1 yıldır kazandırdığı için long pozlara aşık olanlar dikkat etmelidir.
tecrübe der ki, %2 düşen piyasa bu düşüşü %2 ile bırakmaz...!
emmeee, biz henüz %2 düşmedik.:..:[/quote]
[B]unlimitted bu boru deeel.[/B]
[quote=unlimitted;195599]58 bine kaç günde incez acep :rolleyes:
ehueheu[/quote]
[B]unlimitted bu boru deeel.[/B]
[quote=unlimitted;195780]66.675 long.
son 26 saniye pozu. :..:[/quote]
[B]limited bu, boru! [/B]
bu konu ile ilgili son mesajımdır.
anlayan zaten almıştır mesajı.
anlamayan için 50 mesaj daha yazsam farketmez.
-
Benim sistem hala kisa.kisaya devam.spotta 64 500 kirilir diye dusunuyoru.:)
-
[QUOTE=Cerphin;196094]ben de 900 den long..:))) soluksuz 5.000 point düştük.. ee biraz tepkiyi haketti di mi..:::[/QUOTE]
benım korkum ne bılıyonmu cerphın düşüşten hamuduynan goturdum eee sonra tepkılerdende full faydalanabılırmıyım acep
yani ben faidelenirim emme pelam izin verirmi gayri... ::: ayrı etten skipolojim felam
şinci zabah zaten shortları realıze ettıkten sonra 648xx yeresınden long alıp 65475 yeresınden realıze ettım...ordanda doldurdu cepceyzımı pelam
ee sımdı bu benım ıkıncı postam oluyor gayri .... verirmi pelam cömertmi pelam :::
-
-
2.seans IMF ile anlastık diyorlarmıs,yada aksam haberlerde de babacan piyasaları ipten aldı :D pztesi gaplı yukselis anında malı bas asagı SHORT CORT ne varsa :D
-
[QUOTE=Astatin;196098]geçtik o yollardan derken, artık biz aştık onları manasında ukelalık etmek için demedim :) baya azalttık ama... diğer yandan sistemsiz bunu becerebilmek çok daha zor..[/QUOTE]
Yok patron, ne ukalaligi... Darisi basimiza insallah...
Sistem konusu ayri, sistem portföyüm o igrenc günlerden sonra kendisini toparladi son harekette, orada yakaladim+. Yani sistem yakaladi+.
Benim derdim histemle:)
-
pasta
[URL=http://img21.imageshack.us/i/pastaw.png/][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3761/pastaw.png[/IMG][/URL]
Bütün kan emiciler pastanın sağına toplanmış. Hele deutsce abim 2 günde tüm uzunlarını kapattı. EFG de dün kapanışa yakın hayli kapatmıstı. Bugün daha şık bir hareket bekliyorum ondan...
-
dikkat edin 64300 yeresıne gıtme rıskısını taşıyoruk şu an .... birden basış yapabilirler... ani olur acıtmaz boyle basışlar emme ben son yapttıgm 64800 longları tutuyorum gayri o riski alıyorem
-
beyle şeytan sağda sağdan üflüyor 850 den flatle diye.. :)))) YYGDD, YYSD
-
64.850 long...........
stop..64.500
-
2 günde %5 düşmüş piyasadan şort açamayan kimdir?
KY.
bilmem annatabildim mi... :..:
-
[quote=Astatin;196110]beyle şeytan sağda sağdan üflüyor 850 den flatle diye.. :)))) [B][COLOR=royalblue]YYGDD[/COLOR][/B], [COLOR=red]YYSD[/COLOR][/quote]
mavi kısım kırmızı kısmı yalanlayıcı bir yorumdur. .dng
-
tünaydın,iyi seanslar !
long için çok şey eksik mevsimi artık :)
-
Kisaya devam.spotta 64500 asagi kirilir diye beklemekteyim.sistemim hala KISA.:)
-
[quote=thracian;196092]Yavas yavas ögreniyoruz patron...
Ben kendime 30 yas siniri koydum. 30`a kadar trading sistemimi (psikolojik olarak) oturtamazsam tamamen birakacagim, oturtursam da öyle gidecek...
Tam 15 ay var daha önümde, görelim bakalim:)[/quote]
Ben 35 oldum hala tam oturtamadım thrace :) malda yada pozisyonda değilken(sanal karar verirken) verdiğim tüm kararlar doğru, ama pozisyondayken işin rengi farklı... hata yapabiliyor insan. Sinirler çelik gibi olacak yoksa çok masa sandalye kırılıyor :)
-
[quote=unlimitted;196114]mavi kısım kırmızı kısmı yalanlayıcı bir yorumdur. .dng[/quote]
niyeki yaw...yorum yok gaddar disiplin devam...yorum yok şort devam:):)sistem şort olduğu için gaddar disiplin çerçevesinddir..histemli şort yohtur:p
-
Bundan 2 hafta önce 1 kasa portakal longlamıştım, hala duruyor longlar... Yavaştan çürümeye başladı sanki, sıkıp sıkıp içiyorum ama yetişemiyorum içim dışım porto oldu :::
-
[quote=Astatin;196118]niyeki yaw...yorum yok gaddar disiplin devam...yorum yok şort devam:):)sistem şort olduğu için gaddar disiplin çerçevesinddir..histemli şort yohtur:p[/quote]
gaddar disipline devam ettiğini söylemek bir yorumdur. şort ya da long, farketmez. :D
-
[quote=unlimitted;196113]2 günde %5 düşmüş piyasadan şort açamayan kimdir?
KY.
bilmem annatabildim mi... :..:[/quote]
unlum,
Benim öyle bir derdim yok..biliyorsun daimi ayu...ha ha ha...
-
[quote=fXci;196091]abı dathill dathill nerye gaddar daaa
:::[/quote]
Bilmiyorum ama , yine KY'da yine satım çılgınlığı var gibi hissediyorum. Bakalım sonu ne olacak??Umarım iyi olur..
-
"İstanbul Boğazı'na 3. Köprü Yapılsın mı" anketimize lütfen katılalım :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/istanbul-bogazina-3-kopru-yapilsin-mi-t5366.html?t=5366[/url]
-
[quote=prodrive;196117]Ben 35 oldum hala tam oturtamadım thrace :) malda yada pozisyonda değilken(sanal karar verirken) verdiğim tüm kararlar doğru, ama pozisyondayken işin rengi farklı... hata yapabiliyor insan. Sinirler çelik gibi olacak yoksa çok masa sandalye kırılıyor :)[/quote]
kaybettiğim zamanlarda kendime sanal olarak 10 kere doğru bilmeden poz açmak yok dediğim oldu.
10 kere pozisyonu üstüste doğru bildikten sonra 11.sinde sanal değil gerçek poz aldığımda bilin bakalım ne oldu. :..:
bu işin psikoloji ile bağlantısı çoğu kişinin sandığından daha fazladır...
-
[quote=last trader;196080]nerden satarsan sat kazan formasyonu devam ediyor:)[/quote]
son nokta budur
-
[quote=unlimitted;196121]gaddar disipline devam ettiğini söylemek bir yorumdur. şort ya da long, farketmez. :D[/quote]
ha bak o doğru..... Aslında YYS[COLOR=red]D [/COLOR][COLOR=black]nin D si de bir yorum..para kazanalım fark etmez **.....icabında paradigma da çözeriz sorun deeeeeelllllll.....[/COLOR]
-
[quote=unlimitted;196125]kaybettiğim zamanlarda kendime sanal olarak 10 kere doğru bilmeden poz açmak yok dediğim oldu.
10 kere pozisyonu üstüste doğru bildikten sonra 11.sinde sanal değil gerçek poz aldığımda bilin bakalım ne oldu. :..:
bu işin psikoloji ile bağlantısı çoğu kişinin sandığından daha fazladır...[/quote]
Anlimittıd,
Ben de senden ders almak isteyom...brv
-
[quote=EMEKDAR;196122]unlum,
Benim öyle bir derdim yok..biliyorsun daimi ayu...ha ha ha...[/quote]
abey, dünden şort olmayaydın da, şu anda flat olaydın, görürdüm ben senin ayuluğunu... 65'ten şortlayabilecek miydin bakam... :..:
benim yorumum flat olanlar içindur...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
arkadaşlar yön tayin edebilen var mı,??*
-
MP15 dk..
Yok onlar PUPU değil..dikkat edilecek şey, TGG=2..yani buaralarda alıcı satıcı dengesi geçici olarak oluştu...New turn on the way..bakalım yukarı mı aşağa mı..Sigorta olarak 5 dklık a bakacağım. AL verirse flat yaparım..
[IMG]http://i45.tinypic.com/2ih6tr9.jpg[/IMG]
-
Ögle arası girişi.
Sazan sistemler SHORT, UV börtföy sittin senedir short.
Ama daha isteruk. Bu kadar kesmez.
Ögle arası üçgen sonrası, 64.4'e dogru son bir tat son bir temas yapacağını düşünüyorum.
[URL="http://img148.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
Resim gerçekten şelaleye benzemiş.
-
[quote=unlimitted;196130]abey, dünden şort olmayaydın da, şu anda flat olaydın, görürdüm ben senin ayuluğunu... 65'ten şortlayabilecek miydin bakam... :..:
benim yorumum flat olanlar içindur...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Vışşşşş aneyy senin dilin ne söliyyy,dilinin söledini gulağn duyimi.....
Ben resti 68550-600 den çektim...sözünden dönen namert çıksın diye..
69750 gittik yinede dönmedimde,dünden flüt çalacam...ha ha ha...
-
yafu bendede tam tersi.....
pozisyonsuz yaptıgım yorum gerçekleşmez... pozisyon aldıgımda yaptıgım yorum en gercekcısı oluyore.... namıssızmıyım ben neyim üüüü
-
imkb100 50800 desteğini yoklayacak gibi bugün. Hele 15.30 işsizlik verileri kötü gelirse ver elini 50 bin altı. Açın İMKB nin önünü durmak yok yola devam formasyonuna merhaba deriz...
-
[quote=Astatin;196128]ha bak o doğru..... Aslında YYS[COLOR=red]D [/COLOR][COLOR=black]nin D si de bir yorum..para kazanalım fark etmez **.....icabında paradigma da çözeriz sorun deeeeeelllllll.....[/COLOR][/quote]
tavşan ile kaplumbağa paradoksunu bilir misin sen bakam.
bi ara ona da bi kafa yoralım bak.
onu çözebilen adam için zirveden şort dipten long veren sistemi/indikatörü bulmak çocuk oyuncağıdır hem.
bulan adamı sıkıştırırız köşeye, yazdırırız sistemi. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
[quote=sazan;196133]Ögle arası girişi.
Sazan sistemler SHORT, [COLOR=red]UV börtföy sittin senedir short.[/COLOR]
Ama daha isteruk. Bu kadar kesmez.
Ögle arası üçgen sonrası, 64.4'e dogru son bir tat son bir temas yapacağını düşünüyorum.[/quote]
Bir serzeniş sezdim patron:::::::::
Son tat son temas olayına ben katılırım şahsen..çok zamandır bekliyoruk.. ama nedne taban olmuyorz..bene taban olalım ..ehuheueh...yok yaw şaka..taban istemem..üwwww...unfair bir durum o
-
-
Buralardan yahut..... 643xx yerelerine küçük bir sarkıktan sonra 66xxx yeresine kadar gelebilecek yükseliş üçün voborsa ahalisini uyarıyorum gayri....
-
[quote=unlimitted;196138]tavşan ile kaplumbağa paradoksunu bilir misin sen bakam.
bi ara ona da bi kafa yoralım bak.
onu çözebilen adam için zirveden şort dipten long veren sistemi/indikatörü bulmak çocuk oyuncağıdır hem.
bulan adamı sıkıştırırız köşeye, yazdırırız sistemi. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
yok ben tavuk yumurta paradigmasını çözdüm amma tavşan ın bacağı kablumbağanın da çorbası dışında bir etkileşimim olmadı.dng
ya bi dur bak ikidir lafa daldım, 200 puanlık hızlı haşırtı izlemenin keyfünden mahrum kaldım ehuheueheue