[quote=serkanyurttas;78426]dayanıklı mal sipariş verileri kötü bu yarın ki veride kötü demek oluyor sanırım sipariş yoksa büyümede yok[/quote]
ben böyle yorumluyorum
Printable View
[quote=serkanyurttas;78426]dayanıklı mal sipariş verileri kötü bu yarın ki veride kötü demek oluyor sanırım sipariş yoksa büyümede yok[/quote]
ben böyle yorumluyorum
33600 asayası olmasa gun system dolayı yukarya istek tutan traders short etmez onlar long..
33600 asayasında gun system gore long olan traders stoıp etme baslar dikat olma gerek..
system alt peryot gore bakan traders short amma onlar gun system long oldu icun korkyolar ondan eyer 5 dakk..15 dakk system long signal olur onlar panic short stop eder dikat olun.
Şimdi çözdüm yaaa niye düşmüyoz, dow futurun eksi olduğuna bakmamalı, dow akşama 8500 üstesine atar, bu durumda bizim spotu ağır ağır basarak oyun oynanıyo, zaten fark + oılmasıda buna işaret olabilir, en azından yarın düşüş yapmıycaz, o yüzden akşama yarın için uzun poz uygun olacak gibi, ama nereden? belki bu yüzdende 33500 e basmıyor vob ağaları, millet kısa kapayıp uzuna geçmesin diye:) saygılar.
[QUOTE=jerfin;78424]şişman kadın sahneye bekleniyorsunuzzzz.. ee hadi amaaaa:D[/QUOTE]
dur, sabret önce şu ISCTR deki işimi bitireyim gelicem dedi+.
Period 30 dk
Zaman 15:30
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yatay
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif yatay
1.cil kesişmeler OLDU YUKARI/OLDU ASAGI
2.cil keşişme OLMADI
---
fdow hala hafifde olsa boga durumda ama sinirda biri hapsirsa ne olur bilmem.
[QUOTE=hexen;78432]33600 asayası olmasa gun system dolayı yukarya istek tutan traders short etmez onlar long..
33600 asayasında gun system gore long olan traders stoıp etme baslar dikat olma gerek..
system alt peryot gore bakan traders short amma onlar gun system long oldu icun korkyolar ondan eyer 5 dakk..15 dakk system long signal olur onlar panic short stop eder dikat olun.[/QUOTE]
sindi bu yorum ramen korktum xu100 graf asayada
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/xu100baba0.png[/IMG]
Hisseler ağırlıklı ortalamalarının altına sarkmıyor, işctr 3,70 , garan 2,25 ortalama olduğundan tutunuyor, bakalım işler yarına kaldı, yarında Cuma yatay olur, Haftaya ayılar sahne alır diye düşünüyorum, saygılar.
[quote=cırcır;78405]sn. Cbaykusun topiğindeki gibi hesaplarsak [b]33.328[/b] çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ???? ??
Teşekkürler[/quote]
günlük kapanışların direk 22 ye bölümü ağırlıkı değil
15,30 verileri ABD ye mı aitti yoksa Cibuti'ye mi, dow tınmadı bıle,
Buradan dowa seslenıyorum, bıraz delıkanlı olun beee!!
Gozunu 8500e dıkmıs bellı.
Aps deki negatif artışı yorumlarmısınız teşekkürler.
Efg senin yalanlarını yiyim, hep işin artistlik ...
dolar..faiz..ve borsa ..yani bizim üç kaat ekonomisi düşüyor....üçü birden düşmez bunların...birileri bizi gözetliyor....spekülasyon borsada daha rahat olur....borsa yalan mı söylüyor...........dng