saraylı abi .. kızmıyosun dimi abi ... üvvv .. kızarsan söyle abi .. lütfen sen büyüğümüzsün abi kızabilirsin yani çekinmeden ...:o:o
Printable View
saraylı abi .. kızmıyosun dimi abi ... üvvv .. kızarsan söyle abi .. lütfen sen büyüğümüzsün abi kızabilirsin yani çekinmeden ...:o:o
[quote=selçuklu;254665]saraylı abi .. kızmıyosun dimi abi ... üvvv .. kızarsan söyle abi .. lütfen sen büyüğümüzsün abi kızabilirsin yani çekinmeden ...:o:o[/quote]
selçuklum niye kızayım yaa,
valla sizi bilmem,ben hem eğleniyorum hem de trade ediyom.....brv
memnunum yani...:::
biraz daha karlı trade edersem daha memnun olcam,
;)
sistemi kurduğum arkadaş hergün karını söylüyo,.kom
beni geçip duruyo,.dng
sistemi geri almayı teklif ettim,:D:..::..:
vermem diyo....:..::..:
iyi bişi...:rolleyes:
ne bileyim abi .. asdadin saraylı abiye ayıp oluyo falan yazmış .. beyaz renkle yazmış mesajı .. görünmez yazmış .. az değil abi bu astatin patron ha ...:D:D boşuna atılsın forumdan demiyorum yani .. :::
[QUOTE=Astatin;254661]he abi temiz farkındayım..arkadan gelen hortum ceşmeye baülı muhtemelen ama tok canım nar suyu çekti benim..almııyimm saol..
[COLOR=white]Patron ben başka topiğe geçiyim şimdi..Senle bir araya gelince geyik yuvarlanıp dağ oluyo...Saraylı patros a ve topiker lere ayboluyo..üwwwüüüüüühakkını helal et..ü et..(bu ** VOB dda düşmedi gittiwww:o[/COLOR][/QUOTE]
[quote=seddulbahir;254644]yeter artık hocam... foruma uygun olmayan her düşünceyi yaz sonunda forumu amacı dışına çıkarmayalım de...[/quote]
Tamam tamam kızma ben sadece yazılan yazıya karşılık yazdım yoksa amacım atışmak falan değil kimseyle :( tm bi daha da konuşmam bu konularda
56,200 onemli ve ciddi yerdir 70,700 e denk geliyor ama oraya kadar vob brakacakalrını dusunmuyorum nedense..
donus sinyali pariteden gelecektir orayı izlemeke gerek kanımca 1,2547 potansiyeli vardır..
ONS konusunu da yabana atmayalaım dun %1,9 dustuk .....
şinci diyorum ki day trader yiğitler...yıl 2007..bilmem hatırlar mısınız o ağacın altını... ABD den leyin hep kötü haberler geliyor morkıç olayları falan, borsalar takmayıp yükseliyor..eyle bir pisi-koloji oluşmuştu ki nasılsa çıkar bu deyordu herkes...şinci geçen 2 haftadada yoğun kötü haber bombardımanınan rağmen yükseldik falan..ne bileyim nostalji oldu bir şekil...
ha yani niye diyorum bunu? At ...... konmuş kelebek misali, Daytrader topiğinde yazan bir Gaptrader olarak diyorum ki, o zaman düşüş başladığında her sabah -%2-3 lerle veriyorlardı GAP le ayarı...yani sizin için zor zamanlar geliyor olabilir...zor yıllar..birbirini gözler gözler gibi zor yıllar..acılardan bir türkü düşünce yüreğine...felan feşmekan
[quote=selçuklu;254670]ne bileyim abi .. asdadin saraylı abiye ayıp oluyo falan yazmış .. beyaz renkle yazmış mesajı .. görünmez yazmış .. az değil abi bu astatin patron ha ...:D:D boşuna atılsın forumdan demiyorum yani .. :::[/quote]
asti patron sen selçuklu ya bakma,
selçuklu sen de asti ye bakma,
ben de ikinize de bakmiyim,:..:
çok idareciyimdir,herkesi idare ederim...:..:
idare edin be....:..::..:
ayrıca bu fon rengi yazıları okumak için özel yazılım siparışi verdim saraylı olarak ,biline....
[quote=selçuklu;254670]ne bileyim abi .. asdadin saraylı abiye ayıp oluyo falan yazmış .. beyaz renkle yazmış mesajı .. görünmez yazmış .. az değil abi bu astatin patron ha ...:D:D boşuna atılsın forumdan demiyorum yani .. :::[/quote]
zinhar..mesajımı manipüle etmişin patron ayboluyo..yok benim mesajımda beyaz yazı felan..::: inanmazsan bak
abi vade sonu geliyi elemanlar lönkte ralli şart deyorum :) geçen vade sonu 1000 pivan 30 dakkada nası yükseldiği aklımda üwwwwwwwwwwww :D
ha böyle trade edilirmi edilmez o ayrı üwww flat devam :P
maraba alım getirdi piyasa bakalım devamı gelecek mi?
550 long deneme hedef belirsiz
HALKALIDA ASKERI PERSONEL TASIYAN OTOBUSUN YAKININDA MEYDANA GELEN PATLAMADA BIR ASKER DAHA SEHIT OLDU
HALKALI SEMTINDE ASKERI PERSONEL TASIYAN OTOBUSUN YAKININDA MEYDANA GELEN
PATLAMADA AGIR YARALANAN ASTSUBAY DURAN BAYRAM DA TEDAVI GORDUGU HASTANEDE SEHIT
OLDU.
-AA-
insanı zıvanadan çıkartmak için elinden geleni ardına koymuyor vatan hainleri