-
[quote=ATHLON;422315]abı adamın ustune cok gıdıolar ya..adı cıkmıs bı kere artık...:)[/quote]
bı grup var,başlarında da bi buyuk..adama sarıp duruyorlar,işine gücüne vergisine kadar sanal ortamda..ayıptır yahu..
ha sanırsın bunlar feci kazandı...aksine 2 kocaman trendde de söylenıp durdular excali iyi bilir...bi de milleti kısalattılar..
hadi bu bişii değil,olur da, bi de bi elemana el vermeye çalıştılar,adam 58000 vobtan beri short diyo,data rasyo flan yayınlıo bunların verdiği gazla...belki de başarılı olacak bi arkadaş ama aldığı fazla gazla yanıldığını da kabul edemıo..fikrinden de dönemio...
hala rapor yayınlıyor adam ya,fake yukselıs diye..vob olmus nerdeyse 100k..yazık hacılar...üzülüorum walla..
-
biliyom abi her tartışmanın içindeyim :D
bu tartışma sonrası twitteri kapadıydı..
-
[quote=seagate;422318]biliyom abi her tartışmanın içindeyim :D[/quote]
yousam benı de takıp edıo musun?:)..ööleyse sööle patrom, ben de seni takip edem..bu twitter da ne kadar az adam takip ediosan o kadar havan oluyomuş ya.ondan kelli bilmediim tanımadıım adamları takip etmıom...)
-
nası bulacaz athlon seni :) tartışmada adın yoksa bulamammm
-
[quote=ATHLON;422317]bı grup var,başlarında da bi buyuk..adama sarıp duruyorlar,işine gücüne vergisine kadar sanal ortamda..ayıptır yahu..
ha sanırsın bunlar feci kazandı...[B]aksine 2 kocaman trendde de söylenıp durdular excali iyi bilir[/B]...bi de milleti kısalattılar..
hadi bu bişii değil,olur da, bi de bi elemana el vermeye çalıştılar,adam 58000 vobtan beri short diyo,data rasyo flan yayınlıo bunların verdiği gazla...belki de başarılı olacak bi arkadaş ama aldığı fazla gazla yanıldığını da kabul edemıo..fikrinden de dönemio...
hala rapor yayınlıyor adam ya,fake yukselıs diye..vob olmus nerdeyse 100k..yazık hacılar...üzülüorum walla..[/quote]
Bilmiyorum. Beni birisiyle karıştırıyorsun herhalde??:(. Kısalatan "Anahtar"'lı birisinden mi bahsediyorsun?
-
[URL]https://twitter.com/Cenk_Jr[/URL]
-
nasrullah ayanı diyirii
o dedi kursiyerlerden alınan sms paraları kayıt ücretleri vergilimi vs.
-
[quote=excali;422321]Bilmiyorum. Beni birisiyle kaıştırıyorsun herhalde??:(. Kısalatan "Anahtar"'lı birisinden mi bahsediyorsun?[/quote]
yok yahu hacı..kızma..:)..o dediğin piyasanın medyumu..benimki eski buyuklerden..
-
[quote=seagate;422323]nasrullah ayanı diyirii
o dedi kursiyerlerden alınan sms paraları kayıt ücretleri vergilimi vs.[/quote]
abi adam gercekten birseyler öğretıosa,insannarı bılınclendırebılıosa,ne güzel...e tabı kı ücretini de alacak...yetti gayri artık tesekkur ısteyen ustadlar pıyasa forumlarında..ne geldiyse milletin başına ,bunlardan geldi zaten...
gorusmeye gıttıım adamlara kaldıraclı pıyasa diorum,midesi bulanıo yahu..sonna ordıno acıorum gösterıorum..ınanmıo flan..
piyasa bitti kımsenın haberı yok..bı suru kurum subesı kapanıo...artık kendimize gelmemiz lazım gayri...
-
[quote=ATHLON;422324]yok yahu hacı..kızma..:)..o dediğin piyasanın medyumu..benimki eski buyuklerden..[/quote]
Yok. Kızma değil. Anlamadım.
-
[quote=ATHLON;422325]abi adam gercekten birseyler öğretıosa,insannarı bılınclendırebılıosa,ne güzel...e tabı kı ücretini de alacak...yetti gayri artık tesekkur ısteyen ustadlar pıyasa forumlarında..ne geldiyse milletin başına ,bunlardan geldi zaten...
gorusmeye gıttıım adamlara kaldıraclı pıyasa diorum,midesi bulanıo yahu..sonna ordıno acıorum gösterıorum..ınanmıo flan..
piyasa bitti kımsenın haberı yok..bı suru kurum subesı kapanıo...artık kendimize gelmemiz lazım gayri...[/quote]
2009 daki yükselişte düşecek falan diye milletin kolunu bacağını kırdılar hala akıllanamadılar demek ki :(
-
[quote=flexy;422327]2009 daki yükselişte düşecek falan diye milletin kolunu bacağını kırdılar hala akıllanamadılar demek ki :([/quote]
Burada kırılıp da akıllanmayanlar mı suçlu, yoksa kırılmalarına yol açanlar mı?