Borsa yalan söylemiyoda sn. seren,şubat vadede millet fena kısada..
Printable View
Borsa yalan söylemiyoda sn. seren,şubat vadede millet fena kısada..
bir kahve içirtmediler ağız tadıyla niye debeleniyor bunlar yine rahat rahat düşüremediler birtürlü hazımsızlık oldu yurtdışı bence bugece kötü kapatır euro/dollar toparladı yen dağıldı anlamadım ben bu işi sabah borsa düşüyordu dövizde düşüyorduu şimdi ise borsa biraz toparlandı yukarı gidiyor busefer dövizde yukarı gidiyor kafa karıştı iyice
[quote=teo;78441]Efg senin yalanlarını yiyim, hep işin artistlik ...[/quote]
çok ayıp ama teo...o kadar malı götürdün..sayesinde...biraz da onlar seni öpsün....kom
33900 uzun......sıkıntılı
spot ve yurtdışı satta hala.....
Bu sefer stop, bir müddet flat, saygılar
Saatlik anahtar dönüş yaptı galiba, stop seyrediyim, yukarı giderse uygun yerden sat sinyaline uymak için, saygılar.
[quote=SEREN I;78444]çok ayıp ama teo...o kadar malı götürdün..sayesinde...biraz da onlar seni öpsün....kom[/quote]
beni öpemezler artık, kuzuydum, kurt oldum...
Onlar keklik avında, shortumu gecede tutarım...
doldur boşalt..emniyete al....tekrar doldur boşalt....ateş etme....iyice yaklaşsınlar........bekle............boks.
Period 30 dk
Zaman 16:00
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yukari
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif yukari
1.cil kesişmeler OLDU YUKARI/OLDU ASAGI
2.cil keşişme OLMADI
---
fdow su an itibariyle butun kesismeleri yapip ayi dunyasina gecti. ilginc.zaten zoraki duruyordu.
biz biraz ters davraniyoruz dowa gore bugun ozellikle 13.30dan beri ya gucleri yetmiyor yada baska bir nane var.
Uzak dogu kokenlı bır fınans kurulusu bankalar arası pıyasada 250 mılyon dolar satıp tl aldı - bankacılar
-matrıks-
dolar kendine geldi nihayettt.boks.
hexen baba hoşgeldin......
aşağıda 33600.....kırarsa ...32650.....
yukarda ...34450..kırarsa 35600....
şanslar eşit..% 50..50