Şişman kadın assolist ya kapris yapıyo, sahneye çıktığında seans biter heralde, kostüm beğenemiyodur:)beğenemezde bugün:)
Printable View
Şişman kadın assolist ya kapris yapıyo, sahneye çıktığında seans biter heralde, kostüm beğenemiyodur:)beğenemezde bugün:)
[quote=teo;78470]Bunlar kesın buraları okuyorlar, bızlerın verdıgı rakamların uzerıne gelıp gerı donuyorlar...
Mılletı gagalıyorlar...[/quote]
buna benzer birseyi gecen yaz bu forumda okumustum bir tartismada ama ky nin parasi az niye ugrassinlar sonucu cikmisti
[quote=bull market;78471]Bende şüpheleniyorum, hepberaber dört gün bişey yazmayalım:) bakalım nolucak:..::..:, saygılar.[/quote]
elimizi açıp poker oynuyoruz dangalaklık bizde..
Neyseki sartlı emır yazmıyorum, bılgısayar basında ıken...
Geceye kısa devam...
dow açılırken verin sonra dow tepkideyken alın milleti geceye long sokun dimi ? bravo size
[QUOTE=SEREN I;78454]hexen baba hoşgeldin......
aşağıda 33600.....kırarsa ...32650.....
yukarda ...34450..kırarsa 35600....
şanslar eşit..% 50..50[/QUOTE]
:yü: desem olur mu :..:
[QUOTE=teo;78481]elimizi açıp poker oynuyoruz dangalaklık bizde..
Neyseki sartlı emır yazmıyorum, bılgısayar basında ıken...
Geceye kısa devam...[/QUOTE]
Kapalı poker oynuyoruz, bu seferde elimizi nasıl görüyor anlamış değilim, var bu işte bir bit yeniği, saygılar.
Avrupa borsaları güniçi diplerine yol almya başladı
işte benim py m ..nasıld a savunuyo kendini engin satışlra karşı
dow daki kadın geldi
bizimkide gelse artık iyi olacak
zaman kalmıyor
Ne biliyorlar da tutuyorlar bu VOBu ilginç. Maksat milletin üzerine oynamak herhalde.
Yurtdışı sahte düşüşte, biz kapanıcaz yukarı yapacak, avrupa kapanacak yine yukarı yapacak, ama yarın sabaha ne olur bilmem, bizim py bunu düşünerek yukarı kapanış düşünmüyor olabilir, yatayda günü geçirdik, şişman kadındanda fayda yok görünüyor, saygılar.
birisi şişman kadına anlatıversin mülayim bir dille,korkunun ecele bir faydası yok.