64.500 stop olduk.......
diyet ödedik..........
64.850 tekrar long.............
Printable View
64.500 stop olduk.......
diyet ödedik..........
64.850 tekrar long.............
[quote=fXci;196313]uyarmaya çalıştım bakalım gerisi aynen devam etcekmi gayri accuk ekran başısında olamayabilirim savlıcak ve sevlicekle kalın gayri sizleri çok seveyorum[/quote]
sıpeşil teprik sana FX ci..bide 300 satışa düşüp benim pasif emir olsa ne şık olcaktı..üwwww
futurelar toparlıyor gecmıs olsun herkesee, pztesi GAP lı ilk tepkide tekrar SHORT full.. teknik birazdaha toparlasın duruma gore LONG olcam bakalım belki hafta sonu babacan cıkar IMF ıle anlastık der, bunlarn mayısa salladıgına ınanmam ben :)) baska kotu haber suanda dusmez piyasalara sanırım 2 gun nefes aldırırlar
5 ve 15 satta hala bende...YYSD
veri nasıl geldi bu arada????
[quote=indregandi;196320]dolarelerim de dolmaya başlıyor, ula balık avı gibi oldu bu iş, livar bulundurmam lazım, savolasın pelam,....[/quote]
dikkatimi çektide bayadır dolarda uzun beklentiniz var.. hedef direnç bölgesi olarak nereyi görüyorsunuz?
alıcılar satıcılar önemsiz.
emmeeee, kafa satıcı hoşuma gitmedi.
niye koydular ki şimdi bunu vitrine.
hmmm :cool:
yukarı potansı artıran sebeplerden biri...
Yukari iyi bir yukselis beklentisine girdim.
[quote=astatin;196329]veri nasıl geldi bu arada????[/quote]
abd'de ıstıhdam beklentılerın tersıne gerıledı
abd'de ocak ayında tarım dısı ıstıhdam beklentılerın tersıne dusus yasadı. Ancak
ıssızlık oranı gerıledı.
Abd calısma bakanlıgı'nın acıklamasına gore aralık ayında yuzde 10 sevıyesınde
olan ıssızlık oranı ocak ayında yuzde 9.7 sevıeysıne gerıledı. Beklentıler ıssızlık
oranının yuzde 10.1 sevıyesınde olacagı yonunde ıdı.
Ote yandan ocak ayında tarım dısı ıstıhdam 20 bın kısı gerıledı. Aralık ayında
ıstıhdamda yasanan dusus ıse 85 bın kısıden 150 bın kısıye revıze edıdı. Beklentıler
ocak ayında ıstıhdamın aralık ayı ıle aynı sevıyede olacagı yonunde ıdı.
Abd calısma bakanlıgı 2009 yılı ıstıhdam pıyasası ıcın daha tatsız bır tablo cızdı
ve bu yıl ıcınde yasanan ıstıhdam kaybının daha once acıklanandan 600 bın kısı daha
fazla oldugunu duyurdu.
Resesyon surecının basladıgı 2007 sonlarından bu yana ıstıhdamda 8.4 mılyon kısılık
kayıp yasandı.
Gectıgımız ay ıstıhdam ınsaat, naklıye, depoculuk gıbı alanlarda gerılerken, perakende
tıcaret ve gecıcı yardım servıslerı alanında ıstıhdam artısı yasandı.
Bugun acıklanan rakamlara gore saatlık ortalama kazanclar 18.89 dolar oldu. Aralık
ayında ıse saatlık kazanclar 18.84 dolar sevıyesınde ıdı. Ortalama haftalık calısma
saatlerı ıse 0.1 saat artısla 33.3 saat oldu.
-matrıks-
[QUOTE=Astatin;196326]sıpeşil teprik sana FX ci..bide 300 satışa düşüp benim pasif emir olsa ne şık olcaktı..üwwww[/QUOTE]
Düşen kanalın alt bandı 400 den geçiyor, sen 300 e yazıyorsun emri, hata sende üüü
[quote=positive;196330]dikkatimi çektide bayadır dolarda uzun beklentiniz var.. hedef direnç bölgesi olarak nereyi görüyorsunuz?[/quote]
direnç yok, direnç bu gün test edildi, bu uzun yatayın direnciydi zaten, 1.5317 ve 1.5340, bundan sonraki direnç panik dolar alışlarıdır, orayı bekleyecem,.....
15:50...
850 ye uzun kafalar rahat olsun ;)
Çok enteresan,,,,
TGG=4 olduğu halde sistem al vermedi...Boll Bandlar daralıyor. PU lar gırla..Kapanış yukarı yada aşağı çok kanlı olacak ama çok..YYGDDD
[IMG]http://i48.tinypic.com/2h84gfn.jpg[/IMG]
Dolarda (hem spot hem de vadeli) sanki TOBO boyun cizgisi bugün direnc olarak calisti...
[quote=mur@t;196334]Düşen kanalın alt bandı 400 den geçiyor, sen 300 e yazıyorsun emri, hata sende üüü[/quote]
sarkma diye bişey var patron:..::..: b,ir de sistemsiz kapanacağı için tekrar poza girerken sıkıntı olmasın diye ucuza vermeyeyim dedim..üwwwww..neyse sistem hala satta..bekliiiciizzzz
[quote=Astatin;196338]Çok enteresan,,,,
TGG=4 olduğu halde sistem al vermedi...Boll Bandlar daralıyor. PU lar gırla..Kapanış yukarı yada aşağı çok kanlı olacak ama çok..YYGDDD[/quote]
paşa korkutmak gibi olmasın ama yukarı olacak gibime geliyo...:)))
ulem artı kapanış yaparsa, pelaya 4 tane alkışlayan adam benden. :..:
1.5185 ve 1.5195 dolareleri gerçekleşti, bundan sonraki dolare alışları daha aşağıdan yapılacak yada poz tutulacak,
[quote=thracian;196339]Dolarda (hem spot hem de vadeli) sanki TOBO boyun cizgisi bugün direnc olarak calisti...[/quote]
hangi periyot?
Çok dandik 3 sistemimden ikisi al verdi, üçüncüsü al verme hazırlıkları yapıyor. Boğazını temizliyor, gür bir sesle al verecek. Herşeyden önemlisi, histemim al'da...
[quote=unlimitted;196341]paşa korkutmak gibi olmasın ama yukarı olacak gibime geliyo...:)))
ulem artı kapanış yaparsa, pelaya 4 tane alkışlayan adam benden. :..:[/quote]
olabilir...:::valla sistem al verirse uyacaz...bu topik pozisyona aşık olmayanlardandır bilissinki :) he rpozisyon bir metres...bir dil bir insan, iki dil iki insan, bir poz bir insan 2 poz 3 insan::::::
[quote=unlimitted;196341]paşa korkutmak gibi olmasın ama yukarı olacak gibime geliyo...:)))
[B][COLOR=red]ulem artı kapanış yaparsa,[/COLOR][/B] pelaya 4 tane alkışlayan adam benden. :..:[/quote]
bi daha okudum da, ürktüm beah...
işin kötüsü, bu kadar düşüşe aşık olmamış şortçu kalmamıştır. neredeyse hepsi açtığı noktaya kadar bekler kapanmak için...üüü
[quote=unlimitted;196346]işin kötüsü, bu kadar düşüşe aşık olmamış şortçu kalmamıştır. neredeyse hepsi açtığı noktaya kadar bekler kapanmak için...[/quote]
KY niye sürekli para kaybeder ancak bu kadar kısa ve öz şekilde anlatılabilirdi.. :..:
225 long flat oldu, sırada 325 ve 400 var, bunlar gittikçe aşağıya alım yapıyorum, yereleri geliş güzel, hiç düşünmüyorum, ver küsküyü ağaya,....
[quote=boz ayı;196325]64.500 stop olduk.......
diyet ödedik..........
64.850 tekrar long.............[/quote]
65.200 long-kover.........
paramı geri alırım..bırakmam...........
EFG ters indikator mu ne iş bu kadar kısa poz ? stokmu yapıyor nasılsa 2 gun sonra daha da duserız dıye :))
[QUOTE=unlimitted;196343]hangi periyot?[/QUOTE]
Saatlik baktim, ancak cok da iyi bakamiyorum, Matriks bugün hep dondu... Göz karari oldu biraz.
Sizce durum nasil?
ulem harbi sinir oldum yaww..500 gibi kapasak en kötü, şimdi sistem hala satta...750 puan yukarıdan basacaktık yine şortu...sinyalle aynı pozda kalmaya devam edip +750 koyacaktık..sistem al verirsede 100-200 puana kapatırdık noolcak..hay**.. at koşar baht kazanır
[quote=Astatin;196345]olabilir...:::valla sistem al verirse uyacaz...bu topik pozisyona aşık olmayanlardandır bilissinki :) he rpozisyon bir metres...bir dil bir insan, iki dil iki insan, bir poz bir insan 2 poz 3 insan::::::[/quote]
senaryoma speşıl tenks vermediğini görmedim sanma asti..
msn'den bu forumdan bir arkadaşa verdiğim senaryo ise şu şekildeydi:
veri ile 300e kadar basış, ordan 550ye kadar alış, sonra bi daha 400ye kadar sarkma, sonra pırrrr 65 ve daha üzeri.
bu senaryoyu verdiğim arkadaşı da söyleyeyim: hexa :)))
belki speşıl tenks verirsin şimdi. senden speşıl tenks almadan uyuyamam.
hadi lem, noolcek 1 tane speşıl tenks versen. :::
tenks versen de olur diycem ama o yetmez. kurtarsa tükan senin.
dikkat..........
tepki çok daha uzun soluklu olacaktı...ama pala yüklü şort açıyor...
[quote=thracian;196351]Saatlik baktim, ancak cok da iyi bakamiyorum, Matriks bugün hep dondu... Göz karari oldu biraz.
Sizce durum nasil?[/quote]
daha önce de söylediğim gibi, 1,52 çok ciddi dirençtir.
geçerse, 1,60a kadar adam akıllı direnç yok. ama bence araya bir tane atacaklar. 1,57 gibi direnç oluşturmalarını bekliyorum.
[quote=unlimitted;196353]senaryoma speşıl tenks vermediğini görmedim sanma asti..
msn'den bu forumdan bir arkadaşa verdiğim senaryo ise şu şekildeydi:
veri ile 300e kadar basış, ordan 550ye kadar alış, sonra bi daha 400ye kadar sarkma, sonra pırrrr 65 ve daha üzeri.
bu senaryoyu verdiğim arkadaşı da söyleyeyim: hexa :)))
belki speşıl tenks verirsin şimdi. senden speşıl tenks almadan uyuyamam.
hadi lem, noolcek 1 tane speşıl tenks versen. :::
tenks versen de olur diycem ama o yetmez. kurratsa tükan senin.[/quote]
ayıpettin lmit..teşekkür kööpeeen olsun...bazen foruma yetişemiyorum..kaçabülür arada.leleleteprik ederim..en sıpeşılından
[quote=boz ayı;196349]65.200 long-kover.........
paramı geri alırım..bırakmam...........[/quote]
Dün yandan verilen 200 pivan 75+75+125=275 olarak geri alınmıştır..yandan.....ha ha ha...
hayret yaaa...15 dklık sistem hala al vermedi....bbböööğğğykkkkkk (copy right & all right reserved by SAZAN)
[quote=boz ayı;196354]dikkat..........
tepki çok daha uzun soluklu olacaktı...ama pala yüklü şort açıyor...[/quote]
[B]çok yüklü şort açılıyor.......[/B]
[B]yurt dışı yukarı yapsa bile.....pala affetmez..........[/B]
düşüşte poz kapamayıp geri tepkisinde güç bela 700 800 puan karla anca pozunu küfürle kapatan kısacılar
uzunda bekleyip bayaa bı kazanan longcular
düşüşü kaçırıp sonna kısaya atlayıp tepkı de zarara gelıp küfürle kapanan shortcular
cok dustuk ıllakı bı tepkı dıyıp kapanan shortcular..
işte bu sebeplerle pala ,filmin başını ve devamını daha önceki gibi çekti..ama sonu daha önceki gibi bitmiicek kanımca bugün...tepki pzt..(tamamen psikolojik düşünüorum,teknik meknik diil...milleti kısada dökcek ki vercek..tam istediği ortam)
şahsi fikrimdir..lütfen kimse etkilenmesin:)
[quote=Astatin;196356]ayıpettin lmit..teşekkür kööpeeen olsun...bazen foruma yetişemiyorum..kaçabülür arada.leleleteprik ederim..en sıpeşılından[/quote]
oh bea...şimdi rahat rahat uyuyabülürüm.
yeni senaryolarımı ilk sana ithaf etçem söz. :::
325 ve 400 uzunlarım giderse çok güzel olacak, çünkü sırada 60 küsküsü var, yeşili geldi, bu alımdır, kırmızısıda baskı, şimdi kırmızıda sıra kaçtam gelir, bilemem,
uzun için çok şey eksik hala :cool:
sayma 64.700 altına olan sarkmayı, hayla tepik pile olmadı ki.
[quote=ATHLON;196360]düşüşte poz kapamayıp 700 800 puan karla anca pozunu küfürle kapatan kısacılar mı
uzunda bekleyip bayaa bı kazanan longcular
düşüşü kaçırıp sonna kısaya atlayıp tepkı de zarara gelıp küfürle kapanan shortcular
cok dustuk ıllakı bı tepkı dıyıp kapanan shortcular..
işte bu sebeplerle pala ,filmin başını ve devamını daha önceki gibi çekti..ama sonu daha önceki gibi bitmiicek kanımca bugün...tepki pzt..(tamamen psikolojik düşünüorum,teknik meknik diil...milleti kısada dökcek ki vercek..tam istediği ortam)
şahsi fikrimdir..lütfen kimse etkilenmesin:)[/quote]
dün akşam günün en dibinden long kalma sebebim buydu. katılıyorum...
[B]zamanlama[/B] hatası yaptık. bu iki oldu.
(bugün tarım dışı verisi olduğunu bilmiyordum. en büyük hata buydu:))