seans sonu bu kadar şuursuzca alım yapanları görmek açısından bi arkadaş akşam pastası koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
Printable View
seans sonu bu kadar şuursuzca alım yapanları görmek açısından bi arkadaş akşam pastası koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
ben dowu bugün 8000 e verirler diyorum py nin longları var ne yapayım bilemiyorum
sistem flat de..geceye flat..
[quote=SEREN I;78346]borsa düşüyor..peki döviz neden düşüyor...faiz..15.02.. neden düşüyor....
başbakanlar anlaşmanın veya anlaşmamanın sonunda devreye girer..ve sertleşirler..ani açıklamalara dikkat......dng
ortada bir paradoks oluştu..çok dikkatli olun..ve stop olmadan iş yapmayın.........[/quote]
bu akşam çok tehlikeli.....vob neden bu kadar güçlü acaba.....vob normal değil...bildiğim py..malcı......:yü:
geceye uzun giriyorum .. beyler bayanlar .. sistemim yönünde uzun ...
[quote=mersiyk;78511]nunucum ya sanki ucucak bu vob oyle seziyorum :( yada oyle hissettiriyolar[/quote]
29.01.2009 17:00:17 *ABD'DE ARALIKTA YENİ KONUT SATIŞLARI YÜZDE 14.7 AZALDI(BEKLENTİ -2.9%, ÖNCEKİ -2.9%)
iktisat tarihinde bundan once beklenenden bu kadar kotu veri gelmemistir herhalde.
Geceye uzun iyi akşamlar
veri kötüydü...tarihin en kötüsüydü..şunla bunla işim olmaz..
geceye 33900 den uzun ...sabah sat dediği yerden satarız...
herkese iyi akşamlar
dünden kalma 34.525 antika shortlarla devam.istedikleri kadar kıvransınlar istifimi bozmam.dünkü tepeyide geçsinler yine bozmam.
tilki bunlar dönüp dolaşıp gelecekleri yer kürkçü dükkanı.
güniçi önce longları doğradılar sonrada shortları.
kıro py işte noolucak hehehe :p
şu dow 8.500 leri görsede kurtulsak arkadaş :cool:
hiçbir IMF anlaşmasını bu kadar ele ayağa düşürmediler yazıklar olsun bunlara be.manipülasyonun ALLAH ını yapıyorlar resmen.
[QUOTE=nunu;78520]29.01.2009 17:00:17 *ABD'DE ARALIKTA YENİ KONUT SATIŞLARI YÜZDE 14.7 AZALDI(BEKLENTİ -2.9%, ÖNCEKİ -2.9%)
iktisat tarihinde bundan once beklenenden bu kadar kotu veri gelmemistir herhalde.[/QUOTE]
dibimi gördük abla böylece .. :)
yaw bu dow deli diyorum nezaman felaket veri gelse o gun + kapatıyor ertesi gün veriyi fiyatlıyor sanki - kapatıyor
Geceye kısada kaldım, spot kapandıktan sonra madem olumlu hava dedim neden yukarı çizmeye devam etmediler? neden? çünkü yukarı çizilecek durum yoktu aslındada ondan, yani bence, bu şekilde yorumlayıp, kısada kaldım, şişman kadına teesüflerimi sunuyorum, saygılar..