[QUOTE=nunu;196439]evet, matrikde donmalar var.[/QUOTE]
zotrikste donuyor gayri :::
Printable View
[QUOTE=nunu;196439]evet, matrikde donmalar var.[/QUOTE]
zotrikste donuyor gayri :::
heryerde opsiyon piyasasi var, bizde yok. neden?:mad:
dicey micey hikaye..geleni gideni boyuyor pela...
Tom 10026 ya dekmük atmaya gidiyür....
[QUOTE=nunu;196449]heryerde opsiyon piyasasi var, bizde yok. neden?:mad:[/QUOTE]
Üzücü tabii, ama az gelişmiş Ülkeyiz henüz ondan, büyüycez ablası umudunu yitirme:)))
[IMG]http://i50.tinypic.com/a8l94.jpg[/IMG]
herkese iyi tatiller
[quote=nunu;196449]heryerde opsiyon piyasasi var, bizde yok. neden?:mad:[/quote]
cevap veriyorum:
"Bizi daha kolay yesinler diye" (Kırmızı başlıklı kız ve hain kurt hikayesi)
gene kısa 100 den...çok kişinin kellesi gitcek daver çokkkk..
[quote=sovalye;196453][IMG]http://i50.tinypic.com/a8l94.jpg[/IMG][/quote]
Yaniş cevap,GAZOZ olcekti....:::
63500-63600 haftalık desteği, oraya kadar düşerde, altında kapatırsa, haftayada 53500 artıkın:).
brehh brehhh ii de bu aganın yaptıgı o.* resmen yahu boyle de basılmaz ki allahsız..
[quote=nunu;196449]heryerde opsiyon piyasasi var, bizde yok. neden?:mad:[/quote] biz standart bir piyasayız .lelele
Beynime flat sinyali geldi... 69500 Sanal Shortlar kapandı... 5300 puan kar :D
Benim reel portfoy sistem doğrultusunda, geceye de short *.*
hafta sonu bir yetkili çıkıp da "imf ile anlaşmıyoruz vazgeçtik" derse neden şaşırmayacağım acaba...:)))
e son yüz fantezi olmuştu:))kapandım son 10 sanıyede...
şeytan yine sağdan sağdan üfürüyor al 2600 pıvanını bir günde otur kenara diye amma..bu kadar düşüş normal değil..hemide dışarılar böyleyken..kapanış sonrası bir haber v.s. mi gelcek acep...
cümleten iyi tatiller.
[QUOTE=enorton;196427]Allah bereket versin :)[/QUOTE]
portföyü 3 günde 2ye katladın sanırım keyfine dicek yok hadi nazar değmesin.trendlli günlerimiz bol olsun:)))
Haftaya uzun girdik hayırlısı,
son yarım saatte, müthiş baskı kuruldu bu bende longu ateşledi,
Haftasonuna şort....Bereket versin. En kötü günümüz böyle olsun forumcek..Kazananları teprik eder, kaybedenlere ise maç bitmedi diyerekten iyi haftasonları dilerim....Ayrıca; SUSADIM AZ Bİ WATERLOOOO
uzlasma?
cümleten hayırlı haftasonları...kazanan arkadaşlara ,parayı çatırrr çuturrrr yemeler...kaybeden arkadaşlara pzt den b<aşlamak üzre uzuunn bi karlı işlem serileri dileklerimle...poz da olan arkadaşlara da sabırlar...bana da hafta sonu bordingenle stres atmalar ,atlamalar zıplamalar kartalkayanın daalarında...esenkalın...
[QUOTE=nunu;196468]uzlasma?[/QUOTE]
64075 galiba...
kapanış...
az biraz fark olabilir ama çok oynamaz.MTX dondu...belki 200/300 kontrat fark vardır...olan bu sofraya koyduk...
yine buğayım..tepkiyi beklerken...üü..heehe..
Uzlaşma 64075 oldu
Herkese iyi tatiller:)
[QUOTE=ATHLON;196470]cümleten hayırlı haftasonları...kazanan arkadaşlara ,parayı çatırrr çuturrrr yemeler...kaybeden arkadaşlara pzt den b<aşlamak üzre uzuunn bi karlı işlem serileri dileklerimle...poz da olan arkadaşlara da sabırlar...bana da hafta sonu bordingenle stres atmalar ,atlamalar zıplamalar kartalkayanın daalarında...esenkalın...[/QUOTE]
arkadaşlar herkes her hafta kartalkayada nasıl gidiyorsunuz, napıyorsunuz bana da anlatın biz de gidelim :) Yani masraflar ne kadar, ulaşım falan nasıl vs :)
long girdim haftasonuna .... kara cumamı olacak ne halt olacak .. vay anasını ....
[quote=nunu;196468]uzlasma?[/quote]
yok sana uzlaşma muzlaşma...150 puan için kırdın beni:o:o:o.kom.kom
Haftasonu anketi yokmu?
Yoksa gerenkmi yok:)
bu heyecanli ve yorucu seanstan sonra kimsenin anket acmaya takati kalmamis herhal.:).
[QUOTE=selçuklu;196476]long girdim haftasonuna .... kara cumamı olacak ne halt olacak .. vay anasını ....[/QUOTE]
beraber ağlayalım..patronaj..ama bi manşetledim..2000 gap var patron..cepte...:::
[QUOTE=QUEEN;196473]yine buğayım..tepkiyi beklerken...üü..heehe..[/QUOTE]
apla hayatının en güçlü manşetini at dowa yeni tepe yapsın .. pazartesi vob tavan açsın ... :D:D .. ... :o:o
[QUOTE=selçuklu;196482]apla hayatının en güçlü manşetini at dowa yeni tepe yapsın .. pazartesi vob tavan açsın ... :D:D .. ... :o:o[/QUOTE]
manşetledim ...hadi bakem..10300..yetermi patron..:::
[QUOTE=enorton;196475]arkadaşlar herkes her hafta kartalkayada nasıl gidiyorsunuz, napıyorsunuz bana da anlatın biz de gidelim :) Yani masraflar ne kadar, ulaşım falan nasıl vs :)[/QUOTE]
aman napıcan masrafı bugünden sonra sana koymaz masraf falan:) aldın 5bin puanı bide masraf diyo pinti ya hehehe:)
anket
[URL]http://www.voborsa.com/forum/5-ocak-pozisyon-anketi-t5368.html?t=5368[/URL]
[QUOTE=QUEEN;196483]manşetledim ...hadi bakem..10300..yetermi patron..:::[/QUOTE]
yetmez az daha manşetle sana zahmet .. üvvv ... sağlama alalım işi .. ::::::
[quote=enorton;196475]arkadaşlar herkes her hafta kartalkayada nasıl gidiyorsunuz, napıyorsunuz bana da anlatın biz de gidelim :) Yani masraflar ne kadar, ulaşım falan nasıl vs :)[/quote]
hocam o işe keniem bakıodu sanırsam:))
fiyatlar uygun oleor...
ve yapılabilecek en ii spor kanımca,stresi bu kadar attıran ve 4-5 saat boyunca sıkılmadan yapılabilecek başka spor bilmiorum..(ula ne pr yaptım:))
ulem tarihi yine yannış yazmışımm 5 ocak diye..ama olsun siz bunda ıy verin..benim seçenekler daha iyi..emortımın anket siyah beyaz...ehikikiki
[URL]http://www.voborsa.com/forum/5-ocak-pozisyon-anketi-t5368.html?t=5368[/URL]
[QUOTE=Rooks;196484]aman napıcan masrafı bugünden sonra sana koymaz masraf falan:) aldın 5bin puanı bide masraf diyo pinti ya hehehe:)[/QUOTE]
Evde çocuklar aç, aylardır yatay piyasa yüzünden bir deri bir kemik kaldı garipler :::