uzun dewam...yaw özlemişim bunu yazmayı...:)
bu arada çıbanın başı olarak o yazıyı bu güzelim daytrade topiine yazdıım için başta saraylı patroms,sonda astetom ve celcuki patroms olmak üzre ortada da tüm forumdaşlardan özür dileyorum...
Printable View
uzun dewam...yaw özlemişim bunu yazmayı...:)
bu arada çıbanın başı olarak o yazıyı bu güzelim daytrade topiine yazdıım için başta saraylı patroms,sonda astetom ve celcuki patroms olmak üzre ortada da tüm forumdaşlardan özür dileyorum...
Biraz dalgadan bahsedeyim,yoksa herkes saraylı olduğumdan şüphe duyacak ...:..:
64.675 ov li dibinden beri 5. dalga içinde olduğumuzu düşünüyorum yukarı yönlü...
bu sabah ta dediğim gibi 5.dalganın içini çözemiyorum diye düşünürken aklıma bazı şeyler geldi ,hemen paylaşayım ...:confused:
7/6 daki 66.975 dibinde 5.b dalgası bitip 5.c dalgası başlamış olabilir...
5.c eğer bir itki ise,ki ihtimal yüksek,bu itkinin 3.4.alt dalgası yapılıyor olabilir,bu durumda 3.5 ile tekrar yukarı ,4 ile aşağı ve 5 ile yukarı gidip ov li bu çıkışı bitirmeliyiz....:)))
kasımda başlayan ed için : 5.c.3.4 dalgası yapılıyor olmalı....:)
şu anda en olası sayımım budur..:rolleyes:
bu sayıma göre iki ardışık tepe ile ov li bu dalga bitmeli....;)
bu bir senaryodur,Yönetmen bu senaryoyu mu yoksa başka senaryoyu mu çevirecek,hep beraber göreceğiz...
kesin olan şey ben ,Yönetmen değilim...:)
buradan long denemesinde sizce stop-loss neresi olmalı
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve ahlaksız bir düşüş istiyorum DJI da...
[quote=ATHLON;254683]uzun dewam...yaw özlemişim bunu yazmayı...:)
bu arada çıbanın başı olarak o yazıyı bu güzelim daytrade topiine yazdıım için başta saraylı patroms,sonda astetom ve celcuki patroms olmak üzre ortada da tüm forumdaşlardan özür dileyorum...[/quote]
est. athlon yaa,
valla bişi yok abi yaa...
çıban felan yok ,başı da yok abi....kom
[QUOTE=Astatin;254687]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve ahlaksız bir düşüş istiyorum DJI da...[/QUOTE]
bizdede olsun patron ... niye djı da oluyo ... yemişim djıyı ... :o::::::
[quote=tomjones;254686]buradan long denemesinde sizce stop-loss neresi olmalı[/quote]
bunu ew ile söylemek zor,çünkü stoplar bu yöntemde uzakta kalıyo,zararlar büyüyo...
o yüzden ben şahsen daytrdae ediyom...:)
[quote=tomjones;254686]buradan long denemesinde sizce stop-loss neresi olmalı[/quote]
Stop-loss'u son dibin altına koymak veya bir desteğin altına koymak gibi şeyler yapma da ne yaparsan yap. O tür şeyler VOB'da işe yaramaz. Yüzlerce acı tecrübe ile sabittir. Gider stop'unu patlatır sonra 5.000 puanlık ralli yaparlar. Onun yerine bir seferde kaybetmeyi göze alabileceğin para miktarı neyse ona göre belirle stop'unu derim. Şahsi fikrimdir, garanti hatalıdır. :)
[quote=selçuklu;254690]bizdede olsun patron ... niye djı da oluyo ... yemişim djıyı ... :o::::::[/quote]
djı de olsun patroms..benım içün farketmez...hatta yerın dıbı olsun...ama bız de de haber gelsın,gidelim fezalara,adına da ayrıstık dıyelım vay lebron james dıyelım...
[quote=Astatin;254687]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve ahlaksız bir düşüş istiyorum DJI da...[/quote]
Patron bunun anahtarı bende biliyorsun. Dur bak ben geceye long gireyim nasıl tarumar oluyor dünyanın en büyük piyasası... Tek başıma yönetiyorum dünya piyasalarını... Akşam ankette oyumu kullanır kullanmaz tersi yönde harekete geçiyolar.... :)
Ne? Paranoyak mı? Ben mi? Yok canıııımmmm... :)
[quote=selçuklu;254690]bizdede olsun patron ... niye djı da oluyo ... yemişim djıyı ... :o::::::[/quote]
Valla patron bu bad-dua DJ için yazılmıştı..VOB da hiç test etmedim. Hem kristiyan borsası için yazılmış bişeyi VOB için edersek çarpılmayak sonra..
DU şimdi çok ihtiyaç olursa ederik...Ama sen yazarsın he mi.. Ya da stropatro ya ettirek o badduayı...Ben çok çarpıldım diyordu bu ay, alıştım diyodu , bir kere fazla çarpılsa bişey olmaz ona bence...teprik ederim..kraş senaro live
[QUOTE=ATHLON;254693]djı de olsun patroms..benım içün farketmez...hatta yerın dıbı olsun...ama bız de de haber gelsın,gidelim fezalara,adına da ayrıstık dıyelım vay lebron james dıyelım...[/QUOTE]
athlon pathlon taban olsun istiyorum ben şahsen:::::: .hiç taban göremedik daha .. tavan gördük taban göremedik .. üvvvvvvvv... djı tavan olabilir ayrışalım bencede ... :D