[B]Erdoğan'ın Davosta çıkışandan ardında Dışişlerınde şok yaşanıyor[/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10887233.asp?gid=229[/URL]
Printable View
[B]Erdoğan'ın Davosta çıkışandan ardında Dışişlerınde şok yaşanıyor[/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10887233.asp?gid=229[/URL]
[quote=masilhan;78569]eee hoşbulduk.... hem fener..hemde atam var avatarınızdan....
saygılar ve sevgiler bizden....[/quote]
kardeşim hoşgeldin..çok sevindim......+.
[QUOTE=masilhan;78557]bu arada sevgili catedral
yeni avatarınız mükemmel olmuş... ama hala tatlı cadısınız..
sevgiler[/QUOTE]
teşekkürler sevgili masilhan:) Hoşgeldin:)
sevgiyle
hoşbulduk üstadım...yeni geldik ama ..valla hemen sevgili mbm den fırça yedim :)
sevgili mbm şakadır... şikayet değildir...alınmayın :)
RTE ve oturum başkanı basın toplantısında......
hemşerim konuşuyor.....parçalar walla....
yaw bu 50 mesaj olayını anladım desem...rte olayım
Catedral sen iyiki kovulmuşsun oradan yawf peşinden kaç kişi geldi bak. (Kovulmuşsun dediğim cıngar çıkardığından değil modların işgüzarlığı yanlış anlaşılmasın)
kim ne derse desin başbakana helal olsun...bu akşam bu konyuda topiğimde anlatacağım...iktidarı uzun zamandır eleştiren biri olarak..başbakanı bir türk olarak gururla izledim...osmanlının torunu...600 yıl dünyaya hükmetmiş..türk evladı..helal olsun...nerde zulum görürsen karşı dur..zalimlere karşı durmazsan onlardan farkın kalmaz....BRAVO.........komşum olur demiştim....
[quote=VOBiX;78580]Catedral sen iyiki kovulmuşsun oradan yawf peşinden kaç kişi geldi bak. (Kovulmuşsun dediğim cıngar çıkardığından değil modların işgüzarlığı yanlış anlaşılmasın)[/quote]
Sevgili Sereni unutmayın...+.
[quote=SEREN I;78578]hemşerim konuşuyor.....parçalar walla....[/quote]
hemşehrin bir çuval inciri mahvetti, ağzını tutmayı bilmeyen lider olarak adını tarihe geçirtti..
[QUOTE=masilhan;78579]yaw bu 50 mesaj olayını anladım desem...rte olayım[/QUOTE]
ben de bu yeni gelenlerin catedrale özel mesaj atma isteğini anlamadım.
Önce randevu alacaksınız. Sonra muhtarlık vs ile uğraşmayın diye forumda şöyle bir dolanın ve 50 adet mesajla paylaşımda bulunun muhtarlık işlerinden daha ksıa sürüyor.