Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=EMEKDAR;196701]A***mişim NU sinin biziyy mahveden eden arabanin telef olişidir..........
Sen bene PU lardan habar ver....NU sini herkes biliyür.....[/quote]
İsteyene NU, isteyene PU... :..:
Bu da cumartesi çalışması
[quote=Astatin;196868]Günaydın VOBORSA,
Hayırlı işler bol kazançlar. Haftasonu Gxx maliye bakanları geçen 1 yılda piyasalara pompalanan karşılıksız paraların toplanması için erken olduğunu söylemişler. Yunanistan da bugün kamu açıklarını azaltacak planını açıklayacağını duyurmuş. Amma fıçırlarda tık yok. Eğer tık olsaydı bu haberlere tepki verdi diyecektik, tık olmadığı için, trend veri ve haber dinlemez gibi bir şey diyeceğiz herhalde :) Özet: BOSNIALI kardeşimin dediklerine ek, ayulara sabah morali[/quote]
Ben de ayuyum, hafta sonuna short girdim ama hem Dow'un son 30dk'da içine girdiği üzücü tutum :))), hem de grafikte verdiğim gibi günlüklerin aşırı satıma girmiş olması beni açılışta short'ları kapatıp karı alıp flatlemeye itecek gibi..
Günlükler en son Kasım'da iki kez aynı bu şekilde aşırı satıma girdi ve ikisinde de hemen yukarı zıpladı. Yine böyle olursa 66.000-67.000 aralığını bu hafta içinde görme ihtimalimiz var. Yine de long kovalamadan önce piyasada bu gücün olduğundan emin olmak lazım.
[quote=excali;196877]Flat kalma diyorsun , yani.. Vay be .. Ne çubukmuş bee::::::[/quote]
Abi olay şudur, tamamen tesadüf de olabilir ama son aylarda çok tutuyor. Dow kapandıktan sonra FDOW 15dk daha gidiyor ya, o arada yaptığı hareket Pzt için ipucu oluşturuyor. Yani o 15dk'daki yön çoğu zaman Pzt de devam ediyor. Bugün de görüldüğü gibi...