Günaydin arkadaslar...
Iyi haftalar, bol kazanclar...
Printable View
Günaydin arkadaslar...
Iyi haftalar, bol kazanclar...
[quote=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
(bu arkadaş o kadar ballı ki, o 5 kişi hangi pozisyona geçerse geçsin, bütün kombinasyonlarda o balık tutabiliyor, biz hava alıyoruz. o derece yani. )
tutacağımız yere vardık. oltaları çıkardık.
bu ballı arkadaş yanımda. yemleri takıyorum ben. o benden önce taktı.
oltayı bi salladı, olta suya girer girmez (abartmıyorum, girer girmez) heyecanla çekmeye başladı.
ben bizimle dalga geçiyor diye aynen şöyle dedim: sieeeeeeeee. o kadar da uzun boylu değil.
abi olta bi geldi, adam balığı yandan yakalamış. (kanca balığın ağzından girmemiş, yanından, karın bölgesinden saplanmış)
rast gelsin deyince...
dur ona telefon açıp VOB'a girmesini söyleyeyim. :D:D[/quote]
Girsin girsin,birde senin tersine girerse...görürsün nenenin burnunu....:::
[quote=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
(bu arkadaş o kadar ballı ki, o 5 kişi hangi pozisyona geçerse geçsin, bütün kombinasyonlarda o balık tutabiliyor, biz hava alıyoruz. o derece yani. )
oltayı bi salladı, olta suya girer girmez (abartmıyorum, girer girmez) heyecanla çekmeye başladı.
ben bizimle dalga geçiyor diye aynen şöyle dedim: sieeeeeeeee. o kadar da uzun boylu değil.
abi olta bi geldi, adam balığı yandan yakalamış. (kanca balığın ağzından girmemiş, yanından, karın bölgesinden saplanmış)
rast gelsin deyince...
hiç ilgisi yoksa bulaştırma daha iyi bence :::
biliyosun borsanın arka kapısı yok,no way out yani :D
arkadaşlar grafiklere 2 şer çubuk atıyor matriks yani her bara 2 çubuk ?
nasıl hallederiz,varmı bilgisi olan ?
[QUOTE=unlimitted;196892]çok ballı, ama gerçekten çok ballı bir arkadaşımla balığa çıkmıştık.
5 kişiyiz.
rast gelsin deyince...
dur ona telefon açıp VOB'a girmesini söyleyeyim. :D:D[/QUOTE]
Oltalar benden.dng
[quote=unlimitted;196892]
Aman... Biz yandık o da yanmasın bari... Şimdiki aklım olsa borsaymış VOB'muş yanından bile geçmezdim... :)))
şş ekskali,
renkler nasıl değişiyor gördün mü lem. al sana 300 points.
daha 1,56ya gelmedik heee...haberin ola. ehehuehue .dng
[quote=EMEKDAR;196894]Girsin girsin,birde senin tersine girerse...görürsün nenenin burnunu....:::[/quote]
gulp!:..:
[quote=unlimitted;196899]şş ekskali,
renkler nasıl değişiyor gördün mü lem. al sana 300 points.
daha 1,56ya gelmedik heee...haberin ola. ehehuehue .dng[/quote]
Ne balığı tuttunuz lem?,
Ekskali, hani bana , hani bana demiş..:D
[quote=thracian;196897]Oltalar benden.dng[/quote]
Tutulan balıkları, yemesi de benden.kom
cümleten günaydın,.....
Dow felan hepsi hikaye adamlar SATısa inanmıslar ve her fırsatta satıyorlar gerisi hikaye..
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
günaydın arkadaşlar ...kısa devam...
cuma günü yola çıkarken kısaları yarıya indirmiştim...şimdi tekrar fulledim..
al verene kadar kısa........
[quote=BOSNALI;196904]Dow felan hepsi hikaye adamlar SATısa inanmıslar ve her fırsatta satıyorlar gerisi hikaye..[/quote]
Benim cizdiğim graf2a göre 64,000 altı ucurum bugün belkide 64,000 üzeri yapmaya calışacaklardır yoksa bana göre yükseliş trendi bitmiş olur ..heyk
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8651/adszide.jpg[/IMG][URL]http://img694.imageshack.us/img694/8651/adszide.jpg[/URL]
64175 den long geldi(5 daklık sistem)
[quote=adalı54;196908][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8651/adszide.jpg[/IMG][URL]http://img694.imageshack.us/img694/8651/adszide.jpg[/URL][/quote]
Çok gritih yerdeyiz harbiden. Öyle ki, bundan sonra düşüş değil yatay hareket, hatta hafif çıkış ile bile kırılır o destek.
günaydın herkese,
hepinize hayırlı,güzel ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
forumda tatsızlık,tuzssuzluk çıkmadan güzel güzel kazanırız inşallah...
yallah VOBORSA...
Haftalık ziestem görüntü... Haftalık ssitemle treyd etmek kabusdur - bence-..sadece ne kadar kritik bir bölgede olduğumuz görülsün diye...
[IMG]http://i48.tinypic.com/rc0i6d.png[/IMG]
Günaydın. 64300 flat (çok güzel oldu bu trade). Long mu short mu bakcez soona.
[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/4401/adszog.jpg[/IMG]
günaydın..
biraz olsun tepki gelmesi lazım artık.. ama çok zayıfız..
dow future 10000 e dayandı biz 64300 kıramıyoruz, cuma gunu aynı sevıyedeyken dow biz 65200 deydik..!!!! adamların gırtlaga kadar kısa pozda oldukları bariz belli..
[quote=Cerphin;196915]günaydın..
biraz olsun tepki gelmesi lazım artık.. ama çok zayıfız..[/quote]
Gıpraşma.dng
pis alacaklar.dng
çok kıskancım beaah! :..:
Ziestems MP;
1 dk-sat
5 dk-al (Fekat MPPBSSS, bu alı eledi ve satta hold diyor)
15 dk-sat
20 dk-sat
30 dk sat
60 dk sat
gün sat
hafta-(geçici sat)
-----------------------------
Benim hes-up.... (up, up, up ehueheh)
AW-Kısa
MP-15dk-Kısa
MPPBSSS-Kısa
[QUOTE=Astatin;196917]Gıpraşma.dng[/QUOTE]
64.025 den alış yaptım bile..:D ama heran kapatabilirim.. çok zayıfız..
[quote=unlimitted;196918]pis alacaklar.dng
çok kıskancım beaah! :..:[/quote]
;);););););) kaptım mesajı:D:D:D
cümleten günaydın , bol kazanclı günler dileklerimle..
kısa not ; selçuklu patron bizi birakip nere gidecen arthur kımlere yar olacak .. dön gel evine :)
nihayet yani...
[quote=unlimitted;196918][B]pis alacaklar[/B].dng
[/quote]
bu alış yeterince pis mi?
değilse, biraz daha kirletebilirim. :..:
Senin IMF ni yerim ben babacan tam sınırda konusuyor herzaman, bunu bekledınız almak için.. tobe tobe ..
yine imf masalı..
babacan herşey bitmedi dedi,aynı anda piyasa zıpladı..
sıkıldım.. 375 flat...
64400 long oldum..10 daklık al verdi...şansımı deneyeyim..ammae saatli sat da...
piyasa çok fena yamulmuş ki gelen alışlar 5 dk lıkları bile hareketlendiremiyor..
bu arada 68 bin ve üzerinin artık tarih olduğunu düşünüyorum..
mevcut seviyeler ve 1000 puan üstü seviyeler kısa vadeli işlem bölgemiz olabilir.devamında 63800 haftalık ortalamanın kırılması ve 60 binlere veda diye düşünüyorum..
[b]babacan:"son toplantıda ımf ıle ılgılı bır tarıh vermedım"
[/b]
-matrıks-
çokk kontrattt + az point == tam trade I loVE tHİs GaMe :D
yükseliş trendi sona ermiştir py lar 3-4 bin puana tenezzül etmezler ky ları terse yatırmak için 1-2 bin puan zorlama yükseliş yapılacaktır milleti stop ettirdikten sonra asıl satışlar gelecektir.düşüş trendi başlamıştır hiç bir iyi haber bu durumu kurtaramaz aksine daha yüksekten satış yapma fırsatı verir günlük düşünecek zaman değil kanımca..