-
Bizim Türk milleti de bir mantığıyla düşünmez, yüreği ile düşünür, herkes Recep te kendini bulur 'Ananıda al git'.
Karşındaki adamlar, devletin bürokratımı, Sen Siyaset Adamı değilmisin, Nerede Sİyaset,
O zaman küfür edip, saçını da çekseydin.
Birde tükürseydin yüzüne Peres'in. Bütün Türkiye Alkışlasaydı.
Neyiniz var, paramı, teknolojimi, ne var...Imf dediğiniz kim,para istediğiniz kim,
Sınırlarda istikbarat aldıklarınız kim.
Kimlerin uçaklarını kullanıyorsun, silahı kimden alıyorsun.
Ülkenin bankalarını sattıklarınız kim, Gsm operatorlerini sattığınız kim.Hepsi Bunlar değilmi...
Yarın Obama Soykırım'ı kabul eder.
Kürtlere özerklik verilir.
Borsada ki taşaronlara emir verilir, ekonomi batırılır.
Birde suikast düzenlerler...
Başbakan iyi yapmış,
Neyi iyi yapmış, o daha başına gelecekleri bilmiyor.
-
[QUOTE=teo;78608]
Başbakan iyi yapmış,
Neyi iyi yapmış, o daha başına gelecekleri bilmiyor.[/QUOTE]
ya bunlara ne gerek var... Moderatör 3 gün konuşmama yada yazmama cezası versin:..:
-
FX 2000 kullanan arkadaşlar bende veri akışı yok, sorun sizde de var mı acaba ?
-
sevgili teo bu gece yazacam...iyi oldu....suçlu moderatör......tayyip 3 gün yazmama cezası alır artık...
-
bişey olmaz rte ye...
suçu moderatör üstlenmiş...tek başıma yaptım demiş..delikanlı gibi yatar çıkarım demiş...
rte de modun çocuklarına aylık baglayacakmış....
-
Sayın Mbm.....
bir tıb doktoru olarak sizden konuyla ilgili tıbbi yorum alabilirmiyiz..
Herkes konuşuyor.. Bir tek kendini tıb bilimine adamış insanlara bu konuda söz verilmedi??
-
[QUOTE=özdenil;78611]FX 2000 kullanan arkadaşlar bende veri akışı yok, sorun sizde de var mı acaba ?[/QUOTE]
Açık olan yerlerden veri akıyor. Sorun yok. Kapatıp açmayı deneyin.
-
[QUOTE=teo;78608]Bizim Türk milleti de bir mantığıyla düşünmez, yüreği ile düşünür, herkes Recep te kendini bulur 'Ananıda al git'.
Karşındaki adamlar, devletin bürokratımı, Sen Siyaset Adamı değilmisin, Nerede Sİyaset,
O zaman küfür edip, saçını da çekseydin.
Birde tükürseydin yüzüne Peres'in. Bütün Türkiye Alkışlasaydı.
Neyiniz var, paramı, teknolojimi, ne var...Imf dediğiniz kim,para istediğiniz kim,
Sınırlarda istikbarat aldıklarınız kim.
Ülkenin bankalarını sattıklarınız kim, Gsm sattığınız kim.Hepsi Bunlar değilmi...
Yarın Obama Soykırım'ı kabul eder.
Kürtlere özerklik verilir.
Başbakan iyi yapmış,
Neyi iyi yapmış, o daha başına gelecekleri bilmiyor.[/QUOTE]
"ananıda al git" dediği adam çiftçi falan değil Tansu Çiller hükümeti zamanında bakanlardan birinede aynı şekilde provake etmiş birisi Cumhuriyet Mitinglerinde kürsüden Kuvay-i Milliye nutuk atan birisi çiftçi falan değil abi bu ananıda al git gibi bir olay değil başbakanın fevri hareketlerini herzaman bende eleştirdim öyle "Türksün göster ürksün.." ruh hallerindede hareket eden birisi değilimdir yeri gelince tavrımı koyarım 2düşünür 1söylerim karakterim böyle fakat busefer Erdoğan'ın yaptığı çok doğruydu karşısında nasıl konuştu adam görmedinmi ? ve Filistin konusunda sürekli aynı tutum içerisinde Peres sürekli karşısındakini sesiyle bastırır ve hırçın tavırlarıyla sindirir o dediklerin bizim güçsüzlügümüzden kaynaklanıyor Peres'e posta koymasaydıda birşey değişmeyecekti yine teknolojiyi onlardan alıcaktık, imf'e muhtaç kalıcaktık,istihbaratta avucumuzu açıp bekleyecektik hiç olmazsa busefer alenen Turkiye Cumhuriyeti Başbakanına dolaylı yoldan Türk halkına saygısızlık yapıldı aynı şekilde o da cevap verdi
-
[quote=mbm;78613]bişey olmaz rte ye...
suçu moderatör üstlenmiş...tek başıma yaptım demiş..delikanlı gibi yatar çıkarım demiş...
rte de modun çocuklarına aylık baglayacakmış....[/quote]
israil başbakanı kim oluyor bizim başkana posta koyuyor....oyar adamı oyar...haddini bildirdi herife..elleri titredi walla ihtiyarın.....boks.
-
[QUOTE=catedral;78614]Sayın Mbm.....
bir tıb doktoru olarak sizden konuyla ilgili tıbbi yorum alabilirmiyiz..
Herkes konuşuyor.. Bir tek kendini tıb bilimine adamış insanlara bu konuda söz verilmedi??[/QUOTE]
Doktor olmaya gerek yok Başbakanın şekeri düştü :)
-
ben şahidim walla moderatör hıyarlık etti....hıyar oğlu hıyar..birde elini başbakanın omzuna koyuyor...kefere...moderatör ergenekondan içeri alınır.....moderatörlük çok tehlikeli...çokkk.....
-
[QUOTE=mbm;78613]bişey olmaz rte ye...
rte de modun çocuklarına aylık baglayacakmış....[/QUOTE]
Ehhh bu durumda PY nin de Peres ten pek farkı kalmaz. Yarın KY kıyımına başlarlar.kom