-
xu100 haftalık
[URL="http://img515.imageshack.us/i/xu100haftalk1.png/"][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/1647/xu100haftalk1.png[/IMG][/URL]
Ayrıca çizgilerimizin kırılması, muhtemel bir OBO formasyonu oluşumunu da beraberinde gündeme getirecektir. ve hedef yine 45 bin seviyesidir. OBO formasyonumuzun oluşması durumunda, diğerlerine ek olarak geri dönüşümüzün başladığını gösteren kuvvetli bir sinyal daha almış olacağız.
-
[quote=adalı54;196976]Armut severler biraz daha geyret haydi itelim beyler bayanlar[/quote]
850de itmeyi bırakırım ona göre :..:
-
FDOW 9925'den dönmezse öğle arası falan dinlemez şenlik başlar...
-
beklentim yukarı dogru bir tepki 64.000 altında kademeli uzun hayırlısı bakalım herkese bol kazançlar.
-
[quote=unlimitted;196978]850de itmeyi bırakırım ona göre :..:[/quote]
Hislerim benimde öyle ammma aslında cifte kavrulmuş yapmak lazım 850 altı cizgilerin gücü adına :..:
-
-
[url]http://betaplayer.dailymotion.com/video/xrtg8_dire-straits-walk-of-life_music[/url]
-
NUNİ apla ve Sakine olayı..........
-
dax 60 min
Dax 60 dakikalık grafikte güzel bir ters bayrak formasyonu oluşumu gösteriyor. Formasyon gerçekleşirse daxı kapanışta 100 puan aşağıda görürüz.....
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9726/dax60min.png[/IMG]
-
senaryoma göre EFG elindekileri bugün boşaltmalı.
asıl şenlik o zaman başlar...
ne de olsa elindekiler kadar başka kurumlardan şortladığı kesin gibi bişey.
EFG takipçilerini doğramadan olmaz....dng
-
2. seans açılışı ile beraber 63 bin görebiliriz. Tepkiye oynayacak arkadaşlar dikkat etsinler derim....(şahsi fikrimdir)
-
Yine birçok gariban öğle arasından dönüp stop'larını patlamış bulacak.... :..:
-
an itibariyle haftalık ortalama test ediliyor..
60 binli seviyelere veda beklenenden daha kısa süredemi gerçekleşecek bakalım ?
[IMG]http://i47.tinypic.com/1pi3xk.jpg[/IMG]
-
ula 58 binden 70 bine kadar dayak yiyip düşüşü kaçırmak nasıl koyuyo insana .. aganın bu yaptıgı ayıptır.. kacırdık dıye bastıkca basıyo.. ınsanlar da tepkı gelecek dıye dustukce longluyo .. bunlar burda bırakmaz bence vade sonuna kadar basacaklar basabıldıklerı kadar sonra zaten mayısa yaklastıkca ımf gazını bı 10 kere daha satarlar.. buyuk planlar buyuk oyuncular kucuk figuranlar.. allah kolaylık versın herkese.. cok calısmak lazım coook.. bunlarda herturlu katakullı var..
-
efendüler,
nerden şortlarsan şortla, sabredersen kazanırsın formasyonu oluşmuştur.
tepse de böyledüür, tepmese de böyledür.
şahsi fükrümdüürrrr.:rolleyes:
-
[quote=unlimitted;196991]efendüler,
nerden şortlarsan şortla, sabredersen kazanırsın formasyonu oluşmuştur.
tepse de böyledüür, tepmese de böyledür.
şahsi fükrümdüürrrr.:rolleyes:[/quote]
piyasanın mevcut durumunu çok güzel özetlemişsin patron .brv
ok yaydan çıktı..
-
şimdi sıra büyüklerde
68.700 kırılınca şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
pamuk elleri cebe atmazlarsa buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[IMG]http://i49.tinypic.com/w1r87q.jpg[/IMG]
-
dax...
DAX'ın 5435 altına sarkması işi ciddi bozar..... bekliyoruz...
-
[quote=sovalye;196993]68.700 ü siz kırıp şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
[B]pamuk elleri cebe atmazlarsa[/B] buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[/quote]
atmazlar patron. aha kaçırdık bari buralardan yakalayalım diyeceklerin cepleri duruken niye kendi ceplerine atsınlar ellerini. :..::..:
-
Ben tersteyim arkadaşlar, yani longum, son işlemlerim 675 ve 825, bir hakkım daha var, o da 525 de bekliyor,...........
dov bu güne yada yarına belirleyici olur, tekniği güzel duruyor,.......... bizimkilerde strest boşalttı, bu saatte hiç kimse ağaya niye düşüyorsun, yada çıkıyorsun demez,...
güzel yereler,..........
-
[quote=Strategist;196979]FDOW 9925'den dönmezse öğle arası falan dinlemez şenlik başlar...[/quote]
FDOW için bir link alabilir miyim... kolay gelsin.heyk
-
Herkese kolay gelsin, bir süre çıkmam lazım,....
-
[quote=steveee;196997]FDOW için bir link alabilir miyim... kolay gelsin.heyk[/quote]
Grafiğini canlı veren bir link yok bildiğim kadarıyla. 15dk gecikmeli için Adblue.de'ye bakabilirsin.
-
[quote=sovalye;196993]68.700 kırılınca şelaleyi başlattık:)
tam 5000 puan soluksuz
şimdi sıra büyüklerde
pamuk elleri cebe atmazlarsa buralarda 3-5 gün oyalanır yukarı tepki gelir ama ellerini ceplerine atarlarsa tarihi bir şelale yaşarız
[/quote]
Tarih, diğerlerinden ayrışacak derecede şiddetli dramların ve güzelliklerin yaşanması ile yazılır:..:
-
[quote=unlimitted;196995]atmazlar patron. aha kaçırdık bari buralardan yakalayalım diyeceklerin cepleri duruken niye kendi ceplerine atsınlar ellerini. :..::..:[/quote]
yok yok 63.700 ün kalıcı kırılacağına emin olunca satışa geçecek bazı büyükler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum;) bunlar uzun vadeli very slow trend takipçi fonlar. asıl yönü onlar belirler...
-
[quote=sovalye;197001]yok yok 63.700 ün kalıcı kırılacağına emin olunca satışa geçecek bazı büyükler olduğunu az çok tahmin edebiliyorum;) bunlar uzun vadeli very slow trend takipçi fonlar. asıl yönü onlar belirler...[/quote]
kesinlikle katılıyorum.
cuma günü 64.900den 65.500e almışlardı.
ordan gelen soluksuz satışın bir kısmının ben o belirleyici kitle olduğunu düşünüyorum.
birkaç günde %6 düşmüş piyasadan o derece kuvvetli satış sadece o tarz bir kitleden gelir benim düşünceme göre...
-
Efg-Credit
Efg ve Credit, majör bir kaç hissede satışa geçti, destekleri kırdırma peşindeler... Bu olursa, vob daki uzun pozisyonlarını o dakika kapatıp satış tarafına geçerler.... Dikkatli olma zamanı....
-
Cuma günkü EFG satışları için Mobius un deniyor ama duyum sadece...
-
62xxx olan tahminimde küçük bir revizyon yapıyorum.daah doğrusu ekleme;
xxx<600 ..ehu
-
[QUOTE=YAVUZHAN;196970]forumun huzurunu bozan şahıslara başardık,iyi gidiyorlardı ama içine ettik ve dağıldılar dedirtmemek adına yazmayacaklarını belirten [B]larossian[/B] abimizden,[B]selçuklu [/B]patrondan ve [B]sn.sazan [/B]ustadan kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini istiyorum kendi adıma.sanırım hepimiz aynı düşüncedeyiz..
bu arada kısa süre önce yazmaya başlayan ve fazla bilgim olmasada oldukça meraklı olduğum elliot konusunda yazdıklarını dikkate aldığım 2/3 insandan biri olan[B] sn.saraylıda [/B]oluşan durumdan rahatsız olarak kesti iletilerini.kendisininde aramızda olması forumu çok klas yapar ki biran önce yazmaya başlamasını dilerim..[/QUOTE]
bende bu değerli arkadaşların biran önce dönmelerini istiyorum......
-
[quote=enorton;197004]Cuma günkü EFG satışları için Mobius un deniyor ama duyum sadece...[/quote]
vay vay vay..
kimlerle mücadele ediyoruz haberimiz yok :..:
mobius ta bizi görüyormudur acaba :)
-
bu arada 3 gündür kısa devam..
-
seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))
-
[quote=Astatin;197005]62xxx olan tahminimde küçük bir revizyon yapıyorum.daah doğrusu ekleme;
xxx<600 ..ehu[/quote]
hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
bendeki parametreler öyle diiiy!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...
-
525 den tekrar longlamaya başladım ben..:)
-
[quote=unlimitted;197010]hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...[/quote]
Sizde tepki kaça çıkıyor gözüküyor???:)
-
[QUOTE=unlimitted;197010]hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...[/QUOTE]
ben dayanamadım 525 den kademeli longlamaya başladım.. ben de 62.300 bekliyorum, ama bugün değil dediğin gibi..:)))
-
[QUOTE=Cerphin;197013]ben dayanamadım 525 den kademeli longlamaya başladım.. ben de 62.300 bekliyorum, ama bugün değil dediğin gibi..:)))[/QUOTE]
bende 500den aldım..tırsak bekliyorm..ama dönebilirim...dng:D
-
[quote=prodrive;197009]seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))[/quote]
Mal dediğin armuttu herhalde :D
-
forumun..baaayanları long olmuş..çıbık uzayın destek atın..hehe