-
[quote=okansak;78627]peres ozur dılemış[/quote]
hiç güleceğim yoktu,
Bu özür dilemesi daha kötü, olacakları benden bilmesin diyor...
Israil o kadar kindardır ki, bir kelime için adamı oyar.
Recep Ne demiş,
Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz.
O da kabul edecek vay be....
Dünyayı takmıyan adam BM yi takmıyan adam Recep'i önemseyecek takacak,
Recep şu an Türkiye Cumhuriyetini bitirmiştir.
Bu akşam dan talimatlar verilmiştir bile, sizde avunun...
-
[QUOTE=SEYYAH;78635]tayyip beyi futbol magandalarına benzettim...
tak tak tak sıktı...ama nereye?
HAVAYA...
yiyorsa anlının ortasına sıkacaksın.
havanda su dövüyor tayyip.seçimler yaklaşıyor kan kaybediyor patlak ampul.baktıki ekonomi seçimlere kadar iflah olmayacak.vatandaş bileti kesmek üzere.
ne yapsam? ne yapsam?
2 el havaya sıkayım dikkati dağıtayım.şimdi internete bakıyorum helal olsun başbakanımıza nidaları...
benim canım ülkemin saf insanları aç kalmayı açıkta kalmayı bile unutur.MERTLİK yeter...eee başbakanda bunu biliyor heeeeyt dedi sıktı havaya.gelsin oylar....
kasımpaşalı![/QUOTE]
az yaptı yani? başlamışken abd ye falanda geçirseydii israilede gelir alırız orayı deseydi dimi ?
kafaya sıkınca futbol magandası olunmuyor heralde havaya sıkınca oluyor sadece.
-
[quote=SEYYAH;78635]tayyip beyi futbol magandalarına benzettim...
tak tak tak sıktı...ama nereye?
HAVAYA...
yiyorsa anlının ortasına sıkacaksın.
havanda su dövüyor tayyip.seçimler yaklaşıyor kan kaybediyor patlak ampul.baktıki ekonomi seçimlere kadar iflah olmayacak.vatandaş bileti kesmek üzere.
ne yapsam? ne yapsam?
2 el havaya sıkayım dikkati dağıtayım.şimdi internete bakıyorum helal olsun başbakanımıza nidaları...
benim canım ülkemin saf insanları aç kalmayı açıkta kalmayı bile unutur.MERTLİK yeter...eee başbakanda bunu biliyor heeeeyt dedi sıktı havaya.gelsin oylar....
kasımpaşalı![/quote]
orda dur biraz...görüşlere okey...kasımpaşalı????...bende kasımpaşalıyım....
bir durum mu var.....
-
[quote=mbm;78633]adam dönüp dönüp RTE ye konuşuyor..provake ediyor
eee bizimkide cevap verecek tabiki...
gelecegini düşünen kahraman olamaz... yapması gerekeni yaptı....
abd den kork.. israilden kork.. avrupa birliğinden kork... barzaniden talabaniden kork...
eee yeter da.. onlar düşünsün bundan sonrasını...
helal rte........[/quote]
Haklısın vallahi, Bizde kazma küreklerle kendimizi savunuruz, hanımlarda oklava kullanırlar :)
-
[QUOTE=mbm;78633]adam dönüp dönüp RTE ye konuşuyor..provake ediyor
eee bizimkide cevap verecek tabiki...
gelecegini düşünen kahraman olamaz... yapması gerekeni yaptı....
abd den kork.. israilden kork.. avrupa birliğinden kork... barzaniden talabaniden kork...
eee yeter da.. onlar düşünsün bundan sonrasını...
helal rte........[/QUOTE] Bu vadi ne zaman başlyacak yawf. Gündemin gerisinde kalacakalr şimdi.
-
[QUOTE=teo;78641]Haklısın vallahi, Bizde kazma küreklerle kendimizi savunuruz, hanımlarda oklava kullanırlar :)[/QUOTE]
Diplomatik olarak moderatörün Başbakana dokunması uygunsuz..
O moderatör dua etsin ...bizimki elinin tersiyle o moderatöre dalmadı..:..:
-
[QUOTE=furkan;78106]euro/dolar paritesi 1.2940 lara kadar geri gelebilir yolu açıldı..
yatırım tavsiyesi değildir..[/QUOTE]
dün gece demişim 34500kısalarımdan oldum ona yanıyorum Şimşek seni sevgiyle anıyorum şuan !!
-
[quote=furkan;78638]az yaptı yani? başlamışken abd ye falanda geçirseydii israilede gelir alırız orayı deseydi dimi ?
kafaya sıkınca futbol magandası olunmuyor heralde havaya sıkınca oluyor sadece.[/quote]
yok anlamamışsınz.ya da ben anlatamadım sanırım.
amaaan boşverin.vardır bi bildiği sallamıştır.zati bugün sabahtan beri salvoları uçuşuyor havada.tüm gün IMF ye verdi veriştirdi.kapanışıda israil le yaptı.şimdi gider yatar uyur mışıl mışıl.sabaha bişeyciği kalmaz :D
-
Catedral yine yükselen takozu görmedi,dediğine uymadı.
Ama olsun RTE iyi dedi :) hemi...
-
[QUOTE=catedral;78643]Diplomatik olarak moderatörün Başbakana dokunması uygunsuz..
O moderatör dua etsin ...bizimki elinin tersiyle o moderatöre dalmadı..:..:[/QUOTE]
ilk izlerken gördüm "Allah galiba adamın ağzına vurmuş" dedim olay ondan çıktı sandım neysekii moderatörü es geçmiş heheh
-
[quote=catedral;78643]Diplomatik olarak moderatörün Başbakana dokunması uygunsuz..
O moderatör dua etsin ...bizimki elinin tersiyle o moderatöre dalmadı..:..:[/quote]
doğrudur..moderayör hıyarlık yapmıştır..ağır çekimde erman hoca yorumladı..çift vuruş gerektirir...RTE elinin tersiyle çaksa omuz omuza mudahale sayılırmış.....dng
-
[QUOTE=teo;78646]Catedral yine yükselen takozu görmedi,dediğine uymadı.
Ama olsun RTE iyi dedi :) hemi...[/QUOTE]
Yükselen takos bitmedi ki... Alçalan devreye girsin:..:
Bak yarın piyasa nası yükselir seyret....