sabah 64.375 den kapatırken bir de shortlsaymışım süper olacakmış..
Printable View
sabah 64.375 den kapatırken bir de shortlsaymışım süper olacakmış..
[quote=unlimitted;197010]hevesini kırmak istemem emmeeee, 63.225 altı bugün yok asti.
dimedi dime...!
bendeki parametreler öyle diiiy!
tepkiye oynamak için sabırla bekliyorum orayı emme, oraya bile gelmiiy...[/quote]
sorun deellll...o benim fantazim..:..::..: amma parayı fantazi ile değil sistemle yönetyorum ... YYGDD:rolleyes: al derse alırız... :) sağa bişi olmasın
[quote=QUEEN;197014]bende 500den aldım..tırsak bekliyorm..ama dönebilirim...dng:D[/quote]
Bendeki ink biriside öyle dedi amma cok yalancı kendileri az sonra döner demediydim der onun icin güvenmem pek
Bu gün üç oldu kısa stoplarla uzunlardan tokatlandım yakındır yapmadığım şeyi yapmaya başladım .kendime dur diyorum
sabah radyoda akp için yeni bir kapatma davasından bahsediyordu..
bilgisi olan varmı...
[quote=steveee;197012]Sizde tepki kaça çıkıyor gözüküyor???:)[/quote]
64.600e bi tur daha olmalı...
tek handikapı EFG'nin longları.
kapakları ne zaman açıp boşaltacağını kestiremiyorum. :..:
benim çok değer verdiğim parametrelerimden bir tanesi, aylık pivotunu bugün itibarı ile 4 kez öptü ama altına inemedi.
dolayısıyla, güç toplamış olarak bi 1.000 puan tepmemiz çok ama çok olası...
yakışır da yani....lelele
[b]eurobarometre arastırması: Turkıye'de halkın yuzde 60'ı halınden memnun [/b]
ab'nın uye ve aday ulkelerde yaptırdıgı
eurobarometre kamuoyu arastırmasına gore, turkıye'de genel olarak halınden memnun
olanların oranı 5 ab uyesınden yuksek cıktı.
Eurobarometre'nın kuresel ekonomık krızın etkılerını gormek ıcın gecen
yıl mayıs-hazıran aylarında yaptıgı arastırmada, ab ortalaması yuzde 80 olan
halınden memnun olanların oranı turkıye'de yuzde 60'a dusse de ab uyelerınden
yuzde 38'de kalan bulgarıstan, yuzde 49'da kalan macarıstan ve yunanıstan, yuzde
52'de kalan romanya ve yuzde 59'da kalan letonya'nın uzerınde yer aldı.
Ab'de halınden memnun olanların oranı en yuksek yuzde 98'le danımarka'da,
yuzde 96'yla fınlandıya'da, yuzde 95'le ısvec ve hollanda'da, yuzde 92'yle
luksemburg ve ıngıltere'de cıktı.
Son bır yılda ıslerının kotuye gıttıgını belırtenler turkıye'de ve
portekız'de yuzde 43'te kalırken letonya ve slovenya'da yuzde 44, yunanıstan'da
yuzde 45, bulgarıstan'da yuzde 46, lıtvanya'da yuzde 46 ve macarıstan'da yuzde
63'e ulastı.
-aa-
en kısa periyottaki ortalamalar dahi kafayı yukarı çevirebilmiş değil..
haftalık ortalamanın ( 63800 ) ilk denemede tutacağına inananlar elbette long deneyebilir gözüksede risk çok fazla..
Tam tepki havasındayım
Bir başka dönüyor başım
Elbet Pala long'layacak bugün
Tepeden kapatacak der benim varsayım
tepkilerde max 65.200 görürüz diyor graflar.. ama bugün açıldığımız yerlerden kapatma ihtimalimiz yüksek...
Tepkici arkadaşlara en büyük kıyağı yapıyorum :) Ne zaman Arthur gelse borsa yükseliyor, bu iyiliğimi de unutmayın :)
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[quote=Cerphin;197026]tepkilerde max 65.200 görürüz diyor graflar.. ama bugün açıldığımız yerlerden kapatma ihtimalimiz yüksek...[/quote]
[quote=enorton;197027]Tepkici arkadaşlara en büyük kıyağı yapıyorum :) Ne zaman Arthur gelse borsa yükseliyor, bu iyiliğimi de unutmayın :)
[/quote]
longları arthur bile kurtaramaz.....lelele
[QUOTE=enorton;197027]Tepkici arkadaşlara en büyük kıyağı yapıyorum :) Ne zaman Arthur gelse borsa yükseliyor, bu iyiliğimi de unutmayın :)
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/QUOTE]
savol....lelele..ne ..ben kısalcam şimdi
[I]FILLATTTTTTT olmaktan çok bunaldııııı, ama en son içtiği sütü unutamıyor,[/I] [I]yoğurt=vob[/I]
63400 long tam istediğim yere geldi,63000 aşağasında geberiz
[quote=Cerphin;197026]tepkilerde max 65.200 görürüz diyor graflar.. ama bugün açıldığımız yerlerden kapatma ihtimalimiz yüksek...[/quote]
senin graflar pek bi soğuk datsız tuzsuzmuş.... matriks in yeni versiyonunu indirmedin herhalde.. benimkilerde "artan azalan efekti" diye bir şey var..tıklarsan, düşüşlerde "minareden at beni aşağı in tut beni" diye türkü çığırıyor.. :..:
[quote=Astatin;197028]longları arthur bile kurtaramaz.....lelele[/quote]
gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng
[quote=oguzhan;197020]Bu gün üç oldu kısa stoplarla uzunlardan tokatlandım yakındır yapmadığım şeyi yapmaya başladım .kendime dur diyorum[/quote]
Mola ver Oğuzhan biraz dinlen .Aksi halde inat yaparsın hırs yaparsın sonucu iyi olmaz piyasa ile inatlaşılmaz bilirsin .uyk
05.02.10, 11:44 [quote=last trader;196087]65100 altı kapatırsak 63300-63000 ü gösterirler. o son nokta,orayıda kırarlarsa nerde fren durursa artık:)[/quote]
deli gibi satıyorlar ama cuma beklediğim yerdeyiz.400 long 63000 te stop badem olur,bir dahada long açmam a......
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng[/quote]
yavaş lem asti. o kadar üstümüze çullan demedik. .lelele
63.225 long...
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.
madem oradan da aşağı gideceğine inanıyosun ordan versene bana bi 20 şort! hem aracı kurum komisyonundan yırtarık. .dng[/quote]
eheheheh.. inanıyom dimedim ki.. istiyom dedim::::::::: yok pirensip olarak uzlaşmadan gelen kar toplamı %1.5 a (1 kaldıraç) denk gelmedikçe piramit yapmıyom:..::..: yani satamam...sen lonkkkculara bir sor..omlar az aşağı sarkınca istoplarlar..onlarda şansın daha fazla bence:..::..: KUIN, cerfin bi yardım edin limit arkadaşımıza.lelele.kom.kom
[quote=unlimitted;197033]gelsin 63,225'e, bak bakim şortları ben naapıyom ordan.. .dng[/quote]
Geldi.. Hadi bakalım naapıyon? :..:
[quote=unlimitted;197036]yavaş lem asti. o kadar üstümüze çullan demedik. .lelele
63.225 long...[/quote]
[quote=Astatin;197037]eheheheh.. inanıyom dimedim ki.. istiyom dedim::::::::: yok pirensip olarak uzlaşmadan gelen kar toplamı %1.5 a (1 kaldıraç) denk gelmedikçe piramit yapmıyom:..::..: yani satamam...sen lonkkkculara bir sor..omlar az aşağı sarkınca istoplarlar..onlarda iansın daha fazla bence:..::..: KUIN, cerfin bi yardım edin limit arkadaşımıza.lelele.kom.kom[/quote]
hay ulemmm yaa..mesajı yazmadan fiyata baksam, 200 puan yemiştim limiti..neyse gadderrrr:rolleyes::rolleyes:
kısa devaaaammm.....
[quote=mbm;197040]kısa devaaaammm.....[/quote]
kısaca YYSD diyoruz bir ona...yada SD ..ehuheueh..sen bilirsin dabii.keyif senin:):)
[quote=Astatin;197039]hay ulemmm yaa..mesajı yazmadan fiyata baksam, 200 puan yemiştim limiti..neyse gadderrrr:rolleyes::rolleyes:[/quote]
şş, daha maç bitmedi.
63.000 poz iki katı. :..:
alayı için 62.875 stop yeresi.
[quote=unlimitted;197042]şş, daha maç bitmedi.
alayı için 62.875 stop yeresi.[/quote]
bu durumda, 925 görsün orda yataya geçsin..benim sistem al versin..bende long olayım..sonra 65500 olsun...beraber hamuduynan götürelim...sistem sat versin v.s. diye diliyorum.... voborsa kazansın 1 milyon çiçek açsın....lelele.lelele
(Sazan, Selçuklu, Saraylı, Laros Patros da geri gelsin ayrıca)üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;197032]senin graflar pek bi soğuk datsız tuzsuzmuş.... matriks in yeni versiyonunu indirmedin herhalde.. benimkilerde "artan azalan efekti" diye bir şey var..tıklarsan, düşüşlerde "minareden at beni aşağı in tut beni" diye türkü çığırıyor.. :..:[/QUOTE]
valla attılar minareden aşağı..:..::..:
her şey 63 den tepki işaret ediyor.. bakalım ne olacak.. 64 longlar duruyor..
günlük pasta ya göre maraba şortluyor ağa alıyor görüntüsü var.. ama ne görüntüye nede ağa ya güniliyor.. göstergelere bakarsak long için en ufak bir emare bile yok...
6250 veya 62 den depecek bence..şortum he..
stopum xu100 de 49.800 ün kırılması olacak.. onun dışında longlamaya devam.. battı balık yan gider hesabı..:D
[quote=adalı54;197019]Bendeki ink biriside öyle dedi amma cok yalancı kendileri az sonra döner demediydim der onun icin güvenmem pek[/quote]
Benim ink yalancıdır demiştim işte yalan söylemiş yine Allah'tan uymadık ona :..:
[quote=unlimitted;197042]şş, daha maç bitmedi.
alayı için [B][COLOR=red]62.875 stop yeresi[/COLOR][/B].[/quote]
ulem asti, çok terlettiniz beni heeee...
yeter lem, olmuyo böyle bütün forum çullandınız üstüme gayri! :..:
[QUOTE=Cerphin;197047]stopum xu100 de 49.800 ün kırılması olacak.. onun dışında longlamaya devam.. battı balık yan gider hesabı..:D[/QUOTE]
gı yapma gı..üüü
[quote=Cerphin;197044]valla attılar minareden aşağı..:..::..:[/quote]
apla, aşağıda 'digi' yazılı bi branda geriliyo meraklanma. sponsor buldum bize bitane. :::
bu arada daraltılmış breakout bandları 5 dakikalıkda bugün sistemin tam 6 adet yataydaki hatalı sinyalini eledi. teprik ederim
[IMG]http://i47.tinypic.com/2i6z3b.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;197049]ulem asti, çok terlettiniz beni heeee...
yeter lem, olmuyo böyle bütün forum çullandınız üstüme gayri! :..:[/quote]
valla ben bugün bişi yapmadım..sabah az bişi piramit yaptıydım am açok az..sonrasınd ahiç bir etkim yok..ben gıpraşmıyorum:D:D:D
asti senin sistemin ''tek yumurta ikizi''
[URL=http://img32.imageshack.us/i/abkamm.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/44/abkamm.jpg[/IMG][/URL]
Arkadaşlar ; yaklasık bi yarım saat once bı emır gondermek ıstedım godnerdım emırı ve emır fıyat sevıyesı oraya gelip o bolgede gezınıp assa yukarı bulunmasına ragmen bende beklıyor olarak gorundu.. daha sonra fıyat yukarı gıttı bende piff deyip emri iptal ettim.. ve kuruma mail attım , mail ve maile gelen cevap aşşağıda.. benden baska bu sorunu yasayan oldu mu ? emır godnerdıgı halde gerceklesmeyen ?
gönderdiğim mail
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba XXXX bey ;
Biraz önce 63525 ten gondedıgım alıs emirleri fiyat bu seviyenin altına düşmesine rağmen gerçekleşmedi.. fiyat bu seviye altında inip cıkmasına ragmen israrla beklıyor olarak gorundu.. daha sonra ben emiri iptal ettim ve kayıtlardan tamamen cıkmıs gorundu benım ekranımda.. normalde bu surecte emır ekranda gorunur sadece status ıptal edıldı olarak gorunurdu.. mevcut durumda sankı hıc olmamıs gıbı davranmayı sectı kı banada aslında emirin hic olusmadıgı kanısı uyandırdı.. sıstemınızın neden bu sekıdle davrandıgını bılmek istiyorum.
Sanırım sistemleriniz emir gondermekte bir sıkıntı var .. uyarayım dedim.. loglarımı ıncelersenız anlattıgım olayın olusumunu da goreceksınız..
maile gelen cevap
------------------------------------
Merhaba kennym bey,
Foreks’in hizmet verdiği tüm kurumlar bir süredir işlem yapamıyorlar…Sistemlerinde çıkan bir sorun nedeniyle kimse emir gönderemiyor, yeni emir için beni arayabilirsiniz…Foreksten haber bekliyoruz..
Saygılarımla…
tek denemede haftalık ortalama ( 63800 ) kırıldı diyebiliriz büyük bir süpriz olmazsa..