-
[QUOTE=SEREN I;78649]doğrudur..moderayör hıyarlık yapmıştır..ağır çekimde erman hoca yorumladı..çift vuruş gerektirir...RTE elinin tersiyle çaksa omuz omuza mudahale sayılırmış.....dng[/QUOTE]
Buyrun bakın... İş moderatörlere sarınca ortada bi tane moderatör kalmışmıdır?:..:
-
[quote=catedral;78650]Yükselen takos bitmedi ki... Alçalan devreye girsin:..:
Bak yarın piyasa nası yükselir seyret....[/quote]
Tayip dogru yaptı dıyenler yarın long
Yanlıs yaptı dıyenler short acarak demokratık haklarını kullanmalarını onerıyorum...
-
aloooo..moderatör aranıyor....yokmu?...öyle bütün gün mini mini eteklerle seansta adamın aklını karıştır...tam lazım olduğun zaman sıvış.....olmaz ki....
-
İçerde lap top kullanmak yasakmış..
Kurtarın beni bu dertten diyerek 56. dalgayı bekleyemeyen kati:)
-
[quote=teo;78653]Tayip dogru yaptı dıyenler yarın long
Yanlıs yaptı dıyenler short acarak demokratık haklarını kullanmalarını onerıyorum...[/quote]
yarın piyasa uçar.......
-
[quote=teo;78653]Tayip dogru yaptı dıyenler yarın long
Yanlıs yaptı dıyenler short acarak demokratık haklarını kullanmalarını onerıyorum...[/quote]
basbakanda imf den beri short zaten buna ne demeli.
arti birde fdow bakin yeri opuyor. cok boga olmuslardi bizim kapanistan beri ayilar
zaten bugun biz hep ayi idik piyasayi zoraki boga yaptilar son anlarda.(ama onlarda boga tuzagi idi yada boga postu giymis ayilar
surekli yazdim.
-
[QUOTE=catedral;78651]Buyrun bakın... İş moderatörlere sarınca ortada bi tane moderatör kalmışmıdır?:..:[/QUOTE]
bu iş iyi oldu...
sonunda moderatörlerede yargı yolu açıldı..:)))dokunulmazlıkları kalktı...
onlarında yanlış yapabilecegi ve bulunmaz hint kumaşı olmadıkları anlaşıldı...
içlerinde hıyarlarınında olabilecegi görüldü..
sözüm meclisten dışarı.. anlayan anladı.........lelele
-
buyrun 3 kagıtçıya....bekleriz...
-
[QUOTE=SEREN I;78657][B]yarın piyasa uçar[/B].......[/QUOTE]
Longörlerrrr eller havaya teşekkürler sayın SEREN in yazısına..+.
-
[QUOTE=catedral;78663]Longörlerrrr eller havaya teşekkürler sayın SEREN in yazısına..+.[/QUOTE]
beeeennn
-
RTE keske kızmışken ımf yıde aradan çıkarsaydı
bu arada dow 8150 nedersınız
yarın ne ağır basacak bakalım
-
bizim halkımız sever kahramanları... bugünkü showunun karşılığını sandıkta alacaktır..işi biliyor adam.. sanki israil gazze'ye değil de türk halkına saldırmış gibi kükrüyordu... çoğu arap topluluğu hamas haksızdır derken, biz hamas'ın fedailiğini üstlenmişiz de haberimiz yokmuş.. israil haksız da olsa rte'nin üslubu çok yanlıştı...bi başbakan gibi değil de sokak kavgacısı gibi..
eksi oy aldı benden.. ve shortum:)