[quote=abka;197054]asti senin sistemin ''tek yumurta ikizi''
[URL="http://img32.imageshack.us/i/abkamm.jpg/"][/URL][/quote]
Arkadaki 15 lik de iyimiş:D:D:D
Printable View
[quote=abka;197054]asti senin sistemin ''tek yumurta ikizi''
[URL="http://img32.imageshack.us/i/abkamm.jpg/"][/URL][/quote]
Arkadaki 15 lik de iyimiş:D:D:D
[quote=YAVUZHAN;197056]tek denemede haftalık ortalama ( 63800 ) kırıldı diyebiliriz büyük bir süpriz olmazsa..[/quote]
63.600e kadar bir alış olursa, ne möhteşem bişi olur biliyonnu yavızhan..
mobidik de neymiş, alem satış görür! :D
Vobdaki yükseliş trendinin ardından Eylül,Ekim,Kasım,Aralık ve Ocak aylarında dar bir bandda hareket ettik. Aşağıda resimden de görüldüğü gibi oluşturduğumuz sistem bu aylarda zarar ettirmeden bu ayları kar ile kapattırmıştır.
En kötü sistem bile vob un yükseliş trendindeki (30.000 den 70.000 lere çıkışı) dönemde kazandırır. Fakat sıkışık bandda sistemin kazandırması zordur. Bu sistem ile görüldüğü gibi kazanılmıştır.
Aşağıdaki resimdeki rakamlar vob a 10 kontrat ile girildiği ve banka komisyonunun onbinde 2 (0,0002) olduğu varsayılarak hesaplanmıştır. Başlangıç tarihi 05.08.2009 saat 12:50 dir. Dolayısı ile 6 aylık süreçte ;
Toplam Kar = 89.225 TL
Toplam Zarar = 54.100 TL
Toplam Komisyon = 9.754 TL
Net Kar = 25.371 TL
Kar Zarar Oranı = % 1,60
Toplam İşlem Sayısı = 353
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img293.yukle.tc/images/1530adsiz.GIF[/IMG][/URL]
9750 fdji de önemli seviye ve aşağı ihlali panik havasına sokar piyasaları..
[IMG]http://i45.tinypic.com/2qdaia1.jpg[/IMG]
[b]danıstay 8. Daıresı, yok'un unıversıteye gırıste farklı katsayı
uygulanmasına ılıskın 17 aralık 2009 tarıhlı kararının yurutmesını oy bırlıgıyle
durdurdu.[/b]
-aa-
63.100 ortalamalı longların 1/3'ü 63.200den flat. malum, biraz yordunuz beni. :D
2/3 devam...
[quote=unlimitted;197062]63.100 ortalamalı longların 1/3'ü 63.200den flat. malum, biraz yordunuz beni. :D
2/3 devam...[/quote]
63.275 1/3 daha getti.
kaldı 1/3...
[quote=prodrive;197009]seans arası içim geçmiş dalmışım... Çok güzel bir rüya gördüm, seans açılışında gökten mal yağıyordu....:)))[/quote]
erdim zahar...
[b]ımkb 100 teknık analızı (teknıkanalızım.com) [/b]
mart ayında baslayan yukselen trend 50.750 test edılıyor.
Mart ayından baslayan uzun vadelı yukselen trendın altına sarkmak ıstıyor.
ılk adımda 50.750 bu noktanın altında ıkıncı adımda ıse 50.500
ve ardından tepkı ıstegı zayıf gelısmesı halınde ıse
100 gunluk hareketlı ortalamanın gectıgı 50.300 sevıyesını ızlemek gerekır.
50.000 ıse aynı zamanda 22 haftalık hareketlı ortalamanın olustugu guclu
destek bolgesı.
Endekste destek aramıyoruz ,ama en azından endeksın tepkı verebılecegı
sevıyelerı bulmak adına onemlı noktaları gormek ıstıyoruz.
Endeksın ancak bu sevıyelerden tepkı ıstahı artabılır.
ıkı gun sonunda endeksı 53.000 deneme ıstegı surprız olmayacaktır.
Detaylı grafık ıcın [url]www.teknikanalizim.com[/url] bakabılırsınız
halıl recber-f.emre recber
[url]www.teknikanalizim.com[/url]
[QUOTE=unlimitted;197063]63.275 1/3 daha getti.
kaldı 1/3...[/QUOTE]
ben 63.000 longlarımı 65.000 den aşağı vermem..:D:D
[quote=Cerphin;197066]ben 63.000 longlarımı 65.000 den aşağı vermem..:D:D[/quote]
oraya kadar al, sana bi çokomel benden gı! .lelele
(çokomeli vermemek için 64,975'ten duvar gibi satış yapçam. TBY'yi nasıl bilirsiniz? hani şu seansın son 15 dakkasında 6-7 bin kontrat alan veya satan adam var ya...:D)
ilk dalga bitti bence.. yada bitmek üzere..şimdi dinlenme zamanı.. dinlenme 65.000 de son bulur.. ite-kaka 2-3 günde ancak varırız oraya.. ondan sonra 2. dalga başlar aşağı.. hehehee..
yawf selçuklu patron olsa grafta göstererek daha güzel sayardı dalgayı.. üüwwww
[quote=Cerphin;197066]ben 63.000 longlarımı 65.000 den aşağı vermem..:D:D[/quote]
Bende çıktım bir geyiğin avına
Geyik çekti beni kendi dağına
Tövbeler tövbesi geyik avına.
ARMUT O KADAR YENİRMİ AZDAHA GEBERECEKTİM KARIN AĞRISINDAN
225 e tepkiye yandan girdim elimde patladı sabır ya haciy 275 den gitti nihayet...üwwww
Allah var,çok ballıydı ....he he ...
[quote=unlimitted;197067]oraya kadar al, sana bi çokomel benden gı! .lelele
(çokomeli vermemek için 64,975'ten duvar gibi satış yapçam. TBY'yi nasıl bilirsiniz? hani şu seansın son 15 dakkasında 6-7 bin kontrat alan veya satan adam var ya...:D)[/quote]
tbyyy??;)
Amiral 6.0 yı yaktılar ama aşağı vermediler, biliyorlarki eğer kırdırırlarsa 5.5 ye kadar çöker. Amiral 6 yı kırarsa tüm borsa tepemize çöker, tahiti depreminden beter oluruz....
ben doymadın şahsen yawww..62xxx (xxx<100 olsun)..hatta olmuşken 61xxx olsun..ehuheueh
63.275ten giden 1/3'ü 63.175'ten yerine koydum
longlar yine oldu 2/3.
öfff bi rahat dur ne var ki yaw...nalet olsun içimdeki şu al-sat aşkına! :..::D
[quote=Astatin;197072]ben doymadın şahsen yawww..62xxx (xxx<100 olsun)..hatta olmuşken 61xxx olsun..ehuheueh[/quote]
olacak oda az kaldı...
[QUOTE=unlimitted;197067]oraya kadar al, [COLOR="Red"]sana bi çokomel benden gı[/COLOR]! .lelele
(çokomeli vermemek için 64,975'ten duvar gibi satış yapçam. TBY'yi nasıl bilirsiniz? hani şu seansın son 15 dakkasında 6-7 bin kontrat alan veya satan adam var ya...:D)[/QUOTE]
belki tepkiden önce son bi 62.000 dalışı daha yapabililer de çokomel için panik yapmayacağım, sabredeğim daaa...:..:
eğer çokomelimi alamazsam da başının etini yerim haa ona göre....:::.dng
[URL="http://i47.tinypic.com/nmb3na.jpg"][IMG]http://i47.tinypic.com/nmb3na.jpg[/IMG][/URL]
Ahanda burda zabanan ki armutda,ağacıda ..beele...
dax... saatlik grafikde 5435 i dört kere denedi ama kıramadı ama pimini çekecekler gibi kapanışa doğru... Bu olursa, yangın olur yanar buralar alimallah....
Ben 15:30'a 15:30 demem, 15:30'da veri olmayınca...
5-10 tane veriyi bazen tek güne sıkıştırıyorlar... Adam gibi dağıtsalar da bugün gibi verisiz gün olmasa... Alışmışım bu saatlerde alarma geçmeyi, şimdi ruhani boşluğa düştüm... :p
[QUOTE=Astatin;197072]ben doymadın şahsen yawww..62xxx (xxx<100 olsun)..hatta olmuşken 61xxx olsun..ehuheueh[/QUOTE]
allah gözünü doyursun...kom
yeter daa biraz da biz doyalım..:..:.dng
[quote=prodrive;197077]dax... saatlik grafikde 5435 i dört gerek denedi ama kıramadı ama pimini çekecekler gibi kapanışa doğru... Bu olursa, yangın olur yanar buralar alimallah....[/quote]
Yangına karşı çok duyarlısınız...itfaiyecimisiniz....:)
[quote=Cerphin;197075]belki tepkiden önce son bi 62.000 dalışı daha yapabililer de çokomel için panik yapmayacağım, sabredeğim daaa...:..:
[B][COLOR=red]eğer çokomelimi alamazsam da başının etini yerim haa ona göre....[/COLOR][/B]:::.dng[/quote]
sen benim ekmek kadayıfımı aldın mı da cıngar çıkarmaktan bahsediyon gııı.dng
şş, şaka bi yana, pis alacaklar. .kom
[quote=Cerphin;197079]allah gözünü doyursun...kom
yeter daa biraz da biz doyalım..:..:.dng[/quote]
sistemine uy uy uy uy:))):))):))) öyle deme apla acil 14700 puan..pardon 14200 puan lazım..iş kuracağım istihdam sağlayacağım.lelelebir nevi sosyal sorumluluk projesi benimki...
[quote=EMEKDAR;197080]Yangına karşı çok duyarlısınız...itfaiyecimisiniz....:)[/quote]
zamanında çok yandımda o vesileyle hassaslaştım sevgili emekdar...:)))
[quote=unlimitted;197081]sen benim ekmek kadayıfımı aldın mı da cıngar çıkarmaktan bahsediyon gııı.dng
şş, şaka bi yana, pis alacaklar. .kom[/quote]
62850 son dibimiz hayırlımı olsun yani.63400 longtum 63000 ten stop olduk 62975 tekrar long devam ama ümit kalmadı bende.lelele
[QUOTE=küçük_k;197045]her şey 63 den tepki işaret ediyor.. bakalım ne olacak.. 64 longlar duruyor..
[B]günlük pasta ya göre maraba şortluyor ağa alıyor görüntüsü var..[/B] ama ne görüntüye nede ağa ya güniliyor.. göstergelere bakarsak long için en ufak bir emare bile yok...[/QUOTE]
Geçen yıl bu zamanlarda da herkes PY ağzına kadar short, ky long diyordu ama sonrası herkesçe malum :)
Takas makas hikaye, sistemli olmak şahane :D
YYSD
[quote=last trader;197084]62850 son dibimiz hayırlımı olsun yani.63400 longtum 63000 ten stop olduk 62975 tekrar long devam ama ümit kalmadı bende.lelele[/quote]
Çanağı sormuştun last'm,
Efenin biri sıyırırsa kafayı,çanağın dibine kadar basar çatlatırlar demiştim...:cool:
[quote=Cerphin;197068]ilk dalga bitti bence.. yada bitmek üzere..şimdi dinlenme zamanı.. dinlenme 65.000 de son bulur.. ite-kaka 2-3 günde ancak varırız oraya.. ondan sonra 2. dalga başlar aşağı.. hehehee..
yawf selçuklu patron olsa grafta göstererek daha güzel sayardı dalgayı.. üüwwww[/quote]
hele saraylı abi olsaydı o baştan çizerdi kefereye::: gitceği yolu amaüüü.dng
[quote=EMEKDAR;197087]Çanağı sormuştun last'm,
Efenin biri sıyırırsa kafayı,çanağın dibine kadar basar çatlatırlar demiştim...:cool:[/quote]
evet abi çanağın içine ettiler abi,64200 altını hiç görmemesi gerekiyordu,üstüne almazlarsa long kalmam geceye..brv7000 puan cık sıyırdı abi senin efe 4 günde maşallah,daha sıyırmaz inşallah.dng
[quote=last trader;197084]62850 son dibimiz hayırlımı olsun yani.63400 longtum 63000 ten stop olduk 62975 tekrar long devam ama [B][COLOR=red]ümit kalmadı bende[/COLOR][/B].lelele[/quote]
daha güzel long sinyali mi olur beaah! .dng
[QUOTE=unlimitted;197091]daha güzel long sinyali mi olur beaah! .dng[/QUOTE]
Umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış diyorsun yani :)
böyle zamanlarda tepkiye oynamak kollu makineye jeton atmak gibidir....
[quote=enorton;197092]Umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış diyorsun yani :)[/quote]
"gecenin en karanlık noktası, aydınlığa en yakın noktadır..."
diyorum! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Amiral tehlikeli sularda her an torpil yiyebilir... 6.00 da, 271 emir 1.171M mal var.....
[quote=unlimitted;197094]"gecenin en karanlık noktası, aydınlığa en yakın noktadır..."
diyorum! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
en karanlık nokta burasımı acaba sevgili unlimitted...:)))
[QUOTE=enorton;197092]Umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış diyorsun yani :)[/QUOTE]
senin beyin sinyallerin ne diyor sen onu de bi..:..: al mı diyor, sat mı diyor..
[quote=unlimitted;197094]"gecenin en karanlık noktası, aydınlığa en yakın noktadır..."
diyorum! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
da...bulunduğumuz noktanın en karanlık nokta olduğunu nerden bileceeezz.kom.kom