-
sn teo spot30 ile vob 30 baktim tekaradan bazi uyumsuzluklar var ogle tatili gec baslama gibi ama yinede daha cool durmak icin yalanci trendimsilerde spot 30 14 ve 14.30da hemen hic tepki vermemis boga olmka icin yaty kalmis sayilir trend detection acisindan.
son andan kucuk bir atak o kadar vobcular olayi abartiyor denilebilir cunku teyit eden baska bir nokta fdow ile de vob terse dustu umursamadan.
sizin tecrubelerinize gore nasil gecen yaz boyle birseyi dusunmustum spot daha dogrudur diye ama bazi goruslerle vazgectim.
-
Başbakan IMF ile anlaşamadığımızı ve IMF’in kabul edilemez isteklerde bulunduğunu açıkladı. Ardından anlaşma olmazsa dünyanın sonu olmaz dedi. Bu açıklama ardından dolar ve faiz düştü, [COLOR=#ff0000][B]borsa[/B][/COLOR] Avrupa borsa endekslerinden daha az geriledi. Bir nevi “acımadı kiii” durumu. Şaka bir yana piyasalar Başbakan’ın açıklamalarına itibar etmedi ve her ne söylenirse söylensin IMF ile anlaşma mutlaka olacak inancından milimetre sapmadı. Keşke ABD piyasaları da bu kadar sağlam inançlı olabilseydi, bugün dünya bu kadar kötü durumda olmazdı.
Matriks ile oluşturulan gün sonu tabloları aşağıdaki gibi gerçekleşti.
Not : Aşağıdaki tabloları güncel olarak göremiyorsanız lütfen sayfayı “refresh” ile tekrar yükleyin.
[CENTER][IMG]http://www.hisse.net/hisse/images/1/2.png[/IMG][/CENTER]
-
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/5641/44444444444444444444nd7.jpg[/IMG]Takasa bak çay demle hele tüm takası hiç görmek istemeyiz heralde piyasa yapıcı alışta ondan düşemiyoruz
-
[quote=jerfin;78678]bizim halkımız sever kahramanları... bugünkü showunun karşılığını sandıkta alacaktır..işi biliyor adam.. sanki israil gazze'ye değil de türk halkına saldırmış gibi kükrüyordu... çoğu arap topluluğu hamas haksızdır derken, biz hamas'ın fedailiğini üstlenmişiz de haberimiz yokmuş.. israil haksız da olsa rte'nin üslubu çok yanlıştı...bi başbakan gibi değil de sokak kavgacısı gibi..
eksi oy aldı benden.. ve shortum:)[/quote]
Aynı başbakan Irak'ta çoluk çocuk öldürüp tecavüz eden amerikan askerlerinden "kahraman askerler" diye sözediyordu...
-
Bi tüm takas gönderen olurmu arkadaşlar teşekkürler
-
[quote=Dantes;78682]sn teo spot30 ile vob 30 baktim tekaradan bazi uyumsuzluklar var ogle tatili gec baslama gibi ama yinede daha cool durmak icin yalanci trendimsilerde spot 30 14 ve 14.30da hemen hic tepki vermemis boga olmka icin yaty kalmis sayilir trend detection acisindan.
son andan kucuk bir atak o kadar vobcular olayi abartiyor denilebilir cunku teyit eden baska bir nokta fdow ile de vob terse dustu umursamadan.
sizin tecrubelerinize gore nasil gecen yaz boyle birseyi dusunmustum spot daha dogrudur diye ama bazi goruslerle vazgectim.[/quote]
Benim fikrimi sorarsan MP yide spot için uygula, Vobda teorik fiyatı istediği gibi ayarlıyorlar, Mesela bugun 34125 altında kapatsaydı Vobda sat verecektı.
Ben bunu tum gun yazdım,Adamlar burayı da okuyorlar. Kasıtlı son 10 dakıka da 125 uzerıne attılar.
Spotta bunu yapmak daha guc...Vobda ıse kendı mallarını alarak 3 kademe kaldırınce buyrun sıze al sınyalı olusuyor.
BU ıkılemı yıllarca bende yasadım,spot mu ,vobmu, bazı gunler vob bılse dahı, vob genelde para gucuyle sahte ındıkator tuzagı hazırlıyor.
Bızlerin dusuncelerını bılıyorlar, sısteme uyarım dıyerek al sınyalı gelen sısteme uyuyoruz.Hayatımızı, coluk cocugumuzun gelecegı ıcın bırıktırtıklerımızı,hıc dusunmeden ındıkator al verdı dıye ortaya,masaya koyuyoruz.
Bu da adamların bızlerle oynamasını kolaylastırıyor.Teknıgı cızdırıyorlar.
Ben bu nedenle daha once hep ındıkatorlere guvenmeyın yazdım.Cunku ındıkatore al verdırmek o kadar basıttı, yeterkı yeterlı paran olsun,bızde pıyasa yeterınce derın degıl,Guc dengesı esıt degıl.Ilk 10 kurum neredeseyse 2 fon tarafından al sat yapılıyor.
Pasta yalan, bızlerın nasıl dusunduklerını bılıyorlar.Oyunu kuruyorlar...
Saglam durduk, dırencten dondu, ındıkator al verdı, takoz veya obo tobo oldu.Bunlar hep bızlerın zaafıyetı.
-yetenek başkalarının ulaşamadığı hedefi vuran nişancı gibidir;
deha ise başkalarının göremediği hedefi vuran bir nişancı." ScHopenhaueR
Bak bu lafı cok severım, ındıkator herkesın gordugudur.Mp ıse baskalarının goremedıgıdır.
Son ekledıgım kıtabı da okumanı tavsıye ederım.
Sevgıler...
-
en iyi moderatör ölü moderatördür..anarchy :)
-
Yüm takas gönderebilecek yok sanırım 54000 efg
11000 tgb ALISTA ----------------------- dsi 44000 en iyi satıcı benim hatırladığım bu kadar iym bugün tüm shortlarını kapadı ilk 3 de en az 30000 long var sanırım sabah 20000 civarıydı AYRICA DÜŞÜŞEDE DOLARDAN TEPKİ GELMEDİ HİÇ TAKASA BAKMIYIM DİYORUM AMA MÜKÜNÜ YOK KİM KİMLE ÇALIŞIYOR ZATEN ÇÖZEMEDİM YARIN AÇILIŞ 33250 OLUP 33100 LER GÖRÜLÜR 32900 LERDE STOPLAR ÇALIŞTIRILIRSA KAPANIŞ 34700 OLABİLİR NE ALAKA DEMEYİN SADECE ÖNGÖRÜ NE ZAMN TOPLARLARIN CEVABIDA VERİDEN ÖNCE 13 00 GİBİ BELKİ ÇESKE 30000 LERE DÜSSEK AMA ADAMLAR ALIYOR NASIL DÜŞERİZ BİLEMİYORUM GERÇİ SUDA VAR
27000 ENDEKSTE PYNİN 35000 SHORT GÖRÜNDÜĞÜNÜ İLK 3 DE
38200 ENDEKSTE PY NİN 35000 LONG GÖRÜNDÜĞÜNÜ
BU 2 YERDEN PİYASANIN DÖNÜŞ YAPTIĞINI KİMİN KİME ÇALIŞTIĞINI HALA ANLAYAMADIĞIMI DA BELİRTİYİM AMA EFG DSİ CITI BERABER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SUAN 34200 LERDE PY NİN 30000 LONG GÖRÜNDÜĞÜNÜ VE PY LONG KEN PİYASANIN SATISA GİTMEYECEĞİ KANAATİNİN AĞIR BASTIĞINI DA BELİRTİYİM SAON Bİ KAÇ GÜNDÜR SPOTTA YÜKLÜ YABANCI ALIMLARI VAR DOLARDA TEPKİ VERMİYOR SIRF DOWUN HATIRINA 34175 SHORT GİRDİM ADAMLAR DELİ GİBİ 700 1000 800 KONTRATLAR HAVADA UÇUSUYOR ÇİZEN ÇİZENE GERÇİ UÇMUYORSA SÜPHE ETMEK DE LAZIM MESELA BU AKP OLAYINDA KADEMELRDE 20 Lİ KONTRATLAR VARDI ADAMLAR BOS KADEMELERİ ÇİZİYOLARDI MALI ALMISTI EFG 50000 CITIYLE BERABER BASANA KADAR DSİ NİN MALİYETNE GELMİSTİ DSİ ZARARSIZ CITI VE EFG KARLI ÇIKMIŞTI
-
-
[quote=teo;78690]Benim fikrimi sorarsan MP yide spot için uygula, Vobda teorik fiyatı istediği gibi ayarlıyorlar, Mesela bugun 34125 altında kapatsaydı Vobda sat verecektı.
Ben bunu tum gun yazdım,Adamlar burayı da okuyorlar. Kasıtlı son 10 dakıka da 125 uzerıne attılar.
Spotta bunu yapmak daha guc...Vobda ıse kendı mallarını alarak 3 kademe kaldırınce buyrun sıze al sınyalı olusuyor.
BU ıkılemı yıllarca bende yasadım,spot mu ,vobmu, bazı gunler vob bılse dahı, vob genelde para gucuyle sahte ındıkator tuzagı hazırlıyor.
Bızlerin dusuncelerını bılıyorlar, sısteme uyarım dıyerek al sınyalı gelen sısteme uyuyoruz.Hayatımızı, coluk cocugumuzun gelecegı ıcın bırıktırtıklerımızı,hıc dusunmeden ındıkator al verdı dıye ortaya,masaya koyuyoruz.
Bu da adamların bızlerle oynamasını kolaylastırıyor.Teknıgı cızdırıyorlar.
Ben bu nedenle daha once hep ındıkatorlere guvenmeyın yazdım.Cunku ındıkatore al verdırmek o kadar basıttı, yeterkı yeterlı paran olsun,bızde pıyasa yeterınce derın degıl,Guc dengesı esıt degıl.Ilk 10 kurum neredeseyse 2 fon tarafından al sat yapılıyor.
Pasta yalan, bızlerın nasıl dusunduklerını bılıyorlar.Oyunu kuruyorlar...
Saglam durduk, dırencten dondu, ındıkator al verdı, takoz veya obo tobo oldu.Bunlar hep bızlerın zaafıyetı.
-yetenek başkalarının ulaşamadığı hedefi vuran nişancı gibidir;
deha ise başkalarının göremediği hedefi vuran bir nişancı." ScHopenhaueR
Bak bu lafı cok severım, ındıkator herkesın gordugudur.Mp ıse baskalarının goremedıgıdır.
Son ekledıgım kıtabı da okumanı tavsıye ederım.
Sevgıler...[/quote]
hangisi "dynamic traidng" mi?
birde ebookda kitap linki kirik orada belirttim.bir bakarmisiniz
[B]Rocket Science for Traders: Digital Signal Processing Applications by John F. Ehlers (Author)[/B]
-
Içimden bi his yolculuk büyük olabilir diyor taki 50000 lere belki dowa bakıyorum kır artık 8000 i diyorum yarın da yukarı yaparlarsa biraz yurtdısına baktıktan sonra hemen söylenir yurtdısından olumlu ayrıstık yok canım py malda
-
quadrant lines hakkinda bilgisi olan varmi price retracement icin kullanan varmi nasildir. sn teo ve sn mozkan bunu kullandinizmi