benim beyin sinyalim çok feci fena long sinyali çakıyor.. ard arda hemde..::::::
Printable View
benim beyin sinyalim çok feci fena long sinyali çakıyor.. ard arda hemde..::::::
63150 den yarı kısayı verdim... yarım devam....
5 dak lıklar fincan kulp oluyor.. biraz tepebilir diye..400-500 puan
[QUOTE=Cerphin;197097]senin beyin sinyallerin ne diyor sen onu de bi..:..: al mı diyor, sat mı diyor..[/QUOTE]
Beyin en son cuma kapanışta 5000 puan kar yeter Allahtan belanı mı arıyosun dedi flat sinyali verdi :)
[quote=EMEKDAR;197087]Çanağı sormuştun last'm,
Efenin biri sıyırırsa kafayı,çanağın dibine kadar basar çatlatırlar demiştim...:cool:[/quote]
spotta 62500 kirilirsa ki bence kirilir.hedef 61 binler olur.:)
Benim haftalık sistem hala longda en son 66000 den 56425 i gördüğünde geçici sat vermişti başkada hiç sat yok 29000 den beri alda,diğerleri zaten satda günlük 60 lık.
Acaba diyorum geçenki gibi milleti boğacaklarmı yine.Buranın daha altı ve hatta 64200 altı haftalığa sat verdirir.Bence short olanlar 64200 ye dikkat etsinler.
[quote=Cerphin;197099]benim beyin sinyalim çok feci fena long sinyali çakıyor.. ard arda hemde..::::::[/quote]
Geyik avına gitmek istiyorsun...
51 teknik mermiyi attık,50 psikolojik mermilerle oynuyoruz....lelele
[QUOTE=last trader;197103]Benim haftalık sistem hala longda en son 66000 den 56425 i gördüğünde geçici sat vermişti başkada hiç sat yok 29000 den beri alda,diğerleri zaten satda günlük 60 lık.
Acaba diyorum geçenki gibi milleti boğacaklarmı yine.Buranın daha altı ve hatta 64200 altı haftalığa sat verdirir.Bence short olanlar 64200 ye dikkat etsinler.[/QUOTE]
bende aşağı trendin bozulacağı nokta 65.500 görünüyor.. yani buranın üstünde shortlar dikkat etmeli...
[quote=Astatin;197098]da...bulunduğumuz noktanın en karanlık nokta olduğunu nerden bileceeezz.kom.kom[/quote]
lem 68'den soluksuz hörç diye kuyunun dibine düştük.
1 kibrit çöpü olmuş bi kese altın.
daha karanlık nokta şimdilik yok dedik ya. .dng
bi miktar yanıldık evet ama onu da 6 bin puanlık göçüşte, ABS'nin biraz geç tutuşuna ver. .kom
63375 tekrar full kısa.... 5 dakikalık al verene kadar...
[quote=Cerphin;197105]bende aşağı trendin bozulacağı nokta 65.500 görünüyor.. yani buranın üstünde shortlar dikkat etmeli...[/quote]
yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...
[quote=unlimitted;197106]lem 68'den soluksuz hörç diye kuyunun dibine düştük.
[B]1 kibrit çöpü olmuş bi kese altın.[/B]
daha karanlık nokta şimdilik yok dedik ya. .dng
bi miktar yanıldık evet ama onu da 6 bin puanlık göçüşte, ABS'nin biraz geç tutuşuna ver. .kom[/quote]
Dün bir hesap yaptım,26400 dipten 1 kontrat uzun açan 700 tl olarak hiç ellmeseydi 71350 de acaip bişeler çıktı....1500 civarı kontrat 1 küsür trilyon paya..yanişmi hesapladım yoosama...:rolleyes:
basın uşaklar...
bittimi bitmedimi bizi bağlamaz.....:):)
sevgili pela,
aha sana insider trader olarak yazıyorum. bak bu forum ahalisi var ya, alayına yakını şort.
şimdi sen şurdan bi 800-900 puan yapsan, içlerinden bir bilemedin iki tanesi haricindeki hepsi şortları teslim eder. yaw emin ol eder. hepsini tanıyorum ben bak sen dinle kardeşini.
sonra artık soluksuz bi beş bin daha mı düşersin, 10 bin mi düşersin, ağanın eli tutulmaz gayri orasını sen bilicen tabe. :D
çok rica ediyorum pela, sana zahmet .kom:D
[quote=Astatin;196912]Haftalık ziestem görüntü... Haftalık ssitemle treyd etmek kabusdur - bence-..sadece ne kadar kritik bir bölgede olduğumuz görülsün diye...
[IMG]http://i48.tinypic.com/rc0i6d.png[/IMG][/quote]
[quote=nunu;197109]yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...[/quote]
NUNİ, inançsız ayyuuuu.......kom
M ile başlayan aracı kurumlar neden bana cins geliyor,meksa marbaş mira gibi,çok saçma kademe yapıyolar
[quote=EMEKDAR;197110]Dün bir hesap yaptım,26400 dipten 1 kontrat uzun açan 700 tl olarak hiç ellmeseydi 71350 de acaip bişeler çıktı....1500 civarı kontrat 1 küsür trilyon paya..yanişmi hesapladım yoosama...:rolleyes:[/quote]
yanlış abi piramit yoksa.dngher 6000 puan diuelim çünkü kontrat 500 600 700 oldu ortalama 6000 puanda 700 tl kazansa 5600 tl falan kazanırdı
[quote=EMEKDAR;197110]Dün bir hesap yaptım,26400 dipten 1 kontrat uzun açan 700 tl olarak hiç ellmeseydi 71350 de acaip bişeler çıktı....1500 civarı kontrat 1 küsür trilyon paya..yanişmi hesapladım yoosama...:rolleyes:[/quote]
126,86'dan 1'e 200 kaldıraçla yuro bölü capon yeni 2.000 dolar şortlayan adam tutsa kaç para yaptıydı biliyonnu sen.
söyleyem mi?
tamı tamına 10bin dolar.
17 saatte hemide...
500 yerine 20 pipe kapatırsan, böyle gereksiz hesaplar yaparsın işte. .dng
[quote=Astatin;197113]NUNİ, inançsız ayyuuuu.......kom[/quote]
oyle ama. dogruya dogru. trende oynayanlar en iyi 70000'lerde kar al yapmislardir. 28000'den 71000'e cikan endeksde 6000 puan ile nerde trend bozuluyor? ha, ben trend falan takip etmem o ayri.
[quote=unlimitted;197112]sevgili pela,
aha sana insider trader olarak yazıyorum. bak bu forum ahalisi var ya, alayına yakını şort.
şimdi sen şurdan bi 800-900 puan yapsan, içlerinden bir bilemedin iki tanesi haricindeki hepsi şortları teslim eder. yaw emin ol eder. hepsini tanıyorum ben bak sen dinle kardeşini.
sonra artık soluksuz bi beş bin daha mı düşersin, 10 bin mi düşersin, ağanın eli tutulmaz gayri orasını sen bilicen tabe. :D
çok rica ediyorum pela, sana zahmet .kom:D[/quote]
Pela,önce hain ve işbirlikçileri öpüyormuş...he he he...:::
[quote=last trader;197115]yanlış abi piramit yoksa.dng[/quote]
Olmamı piramit,hemide Mısırdan getürtdüm da...:::
neden hala %4.44 düşmedik acaba..hayret
[quote=nunu;197117]oyle ama. dogruya dogru. trende oynayanlar en iyi 70000'lerde kar al yapmislardir. 28000'den 71000'e cikan endeksde 6000 puan ile nerde trend bozuluyor? ha, ben trend falan takip etmem o ayri.[/quote]
nunuu u ,
Sizin geninizi,GDO lu ürünlermi bozdu,bak daha yeme o yediklerinden ...neslimizin geleceği içün...:::
[quote=nunu;197109]yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...[/quote]
sabah sienbisie'de selim atalay da diyordu, yine bi 30 saniye dinledim ama bazı analizcilere göre bu bir düzeltmeymiş...
PU lar oluşmaya başladı graflarda.. bu hafta tepki yada yatayda dinlenme haftası olacak gibi..
[quote=nunu;197117]oyle ama. dogruya dogru. trende oynayanlar en iyi 70000'lerde kar al yapmislardir. 28000'den 71000'e cikan endeksde 6000 puan ile nerde trend bozuluyor? ha, ben trend falan takip etmem o ayri.[/quote]
trend bitmedi mi daha?
[QUOTE=nunu;197109]yukari trend bozulmadi ki asagi trend bozulsun.bu sadece bir duzeltme. simdilik...[/QUOTE]
ben de düzeltme olarak bakıyorum da.. 53.000-54.000 e sarkabilecek bir düzeltme bekliyorum ama...::::::
[quote=unlimitted;197122]sabah sienbisie'de selim atalay da diyordu, yine bi 30 saniye dinledim ama bazı analizcilere göre bu bir düzeltmeymiş...[/quote]
elbette, ana trend bozulmadi ki daha. ama suan karda otur felsefemi uygulamak zorundayim:::
otura otura popolar buyuyor sadece, o da ayri:::
[quote=EMEKDAR;197119]Olmamı piramit,hemide Mısırdan getürtdüm da...:::[/quote]
128 lot falan olurdu ozaman da.brv
[quote=Cerphin;197123]PU lar oluşmaya başladı graflarda.. bu hafta tepki yada yatayda dinlenme haftası olacak gibi..[/quote]
Danalar bizi NU diye diye yolumuza gitmez ettiler...
Şincik bir ayu olarakdanacak en sevdÜÜm şey PUUUUUUU....:cool:
trend aşağı yönlü dönmüştür.ky ların bunu görmemesi için tepki yükselişleri olup daha sert şekilde aşağı inecektir..
[quote=perfectt;197129]trend aşağı yönlü dönmüştür.ky ların bunu görmemesi için tepki yükselişleri olup daha sert şekilde aşağı inecektir..[/quote]
64000'lerden 56000'lere dustugumuz zaman niye donmedi su meshur trend?:..:
[quote=last trader;197127]128 lot falan olurdu ozaman da.brv[/quote]
Aritmetiksel olarak hesapla...YANUK OYNAR KİMİN....:)
[quote=nunu;197130]64000'lerden 56000'lere dustugumuz zaman niye donmedi su meshur trend?:..:[/quote]
o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..
11-12 ay arası biz düşerken dünya çıkıyordu şimdi durum nasıl ???
[quote=EMEKDAR;197131]Aritmetiksel olarak hesapla...YANUK OYNAR KİMİN....:)[/quote]
tabi ya vob çu adam yanıkta oynamalı :::
Ben PES oynamaya gidiyorum, YYSD :)
pela, 525',i sola al, bu iş tamamdır...
kardeşin insider trader. :::
[quote=perfectt;197132]o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..[/quote]
onlar da duzeltme yasiyordu. simdi de duzeltme yasiyorlar. ama dedim ya simdilik duzeltme diyoruz, demek zorundayiz da. suan da bu dususun trend donusu oldugunu ispatlayabilecek bir kisi daha dogmadi. dunyanin en basarili traderlari da size ayni cevabi verecektir, emin olabilirsiniz. siz trend dondu diyerek sadece temenninizi yansitmis olursunuz.
ha trendin dondugunu arkamiza donup baktigimizda ne zaman anlayabiliriz? normalde yine 28000'lere yaklastigimiz zaman. sorun da bu iste. yani aslinda trend diye birsey yoktur:::::::::
o degilde bovespa bizi gecti :)
gecen hafta biz 70lere yakınken bunlar fena dusmuslerdı bızı 67000 de filan eşitlerler demiştim ama maalesef olmadı 63200 de eşitlendik ve şuan geçmişler :)
demek ki bovespayı da bizim imkb indikatoru olarak gorebiliriz.. bızden once tamamladı bu zamana kadar tum hareketlerı.. bovespa ındıkatoru dıye bısey yapalım :) slow traderlar ıcın , bakalım nasıl bisey cıkacak ortaya :)
[quote=perfectt;197132]o tarihlerde dünya borsalarının durumunuda dikkate almak gerekir..[/quote]
Dünya 1,biz 3 çıktık,birazda buna dikkat edelim derim nacizane...