Yysd...
Printable View
Yysd...
[quote=last trader;197177]Dow hikaye vob şahane,dowa bakmıyom bile...iyi çaktılar ama.boks.[/quote] armutun iyisini hep ayilar yermiş.....dng.kom.kom
.dng
[quote=nunu;197169]iste o yuzden diyorum ya. trend diye birsey yoktur. kim uydurmussa:::[/quote]
michael w.covel den trend takipçisini okumanı öneririm dosthane..
Vay be Arthuru tam zamanında koymuşum foruma, aferin Arthur Selçuklu abi olsaydı da bu günleri görseydi :)
Bugün az düşmüşük olmaz bunu saymam:) 62000 niye görülmedi ki? kapanış oralardan mı planlandı yoksam.
[COLOR=red][B][U]68200 SHORTLARIMIZIN YARISINI 62600-62800 aralıgından kapatıyoruz[/U].[/B][/COLOR]
10 gunde Tam [B]5400[/B] puan aldık . Bekledik... dOGRU zamanda geldık. ve SADECE BEKLEDIK.. 27 tane Short dışında tek 1 kontrat işlem yapmadım... . Sadece ınandık.
[B]Bizimle birlikte hareket edenler de kazandı.[/B]
Cunku ne yapıyoruz ? Dogru zamanda gelip dogru işlemi yapıyoruz.
[U]Hiçbir insan yoktur ki şu düşüşte uzun işleme dokunup da çarpılmasın. ya da para kazansın. [/U]
[U]Biz kendimize söz verdik... 68 binden 63 bine kadar dokunmayacağız 5000 puan kazanacağız dedik. Kazandık.[/U]
Son 1 yıldır Ozgur Borsacı ıle bırlıkte hareket edenler de kazandı. . CIKIŞI Da DÜŞÜŞÜ de doğru zamanda bildi...Onceki kayıplarını telafı ettı
68 bınden shortladık. 69500 e gıttı kapatmadık. Palanın bu sefer 70500 ı gecemeyecegıne ınancımız buyuktu. Gecseydı stoplarımız beklıyordu.
Bu ARADA Lıbya dan Türkiye ye dondüm.
Hepinıze allah bereket versın..
Piyasanın 48000- 50000 aralıgından bir tepki vermesı mümkün.
Fakat bız tepkiye degıl sadece ana TREND lere oynarız. Zaman gelince söylerim..
Trend ıs OUR Friend....
Sadece 10 gunde oturarak kazandıgımız parayı ; seans içi işlemle tepkiye oynasam işlemle 3 günde kaybederdim... Hayatta kalan arkadaşlara tecrübe olması dileğiyle.
Umarım sadece doğru zamanda ve tek 1 yöne oynayıp, beklemeyi öğrenirsiniz..
Diğer Herkese de allah bereket versin..
BORSACI OZGUR
vob da, bu seviyenin altı 58 bine kadar serbest düşüş olur. yallah tazyik, yallah guvvat :)))
[quote=BORSACIOZGUR;197187][COLOR=red][B][U]68200 SHORTLARIMIZIN YARISINI 62600-62800 aralıgından kapatıyoruz[/U].[/B][/COLOR]
10 gunde Tam [B]5400[/B] puan aldık . Bekledik... dOGRU zamanda geldık. ve SADECE BEKLEDIK.. 27 tane Short dışında tek 1 kontrat işlem yapmadım... . Sadece ınandık.
[B]Bizimle birlikte hareket edenler de kazandı.[/B]
Cunku ne yapıyoruz ? Dogru zamanda gelip dogru işlemi yapıyoruz.
[U]Hiçbir insan yoktur ki şu düşüşte uzun işleme dokunup da çarpılmasın. ya da para kazansın. [/U]
[U]Biz kendimize söz verdik... 68 binden 63 bine kadar dokunmayacağız 5000 puan kazanacağız dedik. Kazandık.[/U]
Son 1 yıldır Ozgur Borsacı ıle bırlıkte hareket edenler de kazandı. . CIKIŞI Da DÜŞÜŞÜ de doğru zamanda bildi...Onceki kayıplarını telafı ettı
68 bınden shortladık. 69500 e gıttı kapatmadık. Palanın bu sefer 70500 ı gecemeyecegıne ınancımız buyuktu. Gecseydı stoplarımız beklıyordu.
Bu ARADA Lıbya dan Türkiye ye dondüm.
Hepinıze allah bereket versın..
Piyasanın 48000- 50000 aralıgından bir tepki vermesı mümkün.
Fakat bız tepkiye degıl sadece ana TREND lere oynarız. Zaman gelince söylerim..
Trend ıs OUR Friend....
Sadece 10 gunde oturarak kazandıgımız parayı seans içi işlemle tepkiye oynasam işlemle 3 günde kaybederdim... Hayatta kalan arkadaşlara tecrübe olması dileğiyle. Umarım sadece doğru zamanda ve tek 1 yöne oynayıp beklemeyi öğrenirsiniz..
Diğer Herkese de allah bereket versin..
BORSACI OZGUR[/quote]
demek seninle beraber hareket eden bir grup var..
neden daha önce söylemedin ? :rolleyes:
garanti 10 bin kısaya ulaştı neredeyse..
günün en iyi satıcısı..
ayrışta gel yavızhan..dj %3 artı VOB %5 eksi olsun..1 milyon çiçek açsın
çok helecanlı!! :::
piyasada yokum ya vur vurabıldıgın kadar , a* bı lot satıs versem yemınle 70000 e fırlar bunlar.. nasıl bı plan nasıl bı oyun bu yaf.. ueheuh helal olsun herturlu ımkan var adamlarda kullanıyolarda..
[quote=Astatin;197191]ayrışta gel yavızhan..dj %3 artı VOB %5 eksi olsun..1 milyon çiçek açsın[/quote]
bi soluk alsak olmazmı patron :)
geçen çarşambadan beri düşüyoruz,ip gibi..
5 dk lıklar al vermeyi bırak yeltenemiyor bile :)
dow 9750 altında kapanış yapsın kara pazartesi-çarşambalar gündeme gelir :)
[quote=last trader;197177]Dow hikaye vob şahane,dowa bakmıyom bile...iyi çaktılar ama.boks.[/quote]
haklısın yakası paçasını aldılar aşağı..
:):)
Garan 2 ay once 5.70 deyken vob 62100 den donmustu.. suanda spotla vob arasında +400 puan fark yapıldı.. ayrıca EFG ve CREDIT gun boyunda long iken suanda basıyorlar sımdı akılları basına gelıyor acaba, yoksa kısa vadeli dibe oturdukmu ? 62450 deki fibonacci destegi altına sarkma olsada tutunmus gorunuyor. bunun uzerinde kapanıs deli cesareti verebilir bana ve long olablrm :)
senaryonun tek handikapı EFG idi,
onu da zaten öngörmüştük.
ulem fıldır fıldır işlem yaptık. yoruldum lem yeter gayrı!
melabaa...! :::
[quote=Kennym;197193]piyasada yokum ya vur vurabıldıgın kadar , a* bı lot satıs versem yemınle 70000 e fırlar bunlar.. nasıl bı plan nasıl bı oyun bu yaf.. ueheuh helal olsun herturlu ımkan var adamlarda kullanıyolarda..[/quote]
Kennym sen sat ben vercem kısanın parasını :) nasılsa longlardan hedge ederim merk etme :D
kazanana helal olsun...adam 3 harfli dedi vs. vs..ama yükselişide düşüşüde tutdurdu...
tebrikler! borsacı özgür.brv.brv.brv
EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi yine yapar yani kısacı avlamayı ...
[quote=BOSNALI;197200]EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi [B]yine yapar yani kısacı avlamayı[/B] ...[/quote]
Kardeş samimiyetimiz olsaydı,sana elimi yumruk yapar uzatır bide üzerine elimi aşağı yukarı sallardım.....:::::::::
apsd + ya geçti !!!
pasta gün boyu alıştaydı ama son 1 saatte ters çevirdiler ve ciddi satıcılı gözüküyor şuan..
geceye long kalıyorum.. hedefim 62.300 dü.. orayı da bugün hallettiler.. ben yarın bekliyordum erken longladık ama neyse artık..:)
[quote=abka;197199]kazanana helal olsun...adam 3 harfli dedi vs. vs..ama yükselişide düşüşüde tutdurdu...
tebrikler! borsacı özgür.brv.brv.brv[/quote]
[B]Çok teşekkür ederim.. [/B]
[B]Biraz kendi sezgilerimizle, biraz da doğru yönde oturup bekleyip sabretmesini öğrendik, bişeyler yapmaya çalışıyoruz. [/B]
[B]Bir zamanlar burda beni yanlış yöne yanıltmakla suçluyorlardı. Ama ben sadece kendim için oynadım. Oturduk bekledik.[/B]
[B]Allah kazanandan da kaybedenden de razı olsun..[/B]
[B]Çok Teşekkürler.[/B]
[I]Benim paraları şimdi mobius mu aldı, bana timeout demorilize oldum [/I]
[quote=BOSNALI;197200]EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi yine yapar yani kısacı avlamayı ...[/quote]
bu şerefsizler tam bir örgüt... karşı bacağıda ayı bacağıda kesin vardır...
64 uzunlar halen duruyor..
Velevki burdan yukarı gitti, en düşükten 1000-1500 puan üstü bir rakamdan tekrar aşağıya döner, bu hesapla, 62350+1500=63850 civarına kadar yukarı şansı veriyorum Şubat vadeliye:) Ama vade sonuna kadar kısa dedik bikere.boks.
Ben bu geceye de short...
Bu da pozisyon anketimiz, oylarımızı kullanalım lütfen :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/8-subat-pozisyon-anketi-t5373.html?t=5373[/url]
[quote=Cerphin;197203]geceye long kalıyorum.. hedefim 62.300 dü.. orayı da bugün hallettiler.. ben yarın bekliyordum erken longladık ama neyse artık..:)[/quote]
aynen.. tepki koymadan daha fazla düşmesini beklemiyorum.. normalde 7000 puan düşüşde az yada çok tepki komalıydı...
Bu arada çalıştığım kurum telefon etti. Sizi seans Salonuna bekliyoruz diyorlar.:))) Demek para kazanınca böyle oluyormuş :)
Seans salonunda napıcem ki ben ) Ben 1 işlem yapıp 10 günle 30 gün arası yatıp bekleyen adamım. Vazgeçmeye de hiç niyetim yok.
Allah seans içi işlem yapmayı bir daha nasip etmesin .. İnşallah.
Sözlerimi geri alamam ; sattığımı aynı gün geri alamam )))
Bugün aldıysam da en az 10 gün beklerim
Aksi halde aynı gün içinde aynı malı al sat çok kaybetmiştim.
Spot kapanışı beğenen varmı....:confused:
[QUOTE=EMEKDAR;197212]Spot kapanışı beğenen varmı....:confused:[/QUOTE]
Ben beğendim gayet güzel :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/2gucm6o.jpg[/IMG]
herkese iyi akşamlar
sadece bugünkü piramitleri kapattım..geceye şort
metastok [B]9[/B] versiyonu ,[B]testleri yanlış yapıyormuş[/B]...bilgisi olan var mı...
garanti son dakikacıları,günlükçüleride avladı kapanışa yakın..
12 bin kontrata yakın kısayla kapadı günü..
haftalık ortalamanın 1000 puan altından kapadık..
cümleten iyi akşamlar !
[COLOR="Red"][B]Z.İ.S.D [/B][/COLOR]
uzlaşma 62725 oldu
Anket bugün erken açıldı yanlış oyladım, eğer longlarsam elim kırılsın:)
Herkese iyi akşamlar.
buğalıkdan istifa ediyorum..çok pis düşüyo..şortum..dow geberecek..spot 50000 altı kapadı..tepkiler seans içi..şort iyidir..
Cuma günü biz kapanırken [B]fdow 9965[/B], bugün biz kapanırken [B]9938[/B] , fark [B]-27[/B]
Cuma günü vob kapanış [B]64075[/B], bugün kapanış [B]62725[/B] :::
62550 ort. ile ceyrek porsiyon lonk :) neden cunku son fibo destegini calıstırdılar ve zorlama vardı resmen spota bakın 61800 e deger zıplatırlar demıstım seans içi 61750 den yangından mal kacırır gibi hareket cekmişler milleti nasıl paniklettiler kim bilir, ve x100 50.000 altı kapanıs cogu kişi dokulmusdur kesin en profu bile.. dun aksam cok bilmiş ekonomi programlarındaki uzmanların bugun ne yaptıgını cok merak ediyorum,trend hala yukarıymısda mış mış da mış mış ... yermi mahallemizin cocugu :) cıkarsalar bni o programa off diyorum, ama 2 gun sonra AGA lar temizlerler beni ya neysee :D
[quote=abka;197216]metastok [B]9[/B] versiyonu ,[B]testleri yanlış yapıyormuş[/B]...bilgisi olan var mı...[/quote]
Yanlış hesapladığını sanmıyorum yani en azından diğer versiyonlarla arasında aşırı bir fark olmuyor.Sistem testi için bildiğim kadarıyla 7.2 öneriliyor.