[QUOTE=Strategist;273362]Rahatsız olmakta haklısın patron.. Zira biliyorsun ben foruma üçgen grafiği atınca genelde ne olur... :..:[/QUOTE]
stro patro bizi 100000 e götür abi .. genç boğalar rahatsız .. ühühühü ... üüüüüü
Printable View
[QUOTE=Strategist;273362]Rahatsız olmakta haklısın patron.. Zira biliyorsun ben foruma üçgen grafiği atınca genelde ne olur... :..:[/QUOTE]
stro patro bizi 100000 e götür abi .. genç boğalar rahatsız .. ühühühü ... üüüüüü
[quote=selçuklu;273357]var abi gizli ama ... . ehehue ::::::[/quote]
evet abi,gizli olduğu için gözükmüyo...:::
[quote=Strategist;273362]Rahatsız olmakta haklısın patron.. Zira biliyorsun ben foruma üçgen grafiği atınca genelde ne olur... :..:[/quote]
girdiği tarafdan çıkar::::::::: bu üçgeni çakma ilan ediyorum..mavi çizgileri kalın yapıp makyajlamışsın ama ııhh..üçgen değil buu..running hiç deeelll....lelele
:..:[quote=saraylı;273351]bödü ismini beğendim..:pbunlar hep oyuncu oluyo...benimki 6 yaşında,kertenkele ,böcek,güvercin ne yakalarsa yiyo,bigün beni yakalamaz inş,::::::
çok enteresan kedi isimleri var ya,[B]geçenlerde benim veterinerdeydim[/B],orada başkasının bıraktığı iki kör kedi var malesef,ne isim koymuşlar biliyo musun:
biri nankör diğeri de likör....::::..::..:[/quote]
benim veteriner derken,yanlış anlaşılma olmasın,:..:,Miço Pisik'in veterineri tabi,:):p
hasta olunca ben doktora giderim,:p:D
görülen lüzum üzerine izah ediim,malum muzip arkadaşlar var...:..::::
apsd de artıs yasanıyor fıyat sabitken.. acıkcası boyle devam ederse yonunu yukarı cevırecegını dusunuyorum ..
gun ıcı sıstem 76900 ıtıbarıyle satta dolayısıyla halen short devam edıyoruz ama saatlık graflar nedense bır yukselısın olası gelısını gosterıyor.. ky olarak ben yanlıs daalgılıyor olabılırım.. neyse bakalım nolacak...
75900 de kar al seviyem... bugun ulasabılırse ne mutlu...
ahanda grafları ekleyeyım 3 ayrı sıstemden 3 ayrı yorum ...
[quote=selçuklu;273364]stro patro bizi 100000 e götür abi .. genç boğalar rahatsız .. ühühühü ... üüüüüü[/quote]
Patron günün ilk çubuğunun 1 kademe altında 5dk'lık kapanış gelene kadar rahatım, öyle birşey olursa ben de rahatsız olurum, boğayım ama genç sayılmam artık ama... :))) üvvvv...
Piyasayı piyasada ogreniyoruz.
Sistemleri deneyerek ayakta durmaya calısıyoruz.
ancak bazı olaylar hep tekrarlanıyor, balık hafızalı insanlar bunları
hatırlamıyor her oyuna oyuncak oluyoruz.
Cok fazla ingilizcem yok. ancak bazı sitelerden aldıgım bilgilerle ve tuncer hocanın kitaplarıyla bişiler ogrenmeye calısıyorum.
endekste de zurnanın zırt dediği yere (aya) geldik gibi duruyor..
beklentimi zaman zaman hedefleriyle yaziyorum. 63,4xx ler bende tepe hedefi duruyor.
ancak potansiyel olarak USD de cok daha fazla marj oldugunu dusunuyorum.
EW işine gelince herkes gibi meraklısından gidiyoruz. ve kendi capımızda burdaki abilerden ogrenmeye calısıyoruz.
Piyasa psikoloji ve hata oyunudur 10 kusur yıldır içinde calısıp donen dolap cekmeleri gorunce belli baslı ilkeler edindim kendime.(saraylı abinin ışık gostermesiyle)
para kontrolu
ana trend yonunde işlem yap
kısa vadeli kar pesinde kosma
emin oldugun yerlerde pozisyona gir
zaman icin de sabret sabret... zamnı dogru bul
[quote=Strategist;273358]caylakboga patron, İngilizcen varsa Robert Miner'ın Dynamic Trading ve High Probability Trading Strategies kitaplanı oku. Özellikle 2, 1'in altına iner mi, 4, 3'ün bölgesine girer mi, sayım mükemmel uyuyorsa ama tek kusur 2'nin 1'in altına tek kademe sarkmasıysa sayımı şimdi çöpe mi atmak lazım, piyasa çok karmaşıksa hiçbir sayım öyle güzel oturmuyorsa ne yapmalı gibi konularda çok önemli şeyler yazmış amcamız. Aynı zamanda fiyat ve zaman projeksiyonları konusunda da daha net bilgi veren kitap görmedim. Senin yazdıklarından anladığım kadarıyla tam sana göre.[/quote]
az sonra astetron patron .. sistem 900 de geçici al yakıyo diyecek bence .... tahmniim ... üvvvvvvvv
[quote=saraylı;273367]:..:
benim veteriner derken,yanlış anlaşılma olmasın,:..:,Miço Pisik'in veterineri tabi,:):p
hasta olunca ben doktora giderim,:p:D
görülen lüzum üzerine izah ediim,malum muzip arkadaşlar var...:..::::[/quote]
he abi valla..ben hissettim selçuklu bunun üzerine espri yapacak diye...uzaktan hissettim yani..ona mesaj yolladım ayıp diye yapma diye..aha da aşağıda mesajım.. yalansa yalan desin selpatros..göndermedimmi....helpatros da şahit açıp baksın selpatrosun mesaj kutusuna..:::
"
[I]tamam ben de fark ettim saraylının benim veteriner dediğini...ama ayıp abi o lafn üzerine espri yapılmaz...birden hissettim uzaktan senin böyle yapacağını felan"[/I]
[quote=selçuklu;273371]az sonra astetron patron .. sistem 900 de geçici al yakıyo diyecek bence .... tahmniim ... üvvvvvvvv[/quote]
patron sinyalin grafik maliyeti 900, pörtföy maliyeti 77125....76300 felan desen neyse ama 900 kurtarmaz...kaç gündür taşıyoz abi..gün başı 400 puan desen 1200 puandan aşağı brakmam vallah..üwww
bu üçgen yukarı kırılmazsa vobu bırakacam .. patronlar ahanda forum şahit .. üvvv .. hühüühüh ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c214949d.png[/IMG]
[quote=Astatin;273372]he abi valla..ben hissettim selçuklu bunun üzerine espri yapacak diye...uzaktan hissettim yani..ona mesaj yolladım ayıp diye yapma diye..aha da aşağıda mesajım.. yalansa yalan desin selpatros..göndermedimmi....helpatros da şahit açıp baksın selpatrosun mesaj kutusuna..:::
"
[I]tamam ben de fark ettim saraylının benim veteriner dediğini...ama ayıp abi o lafn üzerine espri yapılmaz...birden hissettim uzaktan senin böyle yapacağını felan"[/I][/quote]
evet asti,
ben dahi hiss-i kablel vuku ile hissettim ,başımda öle bi espri patlayacağnı,:)
allahtan çabuk davranıp silahımı çektim,:::
aklıma unli nin atı geldi,de karizmayı çizdirmedik...:::
saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::
[quote=selçuklu;273374]bu üçgen yukarı kırılmazsa vobu bırakacam .. patronlar ahanda forum şahit .. üvvv .. hühüühüh ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c214949d.png[/IMG][/quote]
selpatroms,
abi gap tan sonra oluşan üçgenin yukaı kırılması ihtimalini zayıf görüyorum...içimdne öyle gelorrrr:o
[quote=Astatin;273373]patron sinyalin grafik maliyeti 900, pörtföy maliyeti 77125....76300 felan desen neyse ama 900 kurtarmaz...kaç gündür taşıyoz abi..gün başı 400 puan desen 1200 puandan aşağı brakmam vallah..üwww[/quote]
iyide asti sistemin al verirse longlayacan başka çaresi yok :o
[quote=saraylı;273375]evet asti,
ben dahi hiss-i kablel vuku ile hissettim ,başımda öle bi espri patlayacağnı,:)
allahtan çabuk davranıp silahımı çektim,:::
aklıma unli nin atı geldi,de karizmayı çizdirmedik...:::[/quote]
Bi saniye:confused::confused: Unli nin atı ne demek abi....En son Unli nin, resimdeki at olduğuna karar verilmemiş miydi:confused::confused:
:::::::::unli nerde yaw..nereye kayboldu..şşşşşşşşşşş
[quote=a.kaya;273378]iyide asti sistemin al verirse longlayacan başka çaresi yok :o[/quote]
abi sne kimdne yanasın..ettin pazarlığın içine.dng
[quote=tr_hope05;273296]düzeltme gereği duyuyorum çünkü 10530,36 imiş..pardon..[/quote]
10530 u çaktırdım altına yıldız yaptırdım..şarkı gibi oldu..Gülben ergen mi söylüyordu..:)
[quote=selçuklu;273376]saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::[/quote]
olur abim,:)
süresiz yasaklama modülü arasıra arıza yapıyomuş duyduğum kadarıyla,:p
onun başına da aç bi şekilde Miço Pisiği nöbetçi koyalım,:D
kaçanı yesin...:..:
ya da ceza olarak ,3 gün daytrade yapsın,geceleri flat girsin,.kom
bu yeter ona abim...:::
[quote=selçuklu;273376]saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh:::::::::[/quote]
ne ismi ne emeli abi...yalan mı abi..atmadımmı sana "yapma etme" diye mesaj..yalansa yalan de patron ayboluyo...zaten tek ayu kalmışım ortamlarda gerginim.dng
Valla onu bunu bilmem de, Hellpatros bir vesile ile terk-ü forum eder yerine gaddar birisi gelirse ikimizede bye bye hapeness diyebilir:o:::
[QUOTE=Astatin;273380]abi sne kimdne yanasın..ettin pazarlığın içine.dng[/QUOTE]
genç boğlardan yana bence akaya patronaya .. avatarla poz arasında gizli uyumsuzluk var akaya patronun ..... diğer deyişle .. hidden divergence .. bir diğer deyişle positive reversal ....
Yaw bu Matriks'deki ilk çubuk Selçuklu patron'un FX2000 grafındaki ilk çubuğa hiç benzemiyor... Hangisi doğru... O zaman günün ilk çubuğunun en düşüğünün altıdan kapanış mapanış dedik komple yalan oldu... Bir de benim sistem H ve L verilerini çok önemser, belki de short çakacaktı da ilk çubuk böyle diye çakmıyor... Bir tane doğru veri sağlayıcımız yok vay canına... üvvvv...
fx2000 deki yanlış patron bence ..
[quote=selçuklu;273386]fx2000 deki yanlış patron bence ..[/quote]
Belli değil ki patron, Matriks'in geçmiş vukuatları ortada... üvvv... Orta yaşlı boğalar gitgide rahatsızlaşıyor... üvvv... :::
[quote=saraylı;273382]olur abim,:)
süresiz yasaklama modülü arasıra arıza yapıyomuş duyduğum kadarıyla,:p
onun başına da aç bi şekilde Miço Pisiği nöbetçi koyalım,:D
kaçanı yesin...:..:
ya da ceza olarak ,3 gün daytrade yapsın,[COLOR=red]geceleri[/COLOR] [COLOR=red]flat girsin[/COLOR],.kom
bu yeter ona abim...:::[/quote]
ciğerimi sök daha iyi patron..ü[url]www...ciğer[/url] demişken, yarın pis eksi gap bekliyorum..arnavut ciğeri dadında..gap sız vob saati düşünebilmirem
iyice rölantiye aldılar, makas büyük, benim VIX had safhada
[quote=ATHLON;273243]keşke emme basma olsa,ona göre de işlem yaparık patron...ama yok ,direk bilenin hesap kitap yapanın,grafik neyin çizenin üstüne oynuo..bariz şekilde onları bitirmeye çalışıo...[/quote]
kalan bir tek onlar çünkü...şaka maka KY diye bişi bırakmadılar.
birkaç kez tekrarladım. ben hiçbir dönemde para kazanmanın bu kadar zor olduğunu görmedim.
insan sahip olduğu pozu tutunca mı yoksa hemen kapanınca mı daha çok kazanacak bunu bile şaşırır mı yaw...
etrafınıza bir bakın. şimşek hızı ile işlem yapanlar da, slow traderlar da bitkin ve bıkkın durumda.
bu, para kazanmanın zorluk derecesini gösteren en güzel göstergedir.
piyasa ip gibi dümdüz gidiyo,
ama nereye kadar,
breakout yakın...:::
benden şimdilik bu kadar ..çook yazmayın okuması zor..ilk okumaya başladığımda 50. sayfada kaldım..sonra atladım bin..küsür sayfayı..gene öyle olmasın not alıyorum 1233 de kaldım..
yemeğe kaçtım...geldiğimde sürpriz istemem..yani acı sürpriz istemem...
ana da Trhope, çok mesaj yazmayın okuyamıyom demiş..1 nisan olsaydı Hellpatros dan rica ederdik sayfa numaralandırmasını 3 le çerpardı gösterirken..ehuheuh
[quote=Astatin;273395]yemeğe kaçtım...geldiğimde sürpriz istemem..yani acı sürpriz istemem...
ana da Trhope, çok mesaj yazmayın okuyamıyom demiş..1 nisan olsaydı Hellpatros dan rica ederdik sayfa numaralandırmasını 3 le çerpardı gösterirken..ehuheuh[/quote]
ulem 1bıçıh saat yoktuk, 15 sayfa yazmışınız ekstradan.
yemiyonuz içmiyonuz yazıyonuz. dimeh ki forumu dolduran ben deelim. içim rahatladı :::
pivot.........76.900
[quote=tr_hope05;273394]benden şimdilik bu kadar ..çook yazmayın okuması zor..ilk okumaya başladığımda 50. sayfada kaldım..sonra atladım bin..küsür sayfayı..gene öyle olmasın not alıyorum 1233 de kaldım..[/quote]
Bu bizim yavaş halimiz... Eskiden bir kahve içeyim diye çıkıp 2 dakka sonra gelirdin bir bakardın 100 sayfa atmış... :)
GBP/USD 1,58131 short.
daha nereye gitçen lan monitörün üzerinde yer kalmadı ::::::
ben bir kahve içeyim, herkes benden içsin.
[quote=selçuklu;273384]genç boğlardan yana bence akaya patronaya .. avatarla poz arasında gizli uyumsuzluk var akaya patronun ..... diğer deyişle .. hidden divergence .. bir diğer deyişle positive reversal ....[/quote]
kimseden yana değilim selçuklu kardeş şu anda flatım cuma kapamıştım gönlüm kısa vd şorttan yana ama günlükte ki grafik daha yukarı var gibi görünüyor bi düzeltme geldikten sonra tabi ki...
[quote=unlimitted;273396]ulem 1bıçıh saat yoktuk, 15 sayfa yazmışınız ekstradan.
yemiyonuz içmiyonuz yazıyonuz. dimeh ki forumu dolduran ben deelim. içim rahatladı :::[/quote]
bugün asti tavan yaptı yazma konusunda geçmişe göre:::
[quote=padişah;273400]ben bir kahve içeyim, herkes benden içsin.[/quote]
kahve boğazımda kaldı, Credit basıyor.dng
650 den şort açtım.
aydaa göçüyor :( üühühühühüh
durduk yere noldu şimdi ühühühühüüh