-
1- Başbakanın İsrail hakkında söyledikleri doğru olabilir.
2- Ama devlet adamlığı doğruları söyleme yeri değil, uygun olanları söyleme yeridir.
3- Başbakanın moderatör e tepkisi doğrudur.
4- Ama daha ince zeka ürünü bir tepki vererek adamı mundar etmesi pek mümkündü.
5- Irak'daki ABD askerlerine kahraman diyen ve BOP eşbaşkanıyım diyen Başbakan'ın dünkü tepkisinin samimiyeti üzerinde bence şüpheler var. Ama kesinlikle dönüşü iyi olacak bir seçim yatırımıdır.
6- Tüm seçim yatırımları daha sonra memlekete acı ilaç olarak geri döner.
7- Komplo teorilerini de unutmayalım; bütün bunlar tezgah olabilir :) Çok uzun hikaye olduğu için detayın girmeyeym
:)
-
[quote=mbm;78761]
uslubu diplamasi açısından doğru değilmiş... geçiniz bunu.....[/quote]
Hastanenin başhekimi ve sahibisiniz,Her şeyi siz ödüyorsunuz, tüm ameliyatları teknolojiyi siz veriyorsunuz, Oranın kralısınız.
Bir gün bir konuda haksızlık ve yanlış yapıyorsunuz.
Ve Sizin Hastaneye getirdiğiniz kimsesiz, ve herkesle problemi olan,parasız,pulsuz bir hemşire bir gün sizi tüm hastane personeli,hastalar ve o anda hastaneyi denetlemeye gelen Sağlık Bakanı önünde haşlıyor,Ve sen herkesi öldürüyorsun,yaşlısın bir şey demiyeceğim sana, ve senin politikaların yanlış,sen bu işi bilmiyorsun diye seni herkesin önünde azarlıyor ve orayı terkediyor.
Tüm hemşireler arkadaşına destek oluyor ve onu tebrik ediyor, omuza alıyorlar.
Daha sonra Mbm sen ne yapardın bu hemşireye...
Herkes haddini bilecek, haklı olmak başka, bunu ifade etmek başka,
Her doğru,doğru değildir.
Sevgiler...
-
Diğer arkadaşlarımzında yazdığı gibi rte bunu tamamen seçim yatırımı olarak yapmıştır
bundada başarılı olmuştur
dün gece dönüşü muhteşem oldu
havaalanında dev bir miting yapıldı
Ayrıcada madem israile bu kadar karşıydın; neden meclisten israili kınayan bir karar çıkarılmasına karşı çıktın
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi bir laf vardır benim lugatımda
-
siyaseti geceye bırakalım.....anlık ekonomik sonuç yaratanlar hariç.......
-
[quote=teo;78768]Hastanenin başhekimi ve sahibisiniz,Her şeyi siz ödüyorsunuz, tüm ameliyatları teknolojiyi siz veriyorsunuz, Oranın kralısınız.
Bir gün bir konuda haksızlık ve yanlış yapıyorsunuz.
Ve Sizin Hastaneye getirdiğiniz kimsesiz, ve herkesle problemi olan,parasız,pulsuz bir hemşire bir gün sizi tüm hastane personeli,hastalar ve o anda hastaneyi denetlemeye gelen Sağlık Bakanı önünde haşlıyor,Ve sen herkesi öldürüyorsun,yaşlısın bir şey demiyeceğim sana, ve senin politikaların yanlış,sen bu işi bilmiyorsun diye seni herkesin önünde azarlıyor ve orayı terkediyor.
Tüm hemşireler arkadaşına destek oluyor ve onu tebrik ediyor, omuza alıyorlar.
Daha sonra Mbm sen ne yapardın bu hemşireye...
Herkes haddini bilecek, haklı olmak başka, bunu ifade etmek başka,
Her doğru,doğru değildir.
Sevgiler...[/quote]
Hemşirenin şekline veyaşına bağlı:..::..::..:
-
sadece garan tahtasına bakın o gösterir yönü
-
A-ha...Bay SAZAN, sizi teşekkür edenlerde gördüm.. Bugün söylecek bir şeyleriniz vardır diye düşünüyorum..
-
Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.
-
[QUOTE=booth;78774]Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.[/QUOTE]
entere piasa basılı tutuorum ben şahsım adına. 920 kontrat işlem olmuş 33700 de mesela:) bu forum istese komple ordan kapar kısa olabilirdi:)
-
fdow da 8115 altına gelmemeli [B]bence...[/B]
-
[QUOTE=booth;78774]Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.[/QUOTE]
olabiliyor oyle 1kere veri anında piyasadan satış girdim o ve 250puan yukarıdan kısalamışım hemen zaten aşagı yönelmişti piyasa nasıl oldu bende anlamamıştım aracı kurumuda arayıp teyid ettirmiştim
-
Astatin dediğin gibi xau-usd 874den iyi bir tepki verdi, sistemin almı satmı, bugün daha da yükselebilir mi? Bir de dolar/ytl söylesen lütfen :)