gÜNAYDIN aRKADAŞLAR
Printable View
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR
[quote=unlimitted;197073]63.275ten giden 1/3'ü 63.175'ten yerine koydum
longlar yine oldu 2/3.
öfff bi rahat dur ne var ki yaw...nalet olsun içimdeki şu al-sat aşkına! :..::D[/quote]
tüm pozlar 525'ten flat...
pela, sevgiler, öpücükler....lelele
62975 uzun...
63425 kısa...
5 daklık alda..
15 daklık satta....
15 dakkalıkda ala gelirse flatlarım... yada uzunu düşünebilirim
[quote=Astatin;197305]
;)...Ayrıca, avatarın ücreti 500 TL-KDV dir :)[/quote]
[quote=mavi;186248]
[I][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/817/usdcad14012010.jpg[/IMG][/I]
Sayın Astatin,
[B][I][COLOR=blue]Avatar hediye arayışınıza bilmukabele resimle karşılık vereyim istedim[/COLOR][/I][/B]....[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Avatarın ücretini hediye olarak vermeye çalışmıştım yeşil halkada iken, fakat anlaşılan gözünüzden kaçmış. :)))[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar...[/FONT][/COLOR]
[URL="http://[URL]http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=lqs59n3pkj.JPG"][IMG]http://www.resimkoy.net/images/lqs59n3pkj.JPG[/IMG][/URL[/URL]]
Gunaydin. iyi seanslar.
Günaydınlar cümleten,
şimdi sıra tepkinin tepkisinde. gel bakalım şöööyle tahminen bi 650-800 arasına...
mobidik de neymiş. alem satış görsün...:D:D
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar,Bakalım bugün belli olcak trend dönüşümüydü yoksa düzeltmemiydi?
günaydın herkese;
vob30 63450-500 iyi direnç olur. geçerse ilk hedef 64200. 2 saat içerisinde kıramaz ise 63000 test edilir tekrar... Dax açılışı belirleyi olur...
günaydın,iyi seanslar !
[quote=last trader;197328]Günaydın hayırlı işler bol kazançlar,Bakalım bugün belli olcak trend dönüşümüydü yoksa düzeltmemiydi?[/quote]
ben bugün belli olacağını düşünmüyorum.
pela bizim kadar aceleci değildir...1 günde rengi belli etmez. önce bi herkesi bunaltıp illallah dedirtmeden treni istasyondan çıkarmaz.
der ben...
5 dk lıklar geçtiğimiz hafta çarşambadan beri ilk kez alışa geçmeyi deneyecek 63400 üstünde kalmaya devam edersek.
ancak yukarı marjı maksimum 64200 lere kadar görüyorum kendi adıma ve 64 binden sonra satarım..
gyysd. g=günaydın
Günaydin arkadaslar, bol kazanclar...
açılış fena değil gibi spotun verdikleri bankaları geri aldılar.bakalım almaya devam edeceklermi:)
Tepkinin 64500-64800`lere kadar sürebilecegini düsünüyorum. Oraya yaklasirsak kisa pozisyon acacagim...
Merhaba GÜZEL İNSANLAR!
şimdi tepkiyi bir satış fırsatı olarakmı kullanacaklar. Bu önemli.... Eğer öyle olursa...
eskiden spot tahtaları için şöyle bir tabir kullanılırdı;
"tahtayı oya gibi işliyorlar"
:)
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/1788/adszpp.jpg[/IMG]
[quote=adalı54;197340][/quote]
küçük TOBO'nun sağ omzu da tamam.
e daha ne bekliirsen gurban...?
[quote=unlimitted;197331]ben bugün belli olacağını düşünmüyorum.
pela bizim kadar aceleci değildir...1 günde rengi belli etmez. [B]önce bi herkesi bunaltıp illallah dedirtmeden treni istasyondan çıkarmaz.[/B]
der ben...[/quote]
Sende az deyilsin unlum,
Sende onu bunaltıyorsun...ha ha ha ....
[quote=unlimitted;197339]eskiden spot tahtaları için şöyle bir tabir kullanılırdı;
"tahtayı [B]oya gibi[/B] işliyorlar"
:)[/quote]
Hangisi ama,iğne oyası var ince iştir...birde dantel var..kaba işcilik....;)
bendeki 5 dklık break outun bandlarının üstü 550 de altı ise 175 de
[quote=EMEKDAR;197343]Hangisi ama,iğne oyası var ince iştir...birde dantel var..kaba işcilik....;)[/quote]
vob taki kesinlikle ince işçilik..:..:
Dax'a bakınız...
[quote=YAVUZHAN;197345]vob taki kesinlikle ince işçilik..:..:[/quote]
YAVIZIM KAĞANIM,
Bizim bir kurtoğlu yokuşu var,boş çıkarken 3 le cet kimin çıkıyom,emme yüklüyken 2 ile bilem çıkamıyam...;)
sabahki uzunlayıp sonraki 63425 kısa devam........
bu tepkiden sonra vururlarsa süper olur......
[quote=EMEKDAR;197342]Sende az deyilsin unlum,
Sende onu bunaltıyorsun...ha ha ha ....[/quote]
zamanında beni bunalttıklarına saysın. :D
ne o öyle bi havalar bi kafama 300-400 puan geçirmeler filan.:..::..:
benim saatliklerden biri 10 da Al verdi, diğeri satta ben flat... 69200 shortlar, 63300 den flat :)
[quote=unlimitted;197349]zamanında beni bunalttıklarına saysın. :D
ne o öyle bi havalar bi kafama 300-400 puan geçirmeler filan.:..::..:[/quote]
Kuzular nesillerini sırtlanlardan korumak için,dişlerini geliştirip,kurt oldular diyorsun....:D
[QUOTE=Astatin;197344]bendeki 5 dklık break outun bandlarının üstü 550 de altı ise 175 de[/QUOTE]
Bu sebebten mütevellit 63200 den azucuk lonk!
[QUOTE=enorton;197350]benim saatliklerden biri 10 da Al verdi, diğeri satta ben flat... 69200 shortlar, 63300 den flat :)[/QUOTE]
69200-63300=5900
24000-5900=18100 puan mi lauzim simdi?+.
[QUOTE=thracian;197353]69200-63300=5900
24000-5900=18100 puan mi lauzim simdi?+.[/QUOTE]
100 puan kalsın 18.000 yeter :D
Daha önceki yazılarımızda, pazar oluşumlarından bahsetmiştik,
ve sistemlerin hepsi kendi pazarlarını oluşturdular, günlük haricinde, şimdi beklentimiz bu yönde olmalı, yani günlük bir tepki koymalı ve ardından tekrar aşağı itilmeli,....
dirençler şöle,
günlük 66975-67000
60 lık 65150-65825 (max)
özetle anlaşıldığı üzere gelecek tepkinin 60 lık sınırları dahilinde kalması satışın devamını bu seviyeleri geçmesi ise, algılamanın değişeceğini gösterir,......
[quote=EMEKDAR;197351]Kuzular nesillerini sırtlanlardan korumak için,dişlerini geliştirip,kurt oldular diyorsun....:D[/quote]
öyle...
ama kuzuyken daha çok para kazanıyor olmak, gerçekten çok enteresan.
çok...
çok sevdiğim ve geçerliliğini hiç yitirmeyen -aynı zamanda asla başaramadığım- bir trader lafıdır:
"if you wanna win, don't try to be a wolf, just be a sheep..."
[QUOTE=unlimitted;197356]öyle...
çok...
çok sevdiğim ve geçerliliğini hiç yitirmeyen -aynı zamanda asla başaramadığım- bir trader lafıdır:
"if you wanna win, don't try to be a wolf, just be a sheep..."[/QUOTE]
Evet güzelmiş +.
Türkçesi, koyun olmaktan korkma :D
[quote=unlimitted;197356]çok sevdiğim ve geçerliliğini hiç yitirmeyen -aynı zamanda asla başaramadığım- bir trader lafıdır:
"if you wanna win, don't try to be a wolf, just be a sheep..."[/quote]
Aynen katılıyorum.. Nedense birçok yerde şöyle geçer "Kalabalığı takip etmeyin, kalabalık ne yaparsa tersini yapın". Halbuki trend takibi tamamen kalabalık ne yapıyorsa onu yapmaktan geçiyor. Şimdi 2 haftadır dünya alem short'luyor. Şimdi git kalabalığa uymayacam diye tersini yap ve o pozisyonu kapatma bak bakalım ne oluyor...
[quote=unlimitted;197341]küçük [B][COLOR=red]TOBO'nun[/COLOR][/B] sağ omzu da tamam.
e daha ne bekliirsen gurban...?[/quote]
eğer çalışırsa hedefi 64.425'tir.
[quote=unlimitted;197356]öyle...
çok...
"if you wanna win, don't try to be a wolf, just be a sheep..."[/quote]
valla bizdeki şiar daha da kısa... "if you want it, come and get it" .lelele.lelele