sat gelmedi,flat devam..umarım al sinyali gelir..
Printable View
sat gelmedi,flat devam..umarım al sinyali gelir..
Tamam mallarınızı verdınız hadı gerı gelın aynen,Gelebılecegınız noktaya geldınız..
[quote=SEREN I;78801]33650..ye geldik....33250..33325..en düşüklerden sonra......burası karar yerii.....geçerse ve üstünde kalırsa.....şort cover yaptırırlar..farklı dünya üstü....[/quote]
bak verdın yıne hedefı geldıler, sımdı ne yapsınlar :)
[quote=SEREN I;78801]33650..ye geldik....33250..33325..en düşüklerden sonra......burası karar yerii.....geçerse ve üstünde kalırsa.....şort cover yaptırırlar..farklı dünya üstü....[/quote]
burayı geçemezse en düşükleri tekrar izleyin..33325 .in üstünde kalmalı.....
geçerse dalgayı seyredin......
[quote=SEREN I;78806]burayı geçemezse en düşükleri tekrar izleyin..33325 .in üstünde kalmalı.....
geçerse dalgayı seyredin......[/quote]
Geçmek için gelmediki, mal vermek için geldi, yoksa sermaye geçmek isteyecekde geçemiyecek...
Sonra geçmek istese zaten gap yapmazdı, Dow -4 yapıp da bizim yatay açtığımız olmadı mı ki.
33.400-33.300 araligi tekrar denenirse ve oralar destek olarak calisirsa, sonraki tepki cikisi daha yuksek olur.
[quote=teo;78807]Geçmek için gelmediki, mal vermek için geldi, yoksa sermaye geçmek isteyecekde geçemiyecek...
Sonra geçmek istese zaten gap yapmazdı, Dow -4 yapıp da bizim yatay açtığımız olmadı mı ki.[/quote]
mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir....akıllı ol...oyunun sonunu görüyorsun..ama seni entre ..de bitirirler....salona giremeden...sevgili teo......dng
Matriksim donup duruyor.. Grafik koyamıyorum.. 15 dakkalıklardaki flama hedefini şimdilik yaptı..
OBO halen gündemde..
bu kadar genç arkadaşlar bir grafik atmadılar....ahhh...hexen baba ahhh..gel de şunlara bir taş çıkart.....
[QUOTE=catedral;78810]Matriksim donup duruyor.. Grafik koyamıyorum.. 15 dakkalıklardaki flama hedefini şimdilik yaptı..
OBO halen gündemde..[/QUOTE]
[url]www.ccleaner.com[/url] diye bir program var, ucretsiz ve cok guzel.
indirip kurun bilgisayariniza temizlik yapar, bilgisayariniz rahatlar.
Bir de "defragmantation" yaptirin seansdan sonra problemleriniz gider.
[quote=SEREN I;78809]mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir.......dng[/quote]
bak bunu bilmiyordum gerçekten, teşekürler..
Ama bu sekılde dusunuyorsan, dun yazdıklarınla çelişir.
Dün py malda demiştin, buna göre dünden mal satmış olmaları gerekmezmi.Şu an da da alıyorlar o zaman..
[quote=SEREN I;78809]mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir....akıllı ol...oyunun sonunu görüyorsun..ama seni entre ..de bitirirler....salona giremeden...sevgili teo......dng[/quote]
sn SEREN I simdi burdan cikan sonuc ne, biraz acemilik var o yuzden direk anlayamadim....