saldırı felan varmı yine siteye, ......bağlantı sorunları başladı bende,....
Printable View
[IMG]http://i47.tinypic.com/imjjlz.png[/IMG]
GARAN..sadece BB nin altına indiği için basit bir tepki verdi ve aşağı salacak gibi duruyor yine..nedense içimde VOB un eksi kapatma ihtimali %51 miş gibi bir his şeettii
pelam nooldu topluca düşerkene kanını emdik galiba haha saldır bakalım :::
30 dk dır yazacam yazamıyorum endex bi tarafa kopacak çok sıkıştı yukarı niyeti yok ama zorla kolundan yukarı çekiyolar. biraz evvel 15 likler geçici sat verirken 5 liklere ala döndürdüler kopuş sağlam olacak olasılık yukarı stoplu elim tetikte bekliyom.
64.150 olası yukarı tepkinin hedefi bunun için 63.550 yi yukarı kırıp üzerinde kalabilmeli 63.150 aşağı kırarsa düzeltme buraya kadar demektir
5.kez kamyonu boşaltım, 6 ya gidiyoruz, boş oturana para yok valla,....
30 luk 10:30 dan beri alışta,
60 lık 63425 yeresinden, 15 :00 dan itibaren boş çerçevede,
[quote=oguzhan;197446]30 dk dır yazacam yazamıyorum endex bi tarafa kopacak çok sıkıştı yukarı niyeti yok ama zorla kolundan yukarı çekiyolar. biraz evvel 15 likler geçici sat verirken 5 liklere ala döndürdüler kopuş sağlam olacak olasılık yukarı stoplu elim tetikte bekliyom.[/quote]
Hay ağzına sağlık,bebe besler gibi besliyorlar,aç ağzını yavrum...agucuk diye diye yediriyorlar....kuş yemler kimin yemliyorlar.....:)
Dolarede 1.5160 aşağı kırarsak yükseliş başlar ve hız kazanır, bu dolare yengeç gibi hareket ediyor yan yan, o na göre,....
çok terbiyesiz bunlar, ağa ve ekibi, çok terbiyesizler,...
data base error uyarısı verdi forum,1 saatir ulaşılamıyordu..
Sonunda değdik 51 bine...
Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::
[quote=unlimitted;197327]şimdi sıra tepkinin tepkisinde. gel bakalım şöööyle tahminen bi 650-800 arasına...
mobidik de neymiş. alem satış görsün...:D:D[/quote]
şşşt, alem, gördünüz mü satışı.
mobidik de neymiş ::::::
63400 üstünde kalabilirse 64 bine doğru bir atak göreceğiz galiba ?
valla bir sürü dolu kamyon var, dolacak kamyonlar var, boşalacaklar var, işimiz iş yani,
[quote=indregandi;197455]Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::[/quote]
şşt indre
senin adamlar çok senkronize vuruyolar tokmağı :D
çeşitli yerelerden veriyorum, seçmiyorum öle, 200 puvan alması yeterli, ölçü bu,...200 puvan, ölçü, bu , ölçü, ölçek, birim, evet evt birim,...
selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::
şu dolareyi de kaydırsak, kubbak yapsak, lasakda yessek, esas ondan yessek, tasse, tasse, çıtır çıtır, kavursak yisek, hep kazansak, tüketsek diyyom,
[quote=nunu;197461]selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::[/quote]
son düşüşün düzeltmesi ki henüz bişey düzeltebilmiş değil :)
sabah gab i ardından dar alanda kısa paslaşmalar..
62300 lere bir kez daha sarktığımızda durum dahada netleşecek bence..
[quote=indregandi;197455]Buradamı yiyeceksiniz, yoksa sarıim evdemi yiyeceksiniz gibi bir durum,......:D::::D:confused:.dng.lelele+..brv:cool::rolleyes::dü::mad:üüü:eek:.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng:::::::::::::::::::::[/quote]
evde yiyecez herhalde şortlardan kzaığı,::: dovun durumuna göre gece 12de paket gelir:):dü:
[quote=nunu;197461]selam millet,
simdi bu yukselis, son dususun duzeltmesi midir yoksa o son dusus cikisin duzeltmesi miydi?:::[/quote]
eger son dusus yukselısın duzelmesiydiyseydiydiyseydiydiyseydie :::
yukarı dondummu yine trend systems parayı hamuduynan goturur dimek oluyore ....
ozaman noluyore tatil moduna yuani sisteme uyma devrine devam gayri ....
[IMG]http://i45.tinypic.com/2lj035s.png[/IMG]
63800`den cok yakin istoplu kisa acacagim...
7. kez boşaltacağız galiba, çok geberikler, hani ben diyorum, kamyonların hepsi gitsin, bir çırpıda, hani 625 den 925 yaptımı bitiyor zati, zor bir şey deyilki, ağa ve ekibi için,...mümkün yani, olanaklı, possible,......
200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat
[quote=thracian;197466]63800`den cok yakin istoplu kisa acacagim...[/quote]
fırsat verirse bende 63900 ve üzerini satıcam..
çok fena ucunu gösterdi öle bekliyor, ben annamam malımı satarım keyfime bakarım, ......isterse te örekesine kadar yolu var,
bu gün kafayı dinleyecez, öle ne bu yok dov du, don du, derken
[quote=BOSNALI;197468]200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat[/quote]
bu havada eksi makas normal bence..
62bini görmeden yukarı giderse ayıp olur.. tekniğe sığmaz... tepki hedefi ilk olarak 65 görünüyor..
Bence 65 binlerin uzerine giden bir hareket ise kalici olabilmesi icin 67 binin gecilmesi gerekir.
5 den, 60 a kadar alış bende, ben düzeltme olayına katılmıyorum, düşüş periodunun bi süre daha devam edceğini düşünüyorm, yalnız coni biraz tekniğini düzeltti, masustan zirve deneyecek gibi bir hali var, o aralarda biz de böle, ...........
lem asti ne gün be...pala haber mi aldı nedir? benim aklım ermedi bu işe abi...
63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:
[quote=BOSNALI;197468]200 puan eksi makas ..! cakallık yapıyorlar dikkat[/quote]
Bi garınları ağrıyor,bi garınları ağrıyor üf üf üf sorma....:::
forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)
bir tobo olusmus sankim:(
veriler de iyi gelmis, uwww:(
[quote=Cerphin;197478]forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)[/quote]
bende de oluyor.PM ye cvp vereceğim database error diyor...siteye girişte de sorun oluyor.yine cookie falan uyarıları veriyor.
alıp satmaktan yoruldum artık, bıktım ulam, adam gibi bir 600 puvan çıksa da uzasak,
yarın işim gücüm var göz ucuyla zor bakarım, voba,....