-
Sevgili Dostum Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Ne yazık ki, onlar da başarılı olmazlar, genel konuşmaları dinledikleri sürece...
Bir floor elemanının anıları diye bir kitap var, ingilizce okumanı çok isterim..Bu kitapda kendini bulacaksın..
Sevgiler...
-
33.300 stop loss olmak uzere piyasada az bucuk mal tasinabilir (LONG) sanki??
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/60dklikgrafik.jpg[/IMG]
-
[quote=teo;78815]Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Ne yazık ki, onlar da başarılı olmazlar, genel konuşmaları dinledikleri sürece...
Bir floor elemanının anıları diye bir kitap var, ingilizce okumanı çok isterim..Bu kitapda kendini bulacaksın..
Sevgiler...[/quote]
:rolleyes:
-
Bence düşüş trendi başlamıştır. Malcı da gelse toptancı da gelse yapabileceği bir şey yoktur. Sadece gün içi yukarı yapacaktır o kadar .
-
Hadi bakalım PY ağababanız ilişkiler etkilenmez demiş, yukarı çıkarabilirsiniz...
-
başlarım böle seansın mehtabına 575 cover and long
-
foreks vob da sorun yaşıyan varmı?
-
[quote=teo;78813]bak bunu bilmiyordum gerçekten, teşekürler..
Ama bu sekılde dusunuyorsan, dun yazdıklarınla çelişir.
Dün py malda demiştin, buna göre dünden mal satmış olmaları gerekmezmi.Şu an da da alıyorlar o zaman..[/quote]
sevgili teo..hepsini burda anlatmayalım..elimizi görüyorlar...py malda..bu net...sabah stratejiyi de yazdım...trade ise şu..dün söyledim..ilk giren ilk çıkar......bunu bir yere yazın...floor klor anlamam.....dng
-
Deutche, Oncu,Is, aynı kısı oldugunuz hıc bellı olmuyor,devam edın gazlamaya...
-
gecen sene ziraattan oynayan grup vardı. hatta leventteki ara sokakdaki genel merkezde trade ederlerde. o zaman vadelide öğle arası vardı ziraatın karşısında lüks bi köfteci vardı. her öğlen oraya giderlerdi. sonra ziraati bırakıp başka yere geçmişlerdi. şimdi geri ziraata döndüler heralde. bugünkü longlar onlarındır diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=teo;78823]Deutche, Oncu,Is, aynı kısı oldugunuz hıc bellı olmuyor,devam edın gazlamaya...[/QUOTE]
EFG GARAN ve YKB nin de birlikte olduğu hiç belli değil......dng
Hatta bir kaç ufak kurumdanda müşteri ayakları yaptığınızı anlamıyos biz....dng
-
[quote=teo;78815]Sevgili Dostum Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Sevgiler...[/quote]
teo önce kendini tanıyacaksın...bu çok kolay değildir...sonra mesafeni belirleyeceksin....kısa vade ile uzun vadeyi karıştırmişsın....kitaplara fazla takılma....senin sorunun bu.çok okuyorsun..beyin karışıyor..basit düşün...
.dng