-
[quote=Cerphin;197476]63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:[/quote]
gı Cerpin,
Sistemin short diyor sen longmu yapıyorsun...
Sen çalınmışsın,okunacak olmuşsun,sana bir çalıklık duası okuyum ben ha ha ha...
-
[quote=Cerphin;197478]forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..:)[/quote]
ben 1 saat giremedim,az önce yine verdi ama atmadı komple..
database error uyarısı çıkıyor..
-
1İLDASB41Y (1 işlem long devam ama stres bastı dört bir yanımı) :o
-
[quote=indregandi;197481]alıp satmaktan yoruldum artık, bıktım ulam, adam gibi bir 600 puvan çıksa da uzasak,
yarın işim gücüm var göz ucuyla zor bakarım, voba,....[/quote]
bugün iyi iş çıkardıysan dinlen be indregandi yarın yine var nasıl olsa :..:
-
ya pala kardeş..ne kıvranıp duruyorsun...
kısa devam işte....
-
dow yaklaştıkça pelanın stresi artıyor :)
sabah gab ini son saatte alırsa şaşırmayacam..
-
[quote=YAVUZHAN;197485]bugün iyi iş çıkardıysan dinlen be indregandi yarın yine var nasıl olsa :..:[/quote]
esas yukarıya kilit yaptım yavızım, ama olmuyo, o arada düştükçe alıyorum, alır almaz 175 ini 200 ünü yazpı bağını çözüyorum, sabahdan beri bu, bıktım yaw,....:::
-
şimdide 120 lik saldırıyor, ona yakalandı puşt ağa,....... e geriye ne kaldı, günnük iyi bildiniz günnük,......neyse ulam,..... sonna parnakdan sonra,.....önce bir barnak yiyelim ondan sonra,....
-
pala tırsıyor 700 ve 900 de saglam satıs vardı gıdemedı oraya ..
-
[quote=indregandi;197488]esas yukarıya kilit yaptım yavızım, ama olmuyo, o arada düştükçe alıyorum, alır almaz 175 ini 200 ünü yazpı bağını çözüyorum, sabahdan beri bu, bıktım yaw,....:::[/quote]
maşallah +.
-
bu işin kralı hesebece'deki 1.500'lük adam.
nerden satarsa şelale, nerden alırsa ralli noktası oluyor...
-
satışlarım şöle, 425, 525, 675, 725, 925, her yerde var, yukarıya gitsin yeterki, ......
-
son alışlarım, 325 ve 175,
-
[quote=bull market;197176][color="red"][sıze="4"][b]z.i.s.d *.*[/b][/sıze][/color] vade sonuna kadar..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=bull market;197207]velevki burdan yukarı gitti, en düşükten 1000-1500 puan üstü bir rakamdan tekrar aşağıya döner, bu hesapla, 62350+1500=63850 civarına kadar yukarı şansı veriyorum şubat vadeliye:) ama vade sonuna kadar kısa dedik bikere.boks.[/quote]
[color="red"][sıze="6"][B]z.i.s.d *.*[/B][/sıze][/color]
-
[QUOTE=EMEKDAR;197482]gı Cerpin,
Sistemin short diyor sen longmu yapıyorsun...
Sen çalınmışsın,sana bir çalıklık duası okuyum ben ha ha ha...[/QUOTE]
okuyup üfle bi bana... dua mı etcen, muska mı yazcan gayri ne edeceksen et sisteme olan inadımdan vazgeçir beni..:D
-
[quote=indregandi;197489]şimdide 120 lik saldırıyor, ona yakalandı puşt ağa,....... e geriye ne kaldı, günnük iyi bildiniz günnük,......neyse ulam,..... sonna parnakdan sonra,.....önce bir barnak yiyelim ondan sonra,....[/quote]
bu 120 lik gelmeden önce bir, 900 şansı var ağanın, denermi bilemem, denmeden kafaya yersek, o durumda 63 altına tekrar kayarız,.....
-
Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?:confused:
-
planım şöle idi, bu longları ağaya vermek, aşağıdan dolare almak, ama ne dolare, nede diğeri, ulan bir iki hareket yap, benjaminleri yakalayalım,
-
[quote=bull market;197498]Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?:confused:[/quote]
pala siber saldırı düzenliyormuş,bu forumda çok shortör var diye :::
-
[quote=Cerphin;197496]okuyup üfle bi bana... dua mı etcen, muska mı yazcan gayri ne edeceksen et sisteme olan inadımdan vazgeçir beni..:D[/quote]
Yağ tavası,tuz kovası,sana okuyum bir nazar duası üfffff....:::
-
[quote=Cerphin;197476]63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww:..:[/quote]
euehuehue
üstüne üstlük bana bi çokomel borçlandın. duble ile terse geçerek :::
erken kapandın, ben sana diyim...64'ü var bıranın:..:
gerçi çokomel 65'teydi. o kadar abartmazlardı zaten. sen longa başlarken o hakkını kaybetmiştin 65 hedef koyarak.:D
-
-
[quote=EMEKDAR;197501]Yağ tavası,tuz kovası,sana okuyum bir nazar duası üfffff....:::[/quote]
Allah canını almıya öldüm lem gülmekten :..::..::..:
-
[quote=nunu;197503]himmmmmmm...[/quote]
hım hımmmmm! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;197500]pala siber saldırı düzenliyormuş,bu forumda çok shortör var diye :::[/QUOTE]
hea o zaman daha çok saldırır :..::..:, ölmek var dönmek yok, uzun yaparsam ellerim kırılsın:D:D
-
63150 destek oldu kısa vadede..
dow açılışından sonrada tutarsa yine 64 bine doğru bi atak daha görürmüyüz acaba ?
-
-
bir insan niye stresli olur? kontrat sayisini arttirmistir, uwwwwwüüü
-
[QUOTE=nunu;197508]stresli olan var mi?[/QUOTE]
olmazmı hiç, pala var palaaaa:..::..::..:
-
[quote=YAVUZHAN;197507]63150 destek oldu kısa vadede..
dow açılışından sonrada tutarsa yine 64 bine doğru bi atak daha görürmüyüz acaba ?[/quote]
bir kez daha 63.600ü geçersek, sen panik yapacak küçük yatırımcı tabir ettiğimiz kısacıların halini gör...
63.100den longlarken bunu öngörerek longlamıştım, zamanlama hatası yüzünden kafamıza bi 400 puan yeme terlemesi yaşadık o ayrı. :D
-
300 den flat... geceye de flat... aslında içimden yine long girmek geliyor da, dow bu seviyedeyken yemiyor..:))
-
dow yine 10000'un uzerinde, uwwwwwwwwwwwwwwww
-
Destek köstek hikaye bunlar, yuakarı hareket olsa ne yazar, kaç puan yukarı gidecekde düşüş devam etmeyecek, yataya aldı işte mubarek, ikinci dalgada spot 30 soluğu 56000 de alır diyorum, saygılar.
-
Tom ipini kopardı gitti,baharda dışarı ilk çıkan dana gibi...:::
-
[quote=nunu;197508]stresli olan var mi?[/quote]
herzaman :..:
-
17:00'de veri var... Ne olduğu önemli değil, veri olduğunu bilmek yeterli... :..:
-
63350 den long..bugünkü ilk işlem..
-
[quote=nunu;197508]stresli olan var mi?[/quote]
apla, burası VOB.
her longcu, vedahi her şortçu, her daim streslidir.
6.000 puan yapmış olsa dahi! :D
-
Bugün 61500 e kadar düşüş bekliyordum, olmadı, olur bişeyler, demekki zopayı yarın yedirecekler:) belli olmaz akşama daha çok var, saygılar.
-
[QUOTE=EMEKDAR;197515]Tom ipini kopardı gitti,baharda dışarı ilk çıkan dana gibi...:::[/QUOTE]
Tom'a da bi oku üfle sen..:D:D