düşmanın elinde makineli var..biz ok ve yay la savaşıyoruz......kazanmak için bize fazladan istihbarat gerek.....disiplin gerek....
Printable View
düşmanın elinde makineli var..biz ok ve yay la savaşıyoruz......kazanmak için bize fazladan istihbarat gerek.....disiplin gerek....
Düşüş trendi boyunca hep bir yukarı yapacak umudu olmalıdır. Giderek foruma katılım azalmaya başlayacaktır. Çıkarken kötü haberler umursanmadığı gibi düşüş sürecinde iyi haberler es geçilecektir. Satışlar bir süre sonra sertleşmeğe başlar katılımcı sayısı azalmaya devam eder. Ne zaman kimsenin yukarı umudu kalmaz o vakit dönüş zamanı demektir. O zaman da çoğunluk daha aşağı olacağını düşünecektir psikoloji depresif olacaktır forum nüfusu tekrar tavan yapacaktır.
EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR="LemonChiffon"]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR]
[quote=catedral;78829]EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR=lemonchiffon]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR][/quote]
bir kedi yada bir kati görmüşlerdir belki
sevgili teo..bu hafta ralli çığlıları atılırken..33500 görülecek dedik..sn. babo çok zor bu hafta demişti sanırım...şimdi 33500 görüldü...seren bunu işkembeden sallamadı....gün içi trade ile haftalık trade farklı....ben maraton koşarım sen 100 mt..şimdi herkes market aşağı iş bitti diyor...vob da önce görmek tehlikelidir...önce adamı bitirirler..sonra malı basarlar....acele yok...trende gireceksin....okuduğun kitaplarda varmı bilmem yaz bir yere.....the best friend is trend.......
al verene kadar kısa devam......
hiç bişey umrumda olmaz.....
[QUOTE=catedral;78829]EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR="LemonChiffon"]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR][/QUOTE]
evet yaaa bende uzadım;):..:
Dipler test edilmeden uzamak da riskli..
[B]Bence..[/B]
(33.300-33.600 ve Flat'im su an)
[quote=SEREN I;78831].the best friend is trend.......[/quote]
bu soz tamamı ıle, teknıkcılerı avlamak ıcın uydurulmustur.
Kazara kazanırsa teknıkcıler,Karı realıze etmesınlerde beklesınler ellerındekılerını alalım mantıgıdır.
Kıtap okuma dıyorsun ama bu konuda da bır guzel kıtap var :) .Stocks & Commodities Dergisinin Ekim sayısında da ,biri uyanmış bunu anlatmış, ve matematiksel olarak doğru olmadığını göstermiş.
Okursan gondereyım...
kısa yokmu kısa......
[QUOTE=jerfin;78833]evet yaaa bende uzadım;):..:[/QUOTE]
Hay allah 700 de kısalarıma stop yaptım 600 den uzadım.. Almıyolar ne yapsak Jerfi?.brv:..:Nunu bile uzamış:(
[QUOTE=mbm;78836]kısa yokmu kısa......[/QUOTE]
Yoksa sen hala kısamısınnn :eek: