-
[quote=YAVUZHAN;197556]an itibariyle selçuklunun projeksiyonunu,larossian abinin koca oğlanını,amiral gemisini,sn sazanın ew portföylerini merak etmiyor değilim..
kısa sürede yeniden katılırlar inşallah ![/quote]
hepsini ayrı ayrı severim.
ama şunu düşünmeden, sormadan edemiyorum.
foruma yazmamakla, terbiyesizlik yapanları mı yoksa adam gibi davrananları mı cezalandırdıklarını düşünüyorlar acaba...?
-
Ulem bu kapanış ekibinin performansı düşmüş, herkes shortamı geçti yoksam?
-
Neyse trend bitinceye kadar pozisyon KISA . herkese iyi aksamlar.
-
sanki LONG ları silkelediler gibi...gibi gibi...çoğunluk DOW a bakıyor...yaptı hareketini diye düşünüyor...ama...aması var işte...
neyse izleyelim bakalım...
-
[quote=unlimitted;197560]biz buna "nereden şortlarsan şortla sabredersen kazanırsın" formasyonu diyoruz. :D:D
([B]66.300'de iken sarfedilmiş bir sözdür[/B])[/quote]
Sarf edilen,değersiz gıymatsızdır,ama bu söz beylik söz olmuş beahh...:)
-
-
[quote=unlimitted;197560]biz buna "nereden şortlarsan şortla sabredersen kazanırsın" formasyonu diyoruz. :D:D
(66.300'de iken sarfedilmiş bir sözdür)[/quote]
bana mı aitti o söz ne:)
-
[quote=last trader;197568]bana mı aitti o söz ne:)[/quote]
yok abisi. ilk teşekkürü basan sendin. :..::D
-
[quote=küçük_k;197538]bu kadar şortcu varken pala aşağıya yürümez şimdilik.. yoksam o psata yalan mı...[/quote]
eyi heyacan yaptık ama daldan düşmedik... yürü ağa_bey yürü..
-
[quote=unlimitted;197562]hepsini ayrı ayrı severim.
ama şunu düşünmeden, sormadan edemiyorum.
foruma yazmamakla, terbiyesizlik yapanları mı yoksa adam gibi davrananları mı cezalandırdıklarını düşünüyorlar acaba...?[/quote]
evet,kızdığımız insanlar gülüyordur muhtemelen yürüyen tekere çomak soktuk diye..
o yüzden en kısa sürede bi daha değerlendirme yapıp dönmelerini bekliyoruz..
-
dow bu gece % 2 falan yapar herhalde..
-
05.02.10, 11:40
[quote=last trader;196080]nerden satarsan sat kazan formasyonu devam ediyor:)[/quote]
benimde var ole bir söz ama,?unlimited.kom
-
iş e ve garantiye bastılar ama endek ve vob tınlamadı,garantiye 2 kademe bastılar hemde?ne anlama gelir bu ben huylandım biraz
-
950 yide 275 den boşalttık,
fena sıkıştı, 120 lik kaldı, bu kaçtan inecek, nereden inecek, buna bakacağız artık,
-
[quote=last trader;197574]iş e ve garantiye bastılar ama endek ve vob tınlamadı,garantiye 2 kademe bastılar hemde?ne anlama gelir bu ben huylandım biraz[/quote]
bence asıl huylanılması gereken iş yatırım alışları.
ben onun da mobius olduğunu, ve barajın kapaklarını çok ama çok feci açacağını düşünmeye başladım. :)))
-
[URL=http://img710.imageshack.us/i/43982715.png/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/7043/43982715.png[/IMG][/URL]
-
63375 short !
yarın stop seviyem 63800 !
düşen trendde 2 gün üst üste + gab olmaz :)
olursada canları sağolsun :)
-
[quote=unlimitted;197576]bence asıl huylanılması gereken iş yatırım alışları.
ben onun da mobius olduğunu, ve barajın kapaklarını çok ama çok feci açacağını düşünmeye başladım. :)))[/quote]
evet iş yatırım alşıları ilginç..
garanti kayboldu alıştan ona kaldı meydan..
genelde iyi trade eder iş yatırım.yani büyük montanlı işlemleri dikkate alınmalı..
-
yarınki stratejiyi şimdiden yazıyorum.. sabah 63.800 civarı açarız.. millet 64 e gelsin de shortlayayım diye düşünürken pala direk oradan aşağı iner.. nasıl ama..::::::
-
Son dakikalarda iyi topladı, 63200 uzunlarla müsterih olmasam da, geceye uzun kalıyorum. Herkese bol kazançlar ve iyi akşamlar
-
-
bizim stobu bugünden patlatacaklar neredeyse :)
-
[quote=Cerphin;197580]yarınki stratejiyi şimdiden yazıyorum.. sabah 63.800 civarı açarız.. millet 64 e gelsin de shortlayayım diye düşünürken pala direk oradan aşağı iner.. nasıl ama..::::::[/quote]
igrenc:..:
-
sanırım 60 lık sistemi, alda kapatacaklar, graf ta yukarıda en son hali, sattı,
-
-
775 ve 925 kamyonları kaldı,
-
spotu kapatıp saldırıyorla ayular,shortlar kapandı gibbi son işlemlerde,geceye long devam,iyi akşamlar herkese
-
Iki tane saatlik sistemimin ikisi de su anda alda...
Hizli olan sabah ala gecmisti, yavas olan da bu bar ile ala geciyor...
Yukaridan gelen dik alcalan trend de kirildi (Bu bar ile 63508`den geciyordu)
Simdi tek soru...
Bu tuzak mi?:)
-
yarın super bi artı gap var :) 63100 den beri al da benm sistem, kısacı yakaladıkca gıdıyorlar yarında x100 51400 gorecek orası direnc vobda bakacaz tam karar veremedım aksam ıyı bi analiz edicem..
-
Geceye short devam
Uzlaşma 63575 oldu,
Herkese iyi akşamlar:)
-
800`ün üzerine atip kalabilselerdi görüntü daha pozitif olacakti...
-
ayularin sayisi azalmis gorunuyor. guzellll:..:
-
[QUOTE=nunu;197584]igrenc:..:[/QUOTE]
evet igrençmiş harbi..:D 63.800 ü yarına bırakmadı pala..üüü
-
dow dusmeye baslayabilir artik:)
-
Anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/9-subat-pozisyon-anketi-t5374.html?t=5374[/url]
-
vay a*** nı be,.....bu bu gün için son fırsatlarıydı, ve değerlendirdiler, adım adım, takip, eyi netice verdi, çok kamyon döktüm sahasına, 775 ve 925 kamyonu kaldı, yarın sabahın ilk ışıklarınada peşin satış yöntemi ile, onu da verecez ağanın eline,.......
-
Kabaca 63900 de bir direnc gordum fakat asıl düşüş trendine gore direnc 64150 - 250 arasından geciyor ..!!
-
[quote=TÜRKOĞLU;197565]sanki LONG ları silkelediler gibi...gibi gibi...çoğunluk DOW a bakıyor...yaptı hareketini diye düşünüyor...ama...aması var işte...
neyse izleyelim bakalım...[/quote]
aynen böyle oldu...900 e ver dön geri çiz...
-
seans sirasinda kafanizi karistirmayayim diye yazmayayim dedim. Amerika'daki bankalarin gorunumu dusurulmus. hic uzun kalinir mi? dow da dusecek merak etmeyin.lelele
-
buyrun burdan yakın..
geçen hafta çarşambadan sonra ilk kez ortalamaya bu kadar yakın bir kapanış yaptık.
ancak gösterge halen çok uzağında pozitif bölgenin..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2h6rgbs.jpg[/IMG]