[QUOTE=Astatin;78851]hepimiz longuz hepimiz boğa.... (boğaların [B]cenaze töreninde[/B] kullanılacak slogan olarak dan)..ps: ben flatim[/QUOTE]
:):):):):):):)
çukura koyup üzerine iki kürek toprak atmadan temkini elden bırakmıyoruz yinede....
Printable View
[QUOTE=Astatin;78851]hepimiz longuz hepimiz boğa.... (boğaların [B]cenaze töreninde[/B] kullanılacak slogan olarak dan)..ps: ben flatim[/QUOTE]
:):):):):):):)
çukura koyup üzerine iki kürek toprak atmadan temkini elden bırakmıyoruz yinede....
[quote=mbm;78852]:):):):):):):)
çukura koyup üzerine iki kürek toprak atmadan temkini elden [COLOR=red]bırakmıyoruz[/COLOR] yinede....[/quote]
bırakmıyosun:..::..: bende poz. yok
[QUOTE=Astatin;78853]bırakmıyosun:..::..: bende poz. yok[/QUOTE]
he zaten biz kısalar anlamında dedim.... bırakmıyoruz diye....
gerçi kısacı da yok gibide... tşekürü bırak soruya bile iki cılız ses geldi.. biz varız diye...
topu topu 3 kişiyiz yani......:):):)
[quote=mbm;78854]he zaten biz kısalar anlamında dedim.... bırakmıyoruz diye....
gerçi kısacı da yok gibide... tşekürü bırak soruya bile iki cılız ses geldi.. biz varız diye...
topu topu 3 kişiyiz yani......:):):)[/quote]
tamam acikliyorum ben de kisayim....ama simdi ben acikladimya direk terse geliriz hep beraber
bende shortum. 33,600 :)... şelale bekliyoruz..
py, bizi sayıyor toplam 10 bulursak yukarı cekeceklermiş :)
Bu cephede 33.450 den baslamak uzere azar azar LONG pozisyon acilir.
[QUOTE=bgungor68;78858]py, bizi sayıyor toplam 10 bulursak yukarı cekeceklermiş :)[/QUOTE]
longörler şimdiden 10 kişiden fazla....
py dikkate al artık bunu... duy sesimizi......
sayin EFG traderi, burayı okuyorsun biliyorum... boğa kanı görmek istiyoruz.. saygılarımızla.. ismini ifşa ederim vallaa...
avucumuzu yalarız bence buralarda süründürücek bizi
[quote=bikmisbroker;78859]Bu cephede 33.450 den baslamak uzere azar azar LONG pozisyon acilir.[/quote]
sizden bunu duymak hic hosuma gitmedi...sizinle ters pozisyonda olmayi hic istemiyorum...genellikle benim icin iyi sonuclanmiyo
Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor