-
[QUOTE=bgungor68;78862]sayin EFG traderi, burayı okuyorsun biliyorum... boğa kanı görmek istiyoruz.. saygılarımızla.. ismini ifşa ederim vallaa...[/QUOTE]
kan istemiyoruz.. sevgi kardeşilik lazım bize...
birde sıgır köftesi.....:D mangalda...
üstelik bakarsın birazdan bizde longör neym oluruz......:D
köftedende vazgeçtim.....
-
33,700 direnç yaptı.. kuvvetli gecerse elimizde patlar kısalar, ama 33,150 aşağı kırarsa en az 1500 puan yazarız...
-
Indikatorlerime gore 33.4xx li rakamlarda dip olusturma calismalari basladi.
-
Py, elimizi belli ettik galiba :(
-
havlama sesi geldi....
ben bu sesi bir yerden tanıyorum..
acaba nerden....
-
-
[QUOTE=özdenil;78867]Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor[/QUOTE]
[B]
Siyaset siyaset meydanlarında yapılır.. Diplomatik ortamlarda siyast yapılmaz..[/B]
Plajlarda çocuklar ölmüş olabilir bu yapılan doğru yada yanlış.. Yeri Davos değildir..
En ciddi terörist yetiştirilen kamplar filistin ve çevresindedir... Onların kamplarında yetiştirilen teröristlerde başka yerlerde suçsuz insanları çocukları öldürmektedir...
Aynanın bir de arka tarafı vardır...
-
[QUOTE=özdenil;78867]Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor[/QUOTE]
buna entellik derler...
-balinaların kara vurmasını büyük problem olarak göreceksin,ama sivillerin-çocukların ölmesine kılıflar hazırlayacaksın.
-bu mantık muvazenesiz,dengesiz mantıkdır.dini,siyasi görüşü ne olursa olsun sivillerin öldürülmesi evrensel bir hatadır.ister kamboçya,istersen filistin olsun..
-bazende dediğim dedik diyeceksin..insanlara asla yaranamassın..nasrettin hoca ile oğlunun eşşekle yollculuğu meselesi gibi...
-
Yurtdışı negatif bakalım Mehmet Şİmşek ne diyecek balon patlayacakmı acaba?
-
[QUOTE=catedral;78880][B]
Siyaset siyaset meydanlarında yapılır.. Diplomatik ortamlarda siyast yapılmaz..[/B]
Plajlarda çocuklar ölmüş olabilir bu yapılan doğru yada yanlış.. Yeri Davos değildir..
En ciddi terörist yetiştirilen kamplar filistin ve çevresindedir... Onların kamplarında yetiştirilen teröristlerde başka yerlerde suçsuz insanları çocukları öldürmektedir...
Aynanın bir de arka tarafı vardır...[/QUOTE]
Şimon Peres'in orda yaptığı neydi Sn. Catedral diplomasi mi ? Nasrettin Hocanın hesabı herkes hocayı suçluyor, bu hırsızın hiç mi suçu yok Allah aşkına...
-
Sayın Lance...
Durup durup foruma gelip ortalığı karıştırmaya çalışmaktan başka işiniz yok mu sizin?
Bu tavrınızı Daha önce de sevgili arkadaşımız Mbm ye sergileştiniz... Rahatsızsanız sizi burayı okumaya zorlayan yok... Okumazsınız yazmazsınız... Biz de sizden rahatsız olmayız o zaman...
Yanlışmıyım... Hiç sizden rahatsız olabileceğimizi düşünmüyormusunuz?
-
Sivillerin öldürülmesi hiç kabul edilebilir değil.Bunlar Osmanlının Laneti galiba. II.Abdulhamit'in tapulu malıdır Filistin toprakları.Yerleşsinler diye vermişti.Ama onlar ne yaptı ,tuttular ingilizlerle birlikte olup Askerlerimizi arkadan vurdular. Bunun bedelini ödüyorlar. ve ödemeye devam edecekler tabiiki..