Burada hiç mecbur olmadıkları halde bilgi ve tecrübelerini yansıtıyor, yol göstermeye çalışıyor arkadaşlar... niye güzel olan şeylere illaki bir karalama var... faydalanmaya çalışacağınıza...
Sayın SEREN lütfen paylaşıma devam...
Printable View
Burada hiç mecbur olmadıkları halde bilgi ve tecrübelerini yansıtıyor, yol göstermeye çalışıyor arkadaşlar... niye güzel olan şeylere illaki bir karalama var... faydalanmaya çalışacağınıza...
Sayın SEREN lütfen paylaşıma devam...
Sayın Lance,
Daha önce sizi savundum, ama bu sefer anlamış değilim.
Foruma birisi bir şey yazınca diğerleri okur, katılmıyorlarsa ters fikirlerini söyler,
Sayın Seren'e ben katıldığım yeri söyledim, katılmadığım yeri söyledim, Niye katılmadığımı da gerekçelerini yazdım.
Sadece kuyuya taş atılarak konuşulmaz,
Neye katılmıyorsun, neye katılıyorsun, söylersin ,nedeninide açıklarsın.
Sırf muhalefet olmak için muhalefet olursan, ciddiyetin kalmaz
Ne yanlıştı söylediklerinin, sizce doğrusu nedir , onu söyleyin.
Yok sadece o kaka bu kaka ile bu işler olmaz.
Fikrini söyleyen kaka ise, fikrini söylemeyen ve sürekli eleştiren ve de bunun sebebini söylemeyen de bana göre sadece başka amaçlar taşıyordur.
[QUOTE=teo;78901]Sayın Lance,
[B]Daha önce sizi savundum, ama bu sefer anlamış değilim.[/B]
Foruma birisi bir şey yazınca diğerleri okur, katılmıyorlarsa ters fikirlerini söyler,
Sayın Seren'e ben katıldığım yeri söyledim, katılmadığım yeri söyledim, Niye katılmadığımı da gerekçelerini yazdım.
Sadece kuyuya taş atılarak konuşulmaz,
Neye katılmıyorsun, neye katılıyorsun, söylersin ,nedeni nide açıklarsın.
Sırf muhalefet olmak için muhalefet olursan, CHP den farkın kalmaz.
Ne yanlıştı söylediklerinin, sizce doğrusu nedir , onu söyleyin.
Yok sadece o kaka bu kaka ile bu işler olmaz.
[B]Fikrini söyleyen kaka ise, fikrini söylemeyen ve sürekli eleştiren ve de bunun sebebini söylemeyen de bana göre sadece başka amaçlar taşıyordur[/B].[/QUOTE]
evet teo savundu senin gibi bi soytarıyı....
bana karşı aynı hareketi yaptıgında
kıymeniti bil.......
[quote=Astatin;78889]1) İhanet edenler filistinliler değil, bazı arap aşiretleriydi.
2) 1 inci dünya savaşında Osmanlı Ordularının güney cephesinde savaşan askerlerin %80 i araptır..
Halklarla, oligarşiyi birbirinden ayırmak gerekir...[/quote]
Sevgili Astatin,
Dediklerin dogru, ancak Şerif Hüseyin zamanına kadar geçerli. Sonrası özellikle 2. maddede belirttiğin, dogru değil. Uzun bir süre birlikte savaşmışlar ya bu da yeter dersen, Yünanistan'ında 1900'lere kadar Osmanlı ordusuna devşirme askerler verdiğini, Kurtuluş savaşı sürecinde ise ana işgalci güç olduğunu hatırlatırım.
Teo kardeşimize katılıyorum. Seren I, Hexen,Teo,Astatin bu arkadaşlar hiç boş değil. fikirleri ile bize yol gösteriyorlar. Katılıp katılmamak bize kalmış. Eleştiride dozunda olursa çok iyi olur.
[QUOTE=Astatin;78889]1) İhanet edenler filistinliler değil, bazı arap aşiretleriydi.
2) 1 inci dünya savaşında Osmanlı Ordularının güney cephesinde savaşan askerlerin %80 i araptır..
Halklarla, oligarşiyi birbirinden ayırmak gerekir...[/QUOTE]
Buyuk Buyuk annemden dinlemistim,
Babasi 5 kardeslermis, 4 tanesi savaslarda olmus.
Rus harbi ve yemen de.
Sag kalan donmeyi basarmis.
1 ci dunya savasinda subaymis.
Araplar genelde Turk subaylari oldururlermis, askerleri degil (askerlerin %80 i arap olunca cok mantikli geliyor)
Subay kadrosu tenhada SIKISIRILIP, ingiliz gay ajan Lawrance in palavrasi (Osmanli subaylari ulkemizden servet kaciriyor, altin sikkeleri yutup midelerinde evlerine donuyorlar soylentisi) ile kandirilan araplar Turk subaylarinin karnini delip ALTIN ariyorlarmis.
[B]Sag donen kardes 5-6 sene oralarda savastiktan sonra nasil ulkesine donmus biliyormusunuz??
Kendi agzindan anlattigina gore;
Bu durumu gorunce oldurulmekten kurtulmak isin, Tayini ciktigi kasabanin en itibarli kisisinin kizina talip olup, onunla evleniyormus.
Boylece gorev yaptigi muddet icerisinde ona kimse dokunmaya cesaret edemiyormus.
Tayini baska bir yere mi cikti?
Yeni bir izdivac, yeni bir nikah..
Kallesce bir tenhada vurulmamak icin..
Aci ama gercek..
Can derdi..[/B]
(Vakti zamaninda Osmanli zabiti en itibarli devlet memuru oldugu icin de kolaylikla gittigi yerden evlenebiliyormus Ayni uyanikligi gosteremeyen diger kardesler donememisler savastan.. Mezarlarinin yeri bile belli degil)
[QUOTE=bikmisbroker;78873]Indikatorlerime gore 33.4xx li rakamlarda dip olusturma calismalari basladi.[/QUOTE]
realizeyi nereden düşünüyorsunuz hocam.
[QUOTE=jerfin;78895]ben uzayanların en başındayıımmmm:..: yeter bu kadar kısa daa sıkıldım aksiyon aksiyonnn.lelele[/QUOTE]
E hadi o zaman tüm forum kısları hep bir ağızdan : .lelele
Bütün kızlar longladık longladık longladık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
Büyük Osmanlı projesi başlamıştır. BOP un amacı budur. Amaç Iranı ve Mısırı pasifize etmektir.Amerika ve avrupa tek muhatap araıyor. ABD-Israil , Turkiye olsun derken, Avrupa Misir olsun demektedir. ASlında bu savaşın temeli budur.
[QUOTE=catedral;78891]Shortcu değilizzzz... Longcuyuzzzzz....:..:Maliyetlerimiz 650 lerde...:..:[/QUOTE]
napcaz yaa cati benimde maliyet 33.700.. orayı kırdı diye uzadık.. bekleyelim dimi:D
[QUOTE=goldmund;78906]realizeyi nereden düşünüyorsunuz hocam.[/QUOTE]
Bu rakami piyasa tesbit edecek, ben uygulayacagim.
Stop Loss'um 33.300 dur.
(Beklentim 33.700 ler ama??)
[QUOTE=bikmisbroker;78905]Buyuk Buyuk annemden dinlemistim,
Babasi 5 kardeslermis, 4 tanesi savaslarda olmus.
Rus harbi ve yemen de.
Sag kalan donmeyi basarmis.
1 ci dunya savasinda subaymis.
Araplar genelde Turk subaylari oldururlermis, askerleri degil (askerlerin %80 i arap olunca cok mantikli geliyor)
Subay kadrosu tenhada SIKISIRILIP, ingiliz gay ajan Lawrance in palavrasi (Osmanli subaylari ulkemizden servet kaciriyor, altin sikkeleri yutup midelerinde evlerine donuyorlar soylentisi) ile kandirilan araplar Turk subaylarinin karnini delip ALTIN ariyorlarmis.
[B]Sag donen kardes 5-6 sene oralarda savastiktan sonra nasil ulkesine donmus biliyormusunuz??
Kendi agzindan anlattigina gore;
Bu durumu gorunce oldurulmekten kurtulmak isin, Tayini ciktigi kasabanin en itibarli kisisinin kizina talip olup, onunla evleniyormus.
Boylece gorev yaptigi muddet icerisinde ona kimse dokunmaya cesaret edemiyormus.
Tayini baska bir yere mi cikti?
Yeni bir izdivac, yeni bir nikah..
Kallesce bir tenhada vurulmamak icin..
Aci ama gercek..
Can derdi..[/B][/QUOTE]
sen yapma babo..bu ilkokulda bizim kurtuluş savaşını ''soba borularını top,tüfek göstererek kazandık'' tezine benzedi...milliyetcilik akımı osamanlıya egemen olmadan önce osamanlının 3 ana tebası vardı..türk,kürt,araplar..bunlar müslümler diye gecerdi.bunlar birlikte askerlik yapar ve silah arkadaşı olarak savaşırlardı..ama 1900 ün başından itibaren osmanlıda da kendini gösteren milliyetcilik akımı bu üç ana tebayı birbirinden uzaklaştımışıtr..ırk üzerine kurulu sloganlar daima heterojen toplumlarda tefrika sebebi olmuştur..