-
[quote=doruk;78917][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana]ABD Baskani Obama nin Ortadogu Ozel Temsilcisi Mitchell, Turkiye ziyaretini teknik nedenler-zamanlama sıkıntısından dolayi erteledi. (kaynak: dsoft)[/FONT][/SIZE][/FONT]
[/quote]
tesadüftür canım dünkü olayla ne ilgisi var.
Imf de yakında tesadüfen para miktarını düşürür, faizini 10 puan daha artırır...
-
[QUOTE=bikmisbroker;78923]Sene 1968..
Bu hikayeyi dinledigim kisi, [B]aneannemim annesi.[/B]
O zamanlar 80 yasinda idi.
Asli astari vardir, yoktur takdiri size kalmis.
Orada burada savasan Bir Osmanli subayinin anlattiklarinin 3 cu hatta 4 cu nesle intikalidir.
Zaten geri donen bu adamcagiz, dondukten 6 ay sonra memleketinde vefat etmistir.
(Donenler o kadar az sayidaymiski [B]"nazar"[/B] demisler.)[/QUOTE]
Döndüğünde tanımazlarmış bile...Bizdede buna benzer bir anı vardır..:(
-
[quote=jerfin;78918]ve o araplar 1.dünya savaşında ingilizlerle bir olup türkleri arkadan vurmuşlardır:mad:[/quote]
Onu başka mesajlarda yazdım...Bir şey merak ediyorum: Mesela hintlileerden de nefret ediyormusunuz, ya çinlilerden, arnavutlardan, çetniklerden............bunların hepsi bir dönem türklere karşı komploların için de olmuştur...Halklarla, oligarkları ayırınız birbirinden...Dağ gibi imparatorluğun kaybını sadece niye savaştığını bile bilmeyen halklara fatura etmeyin...Büyük batı planları ve kendi içimizdeki maceraperestleri, yüzbinlere askeri hayal uğruna donduranları veya aynen batının istediği gibi pompalanan aşırı milliyetçilikle balkanların ve güneyin ayrılmasını hızlandıranların hiç mi suçu yok..Tarihi açıklamanın en kolay yolu hep bir "hain" bulmaktan geçer.. Ama gerçekler hiç öyle değildir.
-
FED'e rica etsek, Kağıt masrafı bize ati olmak kaydıyla 40-50 milyarcık basabilirlermi bizim için acaba?. Heey Ben duy sesimizi :)
-
[QUOTE=LaNCe;78927]....................[/QUOTE]
genemi zarardasın lance .. canın sıkılınca para batırınca forumlara gel millete dal .. oh ne ala .. stress at .. beceremiyosan bırak vobu ..uğraşma fazla ..milleti burada huzuzrsuz etme !!!!
-
Ayrıca kafamı kızdırmayın, alayınız long pozisyonda.. bi beddua patlatırım DJI ya, ihanet neymiş görürsünüz :) :) :)
-
[QUOTE=abka;78922]kalp kalbe karşıdır..bizim köyde ''arap '' ismi köpeklere çok verilirdi..sonradan duydum ki araplarda türk ismini aynı amaçla kullanırlarmış...bu anlamsız husumet bitmeli..[/QUOTE]
Sarı ya da beyaz köpeğe arap denmiyor ki siyah renkli köpeklere arap deniyor. Renginden dolayı.
-
[QUOTE=LaNCe;78927]............................[/QUOTE]
teonun savundugu zatı muhterem......
sana sormazlarmı.....
zaten yazı yazmıyorsun...
okumak içinde burayıda begenmiyorsunn..silah zoruylamı okutuyorlar burayı sana
eee .ne gelipte millete hakaret edersin....
senin üslubunla yazıyorum...
yine senin bi yerin kaşındı herhalde...
gel gel... kaşındıkça gel....
kaşıyan olur merak etme....
zavallı yine kaybetmiş anlaşıldı... nereye çarpacagını şaşırdı...
-
[QUOTE=bgungor68;78929]FED'e rica etsek, Kağıt masrafı bize ati olmak kaydıyla 40-50 milyarcık basabilirlermi bizim için acaba?. Heey Ben duy sesimizi :)[/QUOTE]
Adamların vaktini çalmayalım kalıpları ödünç versinelr biz basarız burada. Kalapazanlık dünyaca ünlü isimlerimiz var mahpuslarda boş kalmamış olurlar. Gerçi artık elektronik ortamda oluyor bu işler. Fiziki transfer olduğunu sanmıyorum.
-
sayin EFG traderi arkadaş,rica etsek,32.750 ye kadar mal verirmisiniz? ağız tadıyla shorltarı kapatalım.. lütfen kırma bizi..sonra istedigin gibi Long yap:))
-
bölye mesnetsiz saldrılarla uğraşmayalım nolur..herşeyimiz bitti ikli polemiklr mi eksik kaldı??hatta bi topic açılsın.eleştri mi saldırı mı orda yapılsın gereken kişi de istedgi şekilde cevap versin...yani illa gerekiyosa böle bişey..herkesin derdi cebinde..boş polemiklerle sen onu demiştin bunu demiştinle karın doymuo..bi zahmet bu konuya itina gösterelim..
-
Amann bee..Gerildi yine forum..boşverin bunları...Geyik topiğinde Mersiyk ya yani avatar seçiyoruz..Adaylar orda oylarınızı bekliyor gerekçeleri ile...