[QUOTE=YAVUZHAN;197841]dün son 10 dk da pozisyon alarak iş almışız başımıza :(
dünkü 63375 kısalar flat 64600 den..
63800 e şartlı satış emri ve mola..[/QUOTE]
Patron son 10 dk bendeki tüm sistemler Al daydı hayırdır :(
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;197841]dün son 10 dk da pozisyon alarak iş almışız başımıza :(
dünkü 63375 kısalar flat 64600 den..
63800 e şartlı satış emri ve mola..[/QUOTE]
Patron son 10 dk bendeki tüm sistemler Al daydı hayırdır :(
[quote=boz ayı;197828]boz..dan sihirli rakkam.....65.200...........
bir yere not alalım.....geçer ve üstünde kalırsa ayrı...
geçemeden dönerse ayrı ...senaryolarım var..........
izleyelim....para bizde...[/quote]
aynı görüşdeyim.. 65200 çok önemli.. boz daha önemli.. sıkı takip edelim
dünde belirtmiştim, şimdi sıra 120 lik te, 120 lik ten bir baskı gelecek,kaçta gelecek,
buraya kadar zaman dilimleri kendi aralarında pazarlarını ouşturdular,
dün 30 luk ve 60 lıkla geçirdi zamanını, sıra 120 likte, tabi bunu günlk takip edecek,
iyi bir pala günlüğede dokunur, bunun yeresi 65100-66000 ve nihayet 67000 yersinde, bu iyi pela yereleri, pela o kadar iyi deyil, haber olmadan gidemez oralara, yalan lazım,..
[quote=enorton;197843]Patron son 10 dk bendeki tüm sistemler Al daydı hayırdır :([/quote]
bende sınırda kapandı dün enorton.
stop yazmıştım 63775 e maksimum 750 gördü :)
kısmetten çıkmış bi tarafımız :)
ama hedefim 63800 ve üzerini satmaktı zaten zira sadece stop şartı oluştu bende,long için hala zaman lazım göstergeye..
sabah açılışla stop olmak gerekiyordu olmadık.beklentilerin üzerinde iyimserlikle başladık..
sağlık olsun,önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
[quote=küçük_k;197538]bu kadar şortcu varken pala aşağıya yürümez şimdilik.. yoksam o psata yalan mı...[/quote]
bu mesajı dün 16:50 de yazmışım.. ve endeks yaklaşık 63400 civarı imiş..
pala bu kimseye zırnık yedirmiyor..
ben longları 725 den dehledim.. şimdi 65200 beklemekteyim nedeni fibo ve grafik..
bi günlük pasta atan olsada ağzımız sulansa :)
efg nin alışlar kaç oldu ? delı gıbı alıyo adamlar..
Dün geceden kalan long'lar stop ve 64.550'den short denemesi... Biraz kazandım ya çarpılmazsam rahat edemem şimdi... :..:
725 sortum gerçekleşti, sırada 900 ve 65075 var, bunun üstüne atarsa vuruşma başlar pelayla, kendi bilir, her durumda çıkyoruz zaten su yüzüne, tahta gibim oldum artık, o barnak ucuyla suya itiyor, ben diğer yereden su üstündeyim, bunun parasının hepsini alacam, kilit vurdurana kadar bu böyle, ........
64725 den fulledim yine kısaları....
sistemler alda aq......
[url=http://www.resimbank.org/share-A870_4B726FD2.html][img]http://www.resimbank.org/image-A870_4B726FD2.jpg[/img][/url]
[quote=Strategist;197851]Dün geceden kalan long'lar stop ve 64.550'den short demesi... Biraz kazandım ya çarpılmazsam rahat edemem şimdi... :..:[/quote]
stop demeyin şuna patronaj...para kaybettiniz sanıyosss..ya TP deyin yada long kavır deyin yada lonk kavırma deyinki para kazanııldığını anlayak..mutlu olak....lelele.lelele.lelele
Pasta Sn. NostraOptima'dan alınmıştır
[QUOTE=Kennym;197850]bi günlük pasta atan olsada ağzımız sulansa :)
efg nin alışlar kaç oldu ? delı gıbı alıyo adamlar..[/QUOTE]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/1284/adszvap.jpg[/IMG]
725 475 den verdim, 725 e bidaha yazdım, ne yazıkki işim var,
725, 900, 65075 short devam,........
63725, 63600 ve 63425 long devam,
dolare toplama devam,.......
[quote=Astatin;197855]stop demeyin şuna patronaj...para kaybettiniz sanıyosss..ya TP deyin yada long kavır deyin yada lonk kavırma deyinki para kazanııldığını anlayak..mutlu olak....lelele.lelele.lelele[/quote]
Ne yapalım patron, alışkın değiliz ki para kazanmaya... Terminolojisini öğrenemedik... .dng
pastaya göre ağa alıyor millet satıyor.. bu durumda ya pasata yalan yada ağa milleti iç edecek..
Bollingerin altına geçmiş ptesi fiyat... bence cılız bir tepki olarak sürüyor bu...ama bence...bir de atayım; kapanış bol band üzeri olur..bu hafta en geç ptesi EMA(112) aşağı kırılır...cenaze namazı en geç salı ikindi namazı ile kılınır...perşembe helvasını yerik
[IMG]http://i47.tinypic.com/14ad1ep.png[/IMG]
64.500 direnç mi.??? destek mi???
işte bütün mesele bu........
efg agresif oynadı......[B]oyuncu değişikliği zamanı geldi....[/B]
[QUOTE=Astatin;197861]Bollingerin altına geçmiş ptesi fiyat... bence cılız bir tepki olarak sürüyor bu...ama bence...bir de atayım; kapanış bol band üzeri olur..bu hafta en geç ptesi EMA(112) aşağı kırılır...cenaze namazı en geç salı ikindi namazı ile kılınır...perşembe helvasını yerik[/QUOTE]
Kemal Sunal ın bir filmi vardı, herkes öldü diye helvasını yerken o dirilip geliyordu. Aklıma o geldi birden :::
kısa ort. 64.350 oldu.. feci korkuttular ama kısa devam.. 2 gün önce longlarken de korkutmuşlardı, ama para kazandırdılar.. umarım bunları da karla kapatırız..üüü
[b](yenıleme) honda 437 bın 763 aracını gerı cagıracak [/b]
japon otomobıl uretıcısı honda, dunya
genelınde 437 bın 763 aracını aırbaglerınde problem oldugu gerekcesıyle gerı
cagıracagını acıkladı.
Sırketten yapılan acıklamada, araclardakı hava yastıgının patlama rıskı
bulundugu, yolcu bolumune tehlıkelı metal bır parca fırlattıgı ve yaralanmalara
neden olabılecegı gerekcesıyle aracları gerı cagırma kararı aldıkları
belırtıldı.
Acıklamada, 2000-2001 yıllarında uretılen aracları kapsadıgı
kaydedılerek, accord, cıvıc, tl, cr-v ve odyssey modellerının abd ve kanada'dan,
pılot ve cl modellerının yalnızca abd'den, ınspıre, saber ve lagreat'ın ıse
japonya'dan gerı cagırılacagı ıfade edıldı.
Abd'de 378 bın 758, kanada'da 41 bın 685, meksıka'da 9 bın 227 ıle
japonya dahıl dıger ulkelerden ıse 4 bın 042 aracın gerı cagrılacagı
kaydedıldı.
Honda fınans muduru yoıchı hojo yaptıgı acıklamada, gerı cagırmaların
sırkete 223-335 mılyon dolara mal olacagını soyledı.
Acıklamada, ıkı hafta ıcınde ıkıncı kez araclarını gerı cagırma kararı
alan sırketın bu yenı onlemlerı sırket ıcı ıncelemelerde belırlenen sorun
nedenıyle aldıgı bıldırıldı.
Bırı olumlu olmak uzere yaklasık 12 kaza bıldırdıgı ıfade edılen
acıklamada, gecen yıl yaz aylarından bu yana yenı bır kaza olayının
bıldırılmedıgı belırtıldı.
Acıklamada, dunya genelınde toplam 514 bın 355 aracın 2008 kasım ve 2009
temmuz donemınde aynı problemler gerekce gosterılerek gerı cagrıldıgı
hatırlatıldı.
Sırketın 29 ocakta yaptıgı acıklamada ıse, kuzey amerıka, avrupa ve
asya'da satılan honda'nın fıt ve jazz modellerının gerı cagrıldıgını belırtmıs,
karardan ıngıltere'de 171 bın 372, abd'de ıse 140 bın aracın etkılenecegı ıfade
edılmıstı.
Acıklamada, gerı cagırma kararının arac pencerelerının acma ve kapama
sıstemınde olusan hata nedenıyle alındıgı bıldırılmıstı.
ıngılız the tımes gazetesının ınternet sıtesınde yer alan haberde ıse bu
teknık hatanın guney afrıka cumhurıyetı'nde bır cocugun olumune neden oldugu
belırtılmıstı.
Honda'nın hısselerı tokyo borsasında bugun yuzde 1,63 deger kaybettı.
-aa-
İyi hoş da garan hala 5950 -- 6000 sürünyo beyenmiyolarmı acep
[quote=enorton;197863]Kemal Sunal ın bir filmi vardı, herkes öldü diye helvasını yerken o dirilip geliyordu. Aklıma o geldi birden :::[/quote]
Helvayı yedikten sonra dirilsin sorun deeell..
(Napalım **..dün ekran başında olamadık son 1 saat..yoksa bilirsin YYGDD cıyım..son barda gelen ala uyardım kesinüüüüüüüüü bugün mü? bugün güzel:D:D:D şu an şortum ama overall düne göre sadece -300 de" ehuheuheueh..üwwwwwwwwww
unlimit nerdesin.. bugün için ne dediysen piyasa sözünü dinledi..:)
2 gün önce longlarken 65.000 den önce kapatmam bunları dedim, ama dayanamadım yine.. hadi sisteme sadık kalamıyorum, stratejime bari sadık kalabilsem.. üüwww üüü
[quote=boz ayı;197862]64.500 direnç mi.??? destek mi???
işte bütün mesele bu........
efg agresif oynadı......[B]oyuncu değişikliği zamanı geldi....[/B][/quote]
soru şu.....
spotta para çıkışı....vobda teorik fiatın üstünde işlem...
ve nerdeyse tek alıcı efg....
sizce parasına düşman mı efg....çok mu saf....ve neden kendini
bu kadar ortalara attı.....başka kurum kullanmadı.....
teknik direktörlük zor iş yahu.....:..:
EFG ve diğerleri... Bir aracı kurum istediği gibi piyasayı yönlendirebiliyor, hayret valla...
YYLD :)
yön yukarı gibi .. son poz 425 long .. istop yazılı işler yoğun ..
[quote=enorton;197871]EFG ve diğerleri... Bir aracı kurum istediği gibi piyasayı yönlendirebiliyor, hayret valla...
YYLD :)[/quote]
Dün bir iki arkadaşın tahmin ettiği gibi, piyasa 1500-2000 puanlık bantta yatay girerse, görürüm senin YYLD leri:::::: yada YYSD leri...
Yaw hakkaten 60 la mı devam edeceksin..15 lik çalışması yok mu yada 20 ya da 5 ya da ............
[quote=boz ayı;197870]soru şu.....
spotta para çıkışı....vobda teorik fiatın üstünde işlem...
ve nerdeyse tek alıcı efg....
sizce parasına düşman mı efg....çok mu saf....ve neden kendini
bu kadar ortalara attı.....başka kurum kullanmadı.....
teknik direktörlük zor iş yahu.....:..:[/quote]
[I]64.500 görevi tamam bence...üstüne çıktı...altına indi...ve 64.500 [/I]
[I]destek yapılma çalışması bunun adı....efg..nin işi tamam.....oyun dışına alalım kendisini..[/I]
[I]yeni oyuncu oyuna girmeli ve hedefi 65.200 olmalı....olmalı ki...........[/I]
[I]devamı yarın.................lelele[/I]
bugün bi haber falanmı bekleniyor .. çok değişik hareketler ... bişeyler olacak gibi bugün .. hayır olur inşallah .. üvvv ...:o:o
-6000 apsd...
[quote=enorton;197865][B](yenıleme) honda 437 bın 763 aracını gerı cagıracak [/B]
japon otomobıl uretıcısı honda, dunya
genelınde 437 bın 763 aracını aırbaglerınde problem oldugu gerekcesıyle gerı
cagıracagını acıkladı.
Sırketten yapılan acıklamada, araclardakı hava yastıgının patlama rıskı
bulundugu, yolcu bolumune tehlıkelı metal bır parca fırlattıgı ve yaralanmalara
neden olabılecegı gerekcesıyle aracları gerı cagırma kararı aldıkları
belırtıldı.
Acıklamada, 2000-2001 yıllarında uretılen aracları kapsadıgı
kaydedılerek, accord, cıvıc, tl, cr-v ve odyssey modellerının abd ve kanada'dan,
pılot ve cl modellerının yalnızca abd'den, ınspıre, saber ve lagreat'ın ıse
japonya'dan gerı cagırılacagı ıfade edıldı.
Abd'de 378 bın 758, kanada'da 41 bın 685, meksıka'da 9 bın 227 ıle
japonya dahıl dıger ulkelerden ıse 4 bın 042 aracın gerı cagrılacagı
kaydedıldı.
Honda fınans muduru yoıchı hojo yaptıgı acıklamada, gerı cagırmaların
sırkete 223-335 mılyon dolara mal olacagını soyledı.
Acıklamada, ıkı hafta ıcınde ıkıncı kez araclarını gerı cagırma kararı
alan sırketın bu yenı onlemlerı sırket ıcı ıncelemelerde belırlenen sorun
nedenıyle aldıgı bıldırıldı.
Bırı olumlu olmak uzere yaklasık 12 kaza bıldırdıgı ıfade edılen
acıklamada, gecen yıl yaz aylarından bu yana yenı bır kaza olayının
bıldırılmedıgı belırtıldı.
Acıklamada, dunya genelınde toplam 514 bın 355 aracın 2008 kasım ve 2009
temmuz donemınde aynı problemler gerekce gosterılerek gerı cagrıldıgı
hatırlatıldı.
Sırketın 29 ocakta yaptıgı acıklamada ıse, kuzey amerıka, avrupa ve
asya'da satılan honda'nın fıt ve jazz modellerının gerı cagrıldıgını belırtmıs,
karardan ıngıltere'de 171 bın 372, abd'de ıse 140 bın aracın etkılenecegı ıfade
edılmıstı.
Acıklamada, gerı cagırma kararının arac pencerelerının acma ve kapama
sıstemınde olusan hata nedenıyle alındıgı bıldırılmıstı.
ıngılız the tımes gazetesının ınternet sıtesınde yer alan haberde ıse bu
teknık hatanın guney afrıka cumhurıyetı'nde bır cocugun olumune neden oldugu
belırtılmıstı.
Honda'nın hısselerı tokyo borsasında bugun yuzde 1,63 deger kaybettı.
-aa-[/quote]
Abi ben bu araç cagırmalarında bir pislikk oldugunu dusunuyorum,adamlar normalde satısları oldugundan fazla göstererek cok buyuk zarar yazmaları gerekirken bunları bilancolarında göstermediler gecen sene,iyilik pompalıyarak,es gectiler,simdi denetimlerden yakalanmamak icin bu cagırmaları bahane ederek faaliyet dısı zarar yazdırıp bu zararı kompanse etmeye calısıyorlar bence..Düsünün aynı hafta icerisinden hem Toyota,hem Ford hemde Honda,ücüde aynı zamanda fail ediyor,hayır mühendis olmasam diyecem sizin yapacagınız ar-ge'nin *.* diye fakat Toyata dediginiz sirket cok titiz bir ar-ge mühendisligine sahip,dahası otomotiv firmaları yalın üretim sayesinde hatayı daha üretimde yakalıyorlar,artı bazı hatalar örtbas edilebilir,mesela 300bin arac sattınız fatal bir hata(ölümle)son bulan 5 kisi oldu,2 milyar dolar maliyete katlanan ceo'ya tekmeyi basarlar..kaldı ki hibrid araclarda fatal bir hata yok..cok cakal bunlar..
kimseyi stoplatamadılar daha dow un biraz toparlanmasıyla hükseliş hızı artacaktır
[QUOTE=Astatin;197874]Dün bir iki arkadaşın tahmin ettiği gibi, piyasa 1500-2000 puanlık bantta yatay girerse, görürüm senin YYLD leri:::::: yada YYSD leri...
Yaw hakkaten 60 la mı devam edeceksin..15 lik çalışması yok mu yada 20 ya da 5 ya da ............[/QUOTE]
Valla öyle alıştım ki 60 dk lığa bundan sonra periyot değiştirmek çok zor olur benim için... ilerde 120 dk veya günlüğe geçerim ancak... Alıştım rahata :)
[quote=boz ayı;197876][I]64.500 görevi tamam bence...üstüne çıktı...altına indi...ve 64.500 [/I]
[I]destek yapılma çalışması bunun adı....efg..nin işi tamam.....oyun dışına alalım kendisini..[/I]
[I]yeni oyuncu oyuna girmeli ve hedefi 65.200 olmalı....olmalı ki...........[/I]
[I]devamı yarın.................lelele[/I][/quote]
dow da bugün 10113 üstüne atarsa xtraderx devamı 2.5 aylık trend olabilir demiş:::.uyk
asti patron, kendi adıma diyim, işler ve güçler sakinleyince, aynı sistemin güdük periodlusunu (15-20 dakka misal) da kullanayım diyorum, valla benim psikoloji kaldırmıyor; bi sinyali bile atlamak fena bozuyor. ayrıca garip bir şekilde neredeyse başından beri vobda şeydiyorum, en ferformanslı period hep saatlik oldu. haa, bant diyosan, kısa periodlu sistemlerin de canına okuyan bantlar var be abicim.
olayın en önemli kısmı pek de konuşmadığımız risk yönetimi bence; sistem ve period detay gibi geliyor bana.
Seferoğullarıyla Tellioğullarının yeşil vadi kavgası...Bastır tosun paşam...:)
[LEFT]Sabahattin ÖNKİBAR[/LEFT]
[RIGHT]sonkibar@gmail.com[/RIGHT]
[IMG]http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/resimler1/authors/18.gif[/IMG]
[B]Star TV, Milliyet ve Vatan'ı alacak Koza Grubu hisselerinin gizli talibi[/B]
Star TV, Milliyet ve Vatan’a talip olan kim?
Koza Grubu.
Ne iş yapar?
Bir kaç sene öncesine kadar sadece düğün davetiyesi basardı!
Bugünkü durumu?
O matbaaya bir de altın şirketi ilave ettiler.
Peki bu altın şirketi devasa bir
şey mi?
Ödediği vergiye bakılırsa değil, orta boyutlu sıradan bir şirket görüntüsünde!
Koza Grubunun patronu Akın İpek medya ile pek ilgili!
Yine ödediği vergilerden hareketle babadan kalan bir mirası yok ama nakiti bastırıp önce Bugün gazetesini, ardından da Kanaltürk’ü satın aldı ki ikisinin maliyeti onlarca milyon dolar.
Bitmedi, peşi sıra Bugün TV diye de bir haber kanalı kurdu.
İlginç ayrıntı bütün bu medya kuruluşlarının zarar etmesi ve bu zararın yıllık bazda onlarca milyon dolar düzeyinde olmasıdır.
Hal bu iken Akın İpek, medyada büyümeye doymuyor.
Malum bu aralar Star TV, Milliyet ve Vatan’a talip!
Ne garip tesadüf ki bu üç yayın organı da medyanın en çok zarar eden kurumları.. Bunu nereden mi anlıyoruz? Zarar beyan etmelerinden!
Göründüğü kadarı ile Akın İpek bu medya organlarını da alırsa, bugünün tablosuna göre her yıl 50 milyon dolar üstü bir katkı yapacak yani sübvanse edecek!
Peki dünyada hangi işadamı bu küresel ekonomik kriz tablosunda zarar eden ve kâr etmesi zor görünen medya organlarına 500 milyon dolar nakit aktarır?
Akın İpek’ten başkası zor bulunur herhalde?
Gelelim Akın İpek’in bu parayı nereden bulacağı sorusuna?
Kamu bankalarından kredi alamadı çünkü göstereceği teminatı yok.. İlgililer zarar eden gazetenin ipoteği ile verilecek kredinin çok gürültü çıkaracağını söylediler.
Dışarıdan kredi zaten mümkün olmadığı için, Koza Altın’ın halka arzı gündeme getirildi ve SPK bu teşebbüse anında olur verdi.
Sonuç mu?
Dehşet içindeyim!...
ODA TV araştırdı, yaşanan son borsalar çöküşüne rağmen Koza Altın’a 450 milyon dolar üstünde talep gelmişmiş!
Evet yanlış okumadınız; Avrupa’dan, Asya ve Amerikan borsalarına kadar Yunanistan, İspanya ve Portekiz’deki krizler sebebiyle borsa iki seksen yere uzanırken Koza Altın’a rekor ötesi bir talep olmuş!
Bu öylesine bir talep ki Telekom ve Halkbank gibi dev şirketlerimizi bile defalarca sollamış!
Diyeceksiniz ki, Koza Altın’ın eti ne budu ne, sermayesi ortada, böyle bir şey nasıl olur?
Onu biz de anlamadık ama oldu!
Ancak çok önemli bir ayrıntı var! Halka arz edilecek hisselerin yarıya yakın kısmı yurtdışındaki yatırımcılara ayrıldı!
Kafam karıştı zira Koza dediğin Coca-Cola ya da IBM değil ki, ödenmiş sermayesi çok çok az olan sıradan bir Türk firması!
Böyle bir firmaya yabancı yatırımcı niçin yatırım yapsın!
Sahi şimdi birileri çıksa ve gerçekte yabancı yatırımcı yok, içerideki birileri yabancı ambalajı ile Koza’dan hisse alıp aslında Star TV, Milliyet ve Vatan’ı satın almak için nakit denkleştiriyor. Bu gazetelerin gerçek sahipleri de onlar olacak dese ne cevap vereceğiz!
Akın Bey bu kuşkuda olanlara cevabınız olursa söz, virgülüne dokunmadan yayınlayacağım
[B]YAZIK...
TEKEL işçileri şeytan ve PKK’lı imiş![/B]
Başlığa şaşırdınız değil mi, elbette böyle bir söz bana ait olamaz.. Peki kime mi ait? Kimsesizlerin kimsesi olacağız diye milletten oy talep edip iktidar olan AKP’nin bakanı Hayati Yazıcı’ya.. Vallahi ayıp, TEKEL işçisi müktesep hakkında ısrar etti diye yapılan bu şeytan ve PKK’lı benzetmesi ayıbın ötesinde günah ve de bühtandır... Bu hadise ile görülmüştür ki AKP kendine karşı olmayı adeta şeytanla saf tutma biçiminde algılıyor ve sunuyor. Emin olun bu işçiler şayet grev yapmayıp AKP’nin dediklerini yerine getirmiş olsaydı, şeytan yerine melek olarak takdis edileceklerdi.. En doğal demokratik hakkın kullanımına bile şeytan ithamında bulunanlara demokrat diyenlere yazıklar olsun!
[B]SÖYLEYİN...
AKP’ye yalakalık kaç para?[/B]
Bu sütunda defalarca sordum, akabinde Melih Aşık, Rahmi Turan ve Emin Çölaşan da sütunlarında sordular ama haftalar geçti hâlâ cevap yok. Malum Mehmet Altan TMSF kanalı Cine-5’de ekrana çıkıyor ve duyumlarıma göre her ay onlarca milyar para alıyor. Bitmedi yine aynı kanalda üç yandaş kalemşor yani Taraf, Yeni Şafak ve Star yazarları Pazar akşamları Memleket Mes’elesi diye bir program yapıyorlar. Cine-5 devletin, milletin yani 72 milyonun kanalı. Ödenen para hepimizin cebinden çıkıyor, dolayısı ile vergi mükellefi bir vatandaş olarak sorduğum ne kadar para alıyorlar sorusuna cevap vermeleri gerek, ama ne TMSF ne de o yazarlar cevap vermiyor çünkü verdikleri takdirde kamuoyundan tepki alacaklarını biliyorlar. Yok TMSF babanızın çiftliği değil, milletin malıdır. Bu konunun peşini asla bırakmayacağım. Sadece onlar da değil, bir dönem Deniz Gezmiş türkülerini mırıldanırken, onlarca milyar maaşı görünce AKP’ye övgüler düzen Tayfun Talipoğlu’nun sakladığı astronomik program ücretini de öğreneceğiz... Söylesenize, AKP’ye yalakalığınız kaç para?
[B]ÖRTÜLÜ...
Cem TV’de Tayyip korkusu![/B]
Sevgili Melih Aşık bir kaçtır yazıyor, Cem TV’de acayip bir sansür ve karartma varmış. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. İzzettin Doğan, Tayyip ve AKP eleştirilerini yapanlara karşı harekete geçiyor ve o programın kalemini kırıyormuş. Nitekim Barış Yarkadaş ve arkadaşlarının programı bunlardan biri imiş. Başka örnekler de varmış. Doğrusu bu haberi okuyunca Sayın Doğan’a biraz kızdım ama sonra da hak verdim çünkü İzzettin Bey eleştiri dozunu kaçırdığı an, akıbetinin diğer muhalif kanal patronları gibi olacağını görmüş herhalde. Malum AKP’ye muhalefet edip de, hâlâ tutuklanmayan tek kanal patronu Prof. Doğan’dır... Soruyorum bu rejimin adı örtülü faşizm değil de nedir Allah aşkına!
1dk'lıkta çok net çift tepe oluşumu görülüyor. Çalışırsa en az bir 600-700 puan ineriz..
selam arkdaslar kolay gelsin..
15.30 abd dıs ticaret dengesi datası gelicek.. dengeleri bozmayalım dikkat edin :)