Vobix Kardeş, bu yolda güzel olur vallahi... ekstradan 5-10 da araya iteleriz..:) zamanında Hitler bu yola başvurmustu sanırım. İngilizleri çökertmek için.. Para basıp ucala atmıştı.. Yani Helikopter Ben'in fikir babası aslında hitlerdir.. :)
Printable View
Vobix Kardeş, bu yolda güzel olur vallahi... ekstradan 5-10 da araya iteleriz..:) zamanında Hitler bu yola başvurmustu sanırım. İngilizleri çökertmek için.. Para basıp ucala atmıştı.. Yani Helikopter Ben'in fikir babası aslında hitlerdir.. :)
neyse benim ruhum daraldı ....
birkaç haftalıgına uzak durayım yine....
moderatör kardeş 1 ay ceza verebilirsin bana......gücenmem sana
sistem nihayet sat verdi..33450 den kısa...
[quote=abka;78947]sistem nihayet sat verdi..33450 den kısa...[/quote]
kavga yazılarının arasında rakam duymak sevindirici oluyor.
ya moderatör adam hala burdada sövüyor sen anca yazı siliosun. nasıl iş bu ya
Bu forumda neden bu bozuk üslup hatta küfürlere izin veriliyor anlamıyorum. Başka forumda olsa çoktan paketlenmişti bu arkadaşlar hatta konuyu dağıtmak bile yasak
[QUOTE=Astatin;78928]Onu başka mesajlarda yazdım...Bir şey merak ediyorum: Mesela hintlileerden de nefret ediyormusunuz, ya çinlilerden, arnavutlardan, çetniklerden............bunların hepsi bir dönem türklere karşı komploların için de olmuştur...Halklarla, oligarkları ayırınız birbirinden...Dağ gibi imparatorluğun kaybını sadece niye savaştığını bile bilmeyen halklara fatura etmeyin...Büyük batı planları ve kendi içimizdeki maceraperestleri, yüzbinlere askeri hayal uğruna donduranları veya aynen batının istediği gibi pompalanan aşırı milliyetçilikle balkanların ve güneyin ayrılmasını hızlandıranların hiç mi suçu yok..[COLOR="Red"]Tarihi açıklamanın en kolay yolu hep bir "hain" bulmaktan geçer[/COLOR].. Ama gerçekler hiç öyle değildir.[/QUOTE]
tarihte hep bir ''hain'' olacaktır.. her insan gibi her millet de kendi çıkarını güder.. ayrıca kimse burada ne araplara, nede filistinlilere düşmanlığından değil tarihin gerçeklerinden bahsediyor.. çarpıtmayalım.. düşmanlık beslemek için değil, tarihten ders almak için mercek altına alalım tarihimizi..bırak arapları ben yunanlılara bile düşman değilim..(ki kurtuluş savaşında ege'de yunan katliamını yaşamış bir ailenin çocuğuyum)..hiçbir çocuk ana babasının hatalarından sorumlu tutulamayacağı gibi, hiçbir milletlerde atalarının yaptığı hatalardan sorumlu tutulamaz..
daha önce osmanlı padişahının 1.dünya savaşında islam birliğine inanıp da araplardan yediği darbe gibi, şu anda da islam birliğine soyunan bir başbakan da arkasından darbe alıp bedelini türk milletine ödetmesin yeter ki...
5 dak ve sistemim(15 dak)sat da...
arkadaslar bende islem yapıyorum ya bi gozum ekranda bi gozum burda lutfen daha fazla konuyu uzatmayalım :(
mersiyke Nohamura'dan takviye geldi.
İkzilere takke formasyonu 33,300de hedefine ulaşmıştır. Bundan sonra duruma bakmak lazım. 14:00te spot açılana akdar böyle hacimsiz seyir devam eder diyerek ana konumuza dönalim.
Dolr longları haftasonu harcamaları karına kapattım... :) fit flat
VOB 'u neden 24 saat yapmıyorlar? FDJI gibi. Gap yememiş oluruz.