33.1'ü görürsek, shortların yarısını kapatacağım.
Printable View
33.1'ü görürsek, shortların yarısını kapatacağım.
[quote=jerfin;78955]tarihte hep bir ''hain'' olacaktır.. her insan gibi her millet de kendi çıkarını güder.. ayrıca kimse burada ne araplara, nede filistinlilere düşmanlığından değil tarihin gerçeklerinden bahsediyor.. çarpıtmayalım.. düşmanlık beslemek için değil, tarihten ders almak için mercek altına alalım tarihimizi..bırak arapları ben yunanlılara bile düşman değilim..(ki kurtuluş savaşında ege'de yunan katliamını yaşamış bir ailenin çocuğuyum)..hiçbir çocuk ana babasının hatalarından sorumlu tutulamayacağı gibi, hiçbir milletlerde atalarının yaptığı hatalardan sorumlu tutulamaz..
daha önce osmanlı padişahının 1.dünya savaşında islam birliğine inanıp da araplardan yediği darbe gibi, şu anda da islam birliğine soyunan bir başbakan da arkasından darbe alıp bedelini türk milletine ödetmesin yeter ki...[/quote]
bunu bir yemekte tartışalım mı ?:..::..: yok yanış anlaa olmasın, durumdan hazine falan çıkarmıyorum...tarih tartışırız...yani iyi niyetimdn emin olman için mersiyk da gelebilir mesela, fifa gözlemcisi olarak :..: (ayyyhh, ben bu forumlara eğlenmek için takılıyorum uzatmmiiceemmm..reca ederim kaptalım bu bahsi)....
Bayn Jerfin Bayan Jerfin,
Sesiniz çok yüksek çıkıyor. Suçluluk psikolojisinden olsa gerek..Benden küçüksün..Ama bilki benim sesim yüksek çıkmayacak..:..::..:
[quote=bgungor68;78966]VOB 'u neden 24 saat yapmıyorlar? FDJI gibi. Gap yememiş oluruz.[/quote]
Fdax gibi olsak yine yeter ama nerdee
[quote=bgungor68;78966]VOB 'u neden 24 saat yapmıyorlar? FDJI gibi. Gap yememiş oluruz.[/quote]
sağlığımız bozulmasın diye heralde
paramızı nasıl olsa kayboluyor sağlığımız bozulmasın bari değil mi
[QUOTE=Astatin;78969]bunu bir yemekte tartışalım mı ?:..::..: yok yanış anlaa olmasın, durumdan hazine falan çıkarmıyorum...tarih tartışırız...yani iyi niyetimdn emin olman için mersiyk da gelebilir mesela, fifa gözlemcisi olarak :..: (ayyyhh, ben bu forumlara eğlenmek için takılıyorum uzatmmiiceemmm..reca ederim kaptalım bu bahsi)....
Bayn Jerfin Bayan Jerfin,
Sesiniz çok yüksek çıkıyor. Suçluluk psikolojisinden olsa gerek..Benden küçüksün..Ama bilki benim sesim yüksek çıkmayacak..:..::..:[/QUOTE]
Yemek işini bir de programaın birine ayarlayın. Hatta ekibi tamamen buradan kurun 20 kontratlık para veriyorlar. Kırışılır.
Sanırım Vob bizde Adrenalin bağımlısı yaptı. Vob kesmiyenler, F/X te işlem yapıyorlar. Kazanmak yada kaybetmekten çok, oyunun içinde olmak güzel sanırım...
Bir İngiliz Bakanının(Simsek) acı itirafları. RTE tek başına kaldı adam naapsın :(
tolar long 2/5
S&P 13:30 barı ıle 843 altında kapatırsa düşüş sertleşir.
Teşekkürler EFG.. lütfen 32,700 kadar...
[QUOTE=Astatin;78976]tolar long 2/5[/QUOTE]
dolarda kıpraşma oturrrr.dng
Biri şu Şimşek'i sustursunn dünden zaten kılım çıldrıtıcak beni konusmak zorundamı bu adam ?