Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?
Printable View
Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?
KAYNAKLAR: AB ZIRVESINDE YUNANISTAN'A DAIR ACIKLAMA GELEBILIR - CNBCE
-MATRIKS-
bu efg bir koku almış olabilir,yunanistan ı kurtacaklar gibi galiba:)
[quote=last trader;197931]Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?[/quote]
bi terslik yok.. herzaman 2-3 kağıt ile piyasaya yön veriyorlar bugünde iş-ak-vakıf başrolde..
5 dak spotta 64500 asilirsa TOBO hareketi gerceklesir.:)
[quote=last trader;197932]KAYNAKLAR: AB ZIRVESINDE YUNANISTAN'A DAIR ACIKLAMA GELEBILIR - CNBCE
-MATRIKS-
bu efg bir koku almış olabilir,yunanistan ı kurtacaklar gibi galiba:)[/quote]
yunanistanı biz kurtaracaz galiba:eek: efg burda vobtan 1 haftada hatta 1 günde topladığı parayı götürse yeter kurtulmasına .dng
seanslık graf inceledim.. 67bine kadar olacak çıkış mümkün ve tepki niteliğinde olabilir. dikkatli olmamız lazım...65200 üzerinde kalıcı olması yada gap li çıkış ihtimal dahilinde..
[QUOTE=last trader;197931]Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?[/QUOTE]
Garan cok önemli piyasa icin, haklisiniz... Hatta en önemli kagit..
Ancak bazen onda da kendine özel durumlar olabiliyor. Acik pozisyonlar yakalanmis kurum veya kisiler, bankaya özel durumlar vs...
Ben de merak ediyorum neden geride kaldigini acikcasi, görecegiz...
günlük grafta gap var .. 66250 civarında ..
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2649/adszcis.png[/IMG]
5 dklık 475 fiyatta geçici sat firir.... diii......ama kayboldu malum..ehuehuehe(PS: Yunanistanı, kurtarmaları dışında bir alternatif olmadığını ve bunun da fiyatlarda olduğunu düşünüyorum..Sonrsında İspanya Portekiz ve D:Avrupadaki, Batı avrupa bankalarının batıkları akla gelebüllürrrr...
ana tren düşüş yönünde , 5,60 dk sistemlerim alda
alış baskısı fecii .. gol olur bence .. ralli a* ..
noldu yine aq... bunlar niye celallendi..
[quote=mbm;197944]noldu yine **... bunlar niye celallendi..[/quote]
dışarısı yeşillendi **
[QUOTE=mbm;197944]noldu yine aq... bunlar niye celallendi..[/QUOTE]
gol olur bence abi . sisteme uysana ya .. gül gibi sisteme uymuyon .. üvvvv .. üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;197945]dışarısı yeşillendi **[/QUOTE]
bencede ** . . :D:D:D
ikili tepe olur patron...paron..baron..üwwwwww
Ahaaaaa..fiyat 625 e gelince 5 dklık sat verdi ve sat kesinleşti....15 dklıkdada TGG 4 den 2 ye düştü zöp diye...sanki bu saman alevi yükselişte mal kitlediler....
Mesud ol mesut patron ...:) alacaz bu maçı
(amma yukarı da olabülür ayu çıkaülür)
[quote=selçuklu;197946]gol olur bence abi . sisteme uysana ya .. gül gibi sisteme uymuyon .. üvvvv .. üüüüüüüüü[/quote]
Sisteme uymayanlara anında cezayı kesiyor Pala bana kestiği gibi şimdi uğraş dur artık.dng
Kisa peryotlarda son cikis uyumsuz oldu...
Ögle arasi düzeltebilirler bunu 642xx`lere cekip...
dow ve daxa tepkisiz gibi dursada 2.seans açılışı ve öğle arası tepki gelecektir
[quote=Astatin;197808]bu da dün tırstığımı ifade ettiğim 60 dklık PUPU lar
[IMG]http://i50.tinypic.com/2qi8k6s.jpg[/IMG][/quote]
astet emma da benzeyorlar ha
[IMG]http://i45.tinypic.com/30bmpzm.png[/IMG]
bu sıradan maç değil.....kaybeden küme düşecek.....play-off maçı...
son dakikaya kadar maç kopmaz......0-0 devam......
gol atmaya giderken yemekte var....defansı sağlam tutuyor takımlar....
yenecek bir gol..ün telafisi zor olabilir.....
euro bölgesi ; yunanistana yardım için henüz anlaşma yok ! cnbc-e
bull patron nerde acep .. kısada uzlaşacam falan diyodu .. üvvvv ..:o
şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, *öt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue
longta olan hiçbir periyot yok halen..
sadece 5 dk lık ortalama üstüne çıktı ve flat a geçti sabah açılışıyla.göstergenin pozitif bölgeye ulaşması için çok yolu var hala..
15 - 60 dk gün-hafta satışta
[QUOTE=YAVUZHAN;197955]euro bölgesi ; yunanistana yardım için henüz anlaşma yok ! cnbc-e[/QUOTE]
abi ortada bi anlaşma lafı varsa bence o anlaşma yapılur .. tahminim gol olur ... ve günlük graftaki gap dolar bence ..
[QUOTE=Astatin;197949]Ahaaaaa..fiyat 625 e gelince 5 dklık sat verdi ve sat kesinleşti....15 dklıkdada TGG 4 den 2 ye düştü zöp diye...sanki bu saman alevi yükselişte mal kitlediler....
Mesud ol mesut patron ...:) alacaz bu maçı
(amma yukarı da olabülür ayu çıkaülür)[/QUOTE]
kısalar gol olur bugun...yemişim dışarısını...:D..banane yunanistandan..
vay aq...çok zorluyo yalnız....basın uleynnnn...
15 dk grafta bayrak formasyon var gibi .. dikkatli olalım ..
[quote=Astatin;197957]şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, köt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue[/quote]
banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
son yaşanan hareketler iç kamuoylarını hazırlamak için.....
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....
[quote=boz ayı;197962]banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....[/quote]
yes Bozzzz,
Elelri mahkum kurtaracaklar..Amma bu kurtarma fiyatlarda varmı yok mu sorun o....Aslında o da sorun değil di, sistemle ters kalmasaydım kazara..üw
[quote=selçuklu;197959]abi ortada bi anlaşma lafı varsa bence o anlaşma yapılur .. tahminim gol olur ... ve günlük graftaki gap dolar bence ..[/quote]
katılıyorum..
şimdiye kadar kimin batışına izin verildiki ?
bindikleri dalı kesmiş olurlar ki mümkün değil bencede..
moda yunanistan şu sıralar..
ekim sonunda dubai esas oğlandı..
portekiz,irlanda bundan sonra sahne alacak herhalde :)
asılolan fiyatlardır diyoruz elbet..
bu arada yunanistan batarsada batmazsada :D anladınız siz onu :::
[QUOTE=selçuklu;197961]15 dk grafta bayrak formasyon var gibi .. dikkatli olalım ..[/QUOTE]
Patron bayrak hedefi kac?
Sanki calisirsa 66000`leri görebilir...
üwww:)
[QUOTE=Astatin;197957]şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, köt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue[/QUOTE]
Yunanistan AB nin sırtındaki kambur, tembel adamlar gün boyu oturup dursunlar tarım ve turizm başka gelir yok... Sanayi, teknoloji vs hak getire, yunan malı bişey aldığını hatırlayan var mı :) Ama bizden bir farkları var onlar hristiyan ama biz müslüman :) Bu yüzden onlar söğüşlese de AB nin içersinde...
Vadeli 64500 uzerinde kaldigi surece vadeliye gel gel yapacak.spotta 64500 asildiginda yukselis hizlanir diye dusunuyorum. yukardaki yuksek hedeflere goturecekler gibi.
[quote=boz ayı;197962]banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....[/quote]
[I]her kurtarmanın maliyeti vardır....diyeti ödenir....[/I]
[I]kurtarsa ne yazar.....kurtarmasa....olsa olsa gönül yazar..uzun vadede...[/I]
[I]amma kısa vadede bunu bekleyenlere şatış fırsatı yaratır aç ayulara....[/I]
[I]amma önce pozisyona girenlere sıkıntı olabilir.[/I]
Acayip hayvanlara benziirler
[quote=YAVUZHAN;197955]euro bölgesi ; yunanistana yardım için henüz anlaşma yok ! cnbc-e[/quote]
euro bölgesinde kim var? almanya,ingiltere,ispanya,portekiz v.s. yahu sanki bunlar iyi durumdamıymış ki yunanistan a yardım edeceklermiş?
komedi dükkanınıda geçti bu avrupa birliği :D
[font=times new roman][sıze=3]avrupa hükümetleri, yunanistan'a yardım konusunda prensipte uzlaştı [/sıze][/font]
efg 16 bin kontrata gidiyor..