ben hicbirsey yapmiyorum gereksiz yapilan islemlerde araci kurumu zengin ediyor.Ne haltlari varsa yesinler.
Printable View
ben hicbirsey yapmiyorum gereksiz yapilan islemlerde araci kurumu zengin ediyor.Ne haltlari varsa yesinler.
[QUOTE=mbm;19198]45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak[/QUOTE]
625 uzun tekrar... yine 100 puanda dönmeye başladık...
[QUOTE=mbm;19198]45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak[/QUOTE]
625 uzun tekrar... yine 100 puanda dönmeye başladık...
günaydın,her şey gönlünüzce olsun...ancak bu seyir devam ederse burada para kazanmak zor,dert sahibi olmak kolay olacak korkarım.
günaydın,her şey gönlünüzce olsun...ancak bu seyir devam ederse burada para kazanmak zor,dert sahibi olmak kolay olacak korkarım.
ağustos vadeyi hafif okşamaya başladım bende aşırı sığ gerçekten efg nin önüne geçmeye cesaretim yok açıkcası.
46600 Ağustos vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir
45800 Haziran vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir.
Aksi durumda satış baskısı süreceğe benziyor
ağustos vadeyi hafif okşamaya başladım bende aşırı sığ gerçekten efg nin önüne geçmeye cesaretim yok açıkcası.
46600 Ağustos vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir
45800 Haziran vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir.
Aksi durumda satış baskısı süreceğe benziyor
Öğleden sonra muhtelif verilerle hareketlenebilir burası. Dar bantta hareket görünüyor verilere kadar. Filler henüz teşrif etmediler doğru dürüst.
Öğleden sonra muhtelif verilerle hareketlenebilir burası. Dar bantta hareket görünüyor verilere kadar. Filler henüz teşrif etmediler doğru dürüst.
625 kısaya döndüm tekrar...
625 kısaya döndüm tekrar...