-
[quote=Strategist;273449]İçimde büyük bir gayri-müsterihlik var... Sistemle histem farklı şeyler söyleyip de ben mecburen sisteme uyunca çok huzursuz oluyorum... Serde histemcilik var ne de olsa... üvvv... 76.500 altı bir 15dk'lık kapanış müsterihlik seviyemde tavan yapardı oysa ki... üvvvvvv... [COLOR=red]Tek tesellim hastetro patronun sisteminin de[/COLOR] short'da olması... ıngaaa.....[/quote]
gaaaaakkk gaaaakk gak gaaaakkk...:::::: ona göre yani...
-
[quote=padişah;273451]sanko yine başladı kısaya, var başına bir gelecek ya, hayırdır inşallah[/quote]
sanko kısayı 4400 yaptı bukadar düşürdü efg uzunu 4400 yapsa 78 bin olurduk. her kurumun 4400 ü başka oluyo
-
[QUOTE=Astatin;273454]gaaaaakkk gaaaakk gak gaaaakkk...:::::: ona göre yani...[/QUOTE]
genç boğalar hastetronomious systemden rahatsız ... :o:o
-
ula bu DAX da tam hayvanın ÖNDE GİDENİ imiş yaww..%1.68.....sabah seans öncesi deselerdi ki DAX %1.68 yapacak elindeki kısaları 76700 den verir misin? al abi der üstüne de yemek ısmarlardım valla...şimdi manzaraya bak...pihh
-
zenginlik formülü açık...:)
1990,1994,1998,2001,2008 de imkb zirvenin % 60 altında dip yapmış..
ve oradan çıkış %200-600 arasıdır..imkb-3 de(garanti,akbnk,işc) bu oran 10 kat olabiliyor...
20.000 dolar biriktir..ve o zamanı bekle...hayat uzun..3 kere bileşik degerlendirsen temiz 1-2 milyon dolar eder...alım yapınca hisseler 4-6 kat kar yapıncaya kadar bekle...satıncada,tekrar dip bekle....
önce zirve oluşsun..sonra dip tesbiti olsun...şimdilik tepe 61.000 olduğundan alım yeri 25.000 dir....
-
[quote=jerfin;273445]dolar desteğine çekildi.. buraları aşağı kırar mı bi analiz geçsen unlimit..:)[/quote]
1,4946'nın altına geçeceğini düşünmüyorum apla. düşünsem GBP/USD şortlamazdım :::
-
[quote=selçuklu;273456]genç boğalar hastetronomious systemden rahatsız ... :o:o[/quote]
,
siz bilirsiniz patron...genç ayularda gençlik falan kalmadı kaç gündür sinyal yok heyecan yok...yaşlandık ** ekran başında **
-
[quote=Astatin;273453]üwwwww...marduk dünyaya çarpana kadar yeni sinyal gelmezse gözüm açık giderim ühühüh...
[/quote]
Patron selpatros gizlice senin bigisayara girip AL formülüne şöyle bir satır eklemiş tikkat et...
... AND c>1000000
:::
-
[quote=selçuklu;273452]benim histem ve sistem alda..longum .. ama huzursuzluk var sıkıntı var .. acilen 79000 üstüne atması gerekiyor .. yoksa unmüsterihliğim geçmeyecek üvvvvv ..[/quote]
aynen ben de longum ve müsterih değilim nedense
-
şip-şak satışa döndü 76525 ten..
-
[quote=Strategist;273461]Patron sepatros gizlice senin bigisayara girip AL formülüne şöyle bir satır eklemiş tikkat et...
... AND c>1000000
:::[/quote]
acemilik etmiş o zaman.. asıl APK ya eklemesi lazımdı:::
-
[QUOTE=Astatin;273464]acemilik etmiş o zaman.. asıl APK ya eklemesi lazımdı:::[/QUOTE]
tgglerle oynadım .. ühühühü ...
-
[quote=selçuklu;273465]tgglerle oynadım .. ühühühü ...[/quote]
bak tgg ile oynadıysan sistemin ** sundur..ona bişey demem...ama blöf yapıyorsun bence...tgg ler.....demişsin...oysa tgg 1 tane var...ya da ben blöf yapıyorum..ya da ikimizde...sonuçta ikimiz de en az birimizin blöf yaptığını biliyor...neyse ya ** et..uzatmayayım..baktım..dokunmamışsın tgg lere..ay pardon tgg ye.dng
-
[QUOTE=unlimitted;273459]1,4946'nın altına geçeceğini düşünmüyorum apla. düşünsem GBP/USD şortlamazdım :::[/QUOTE]
foreksde dolar mı alsam acaba..:confused: ama hiç işlem yapmadım şimdiye kadar çok korkuyorum üüwwww.. en iyisi ben yine aud/usd shortlayayım..:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;273466]bak tgg ile oynadıysan sistemin ** sundur..ona bişey demem...ama blöf yapıyorsun bence...tgg ler.....demişsin...oysa tgg 1 tane var...ya da ben blöf yapıyorum..ya da ikimizde...sonuçta ikimiz de en az birimizin blöf yaptığını biliyor...neyse ya ** et..uzatmayayım..baktım..dokunmamışsın tgg lere..ay pardon tgg ye.dng[/QUOTE]
hellim apla kod yazdı ... değişmemiş gibi gözükütyor ama değiştirdim .. ühühüüh ... :D:D:D ...
-
10.000 x "kreş tüm hızıyla yolda"...:)
-
[quote=Astatin;273464]acemilik etmiş o zaman.. asıl APK ya eklemesi lazımdı:::[/quote]
Şincik bir soru geldi aklıma... Sistem açık pozu kapatmadan terse sinyal verirse ne olur? Matriks kar zarar hesabını nasıl yapar? Soracağıma dur bi deneyeyim.... üvvvvv...
-
[quote=jerfin;273467]foreksde dolar mı alsam acaba..:confused: ama hiç işlem yapmadım şimdiye kadar çok korkuyorum üüwwww.. en iyisi ben yine aud/usd shortlayayım..:..::..:[/quote]
0,91 altına kayarsa sağlam bi realize yiyecek gibi..
uyumsuzluklar çok bariz duruma gelmiş..
-
sabahki kuvvetli açılış ardından zayıflık devam ediyor gibi..
-
GARAN tam uçurumun eşiğinde...ve fekat hacim çok az..ü[url]www...Selpatros[/url], abi şöyle yükssekkk bir şelalenin tepesinde koptu kopacak bir 4 yapraklı yonca grafiklesen gorcıs olacah
-
shortum ve müsterihim.. dow 10.700 ü görecek.. ama ne çıkar bundan..:::
-
3. kez deneniyor .. 10550 üstü fdow gol olur bence .... genç boğalar tedirgin ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/662a2533.png[/IMG]
-
[quote=jerfin;273467]foreksde dolar mı alsam acaba..:confused: ama hiç işlem yapmadım şimdiye kadar çok korkuyorum üüwwww.. en iyisi ben yine aud/usd shortlayayım..:..::..:[/quote]
forekste dolar almanın 2 büyük handikapı var.
1-alışık olmadığın bir spread aralığı var. işlem tuşuna bastığın anda gördüğün zarar miktarı can sıkıcı.
2-gece taşıma maliyeti çok yüksek. gece taşıma maliyetine bakmadan iş yapma. ;)
-
[QUOTE=Astatin;273474]GARAN tam uçurumun eşiğinde...ve fekat hacim çok az..ü[url]www...Selpatros[/url], abi şöyle yükssekkk bir şelalenin tepesinde koptu kopacak bir 4 yapraklı yonca grafiklesen gorcıs olacah[/QUOTE]
olmaz genç boğalar rahatsız olur o zaman ...
-
piyasa yataylıktan kurtulsa iyi olacak artık .. genç traderlar rahatsız ..... üvvvvvvvvv
-
çarpıyolar adamı... full flat
-
[quote=jerfin;273475]shortum ve müsterihim.. dow 10.700 ü görecek.. ama ne çıkar bundan..:::[/quote]
.brv.brv.brv.brv teprik ederim..dow neymiş zati..yemişim dowu..bugün burası eksi kapar (stro, sabahki eksili mesajıma yanıtını alıntılayıp pis dalga geçeceğim akşam..ona göre:::..eksi kapamazsakda sen dalga geçersin artık..yapcek bişi yok)..bence gece DOW sıkı eksi yapar..yarın burası yine eksi gap açar..bankacılık sektör raporunu BDDK nın sitesindne izleyen herkesin göreceği gibi bankaların kar marjları düşmeey başladı..bu tip bir iki habe rdah açıkar bankalar göçer filan..sonra reffferommdom anketinde hayırlar %55 i aşar görünür piyasa iyice kıl kapar...derken MULTIPASS ağustos ayında hiç fresh sinyal vermeden 15000 puan felan kapar kısadan....kom.kom.kom way beaah, Balyoz planından bile ağır oldu bu haaaaa::::::
-
76.000 altına inersek 73.000 göz kırpıyor..:)
-
aha yazıyorum buraya 15:45 i 75xxx lerde karşılama ihtimalimiz %50.000011
-
[QUOTE=jerfin;273486]76.000 altına inersek 73.000 göz kırpıyor..:)[/QUOTE]
Gene ağzından bal damlıyo bugün
-
Benim gösrergeler aynı anda yere çakıldılar.
-
anlamıyorum yada anlayamıyorum dolar düşüyo tahvilde ons ta düşüyor borsalar doğru yolda bizim borsamız negatif mi ayrıldı he ne oluyor, bence çıkışı bunlar yarın yapacak zaten demiştim dün akşam hatırlarsanız bugün yataya ufak artı yarın yukarı 14,30 dan sonra yukarı diye ::: ::: :::
-
-
[quote=Astatin;273487]aha yazıyorum buraya 15:45 i 75xxx lerde karşılama ihtimalimiz %50.000011[/quote]
sana katılmıyorum nedense bu sefer asti hocam tahvile bak istersen bu hafta bu vob 80 rahat görmeli diyorum.
-
Ziraatyatırım VOB bülteni,:)))
[B][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2][LEFT]IMKB-30 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]ustos
kontrat[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Times New Roman]ı[/FONT][/LEFT]
[/B][/SIZE][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]Haftan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ın [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]son günü 75.650 [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]-77.125 fiyat
aral[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ığı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n d a i [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şl [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]e m g ö r e r e k C u m a
gününü 76.450 uzla [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ma fiyat [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ndan
tamamlad[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]Kontrattaki aç [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]k pozisyon
say[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]3.551 adet azalarak 205.445
adet kontrata geriledi. Yurtd[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ışı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]vadeli[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]piyasalardaki yükseli [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şin [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]etkisiyle güne
yükselerek ba [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]lamas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]bekledi[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]imiz
kontrat[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n ilk a [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şamada [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]77.175 direnç[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]seviyesini hedeflemesini bekliyoruz.[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]77.175 direnç seviyesinin gün içinde
geçilmesi durumunda 77.775 tarihi[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]zirve seviyesinin hedeflenece [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ini[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]ö n g ö r ü y o r u z . 7 7 . 7 7 5 t a r i h i z i r v e[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]seviyesinin k [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]r[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]lmas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]durumunda ise[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]yükseliş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]in hareketinin ivmelenerek[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]7 9 . 2 2 5 a n a d i r e n ç s e v i y e s i n i n[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]hedeflenece[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğini [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]dü [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şünüyoruz. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]Ayr [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ca[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT]77.175 direnç seviyesinin geçilememesi durumunda kontratta etkili olacak sat [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ış [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]bask[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n 76.400 pivot destek seviyesini
hedeflemesi beklenebilir. 76.400 pivot destek seviyesi alt [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]nda ise ilk a [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]amada 75.700 ara ve 75.050 ana destek seviyeleri
hedeflenecektir.[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1][LEFT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1] [/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
benim verdiğim destek-dirençleri kullanıyo,:p:::
bigün vermesem maazalah,:::
neler olacağını düşünemiyorum bile..::::eek::cool::D:..:
neuzübillah,:..:
duygulandım çok.....kom
-
iştah hortlamak üzere,10 kaplan sahne alabilir heran :)
-
[QUOTE=oguzhan;273489]Benim gösrergeler aynı anda yere çakıldılar.[/QUOTE]
Ve aynı anda yukarı hareketlendiler pek hayra alamaet değil.Bi şeyler dönüyor yine.
-
sankodan bi yazı geldi iradi iptal ücreti alıncakmış ne demek bu şimdi ya girilen emri iptal edincede ücret mi alacaklar yuh artık derim benmi yanlış anladım
-
[quote=saraylı;273493]Ziraatyatırım VOB bülteni,:)))
[B][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]IMKB-30 A
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]ustos[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Verdana][SIZE=2]
[LEFT][B][SIZE=2][FONT=Verdana]kontrat[/FONT][/SIZE][/B][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][B][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Times New Roman]ı[/FONT][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2]
[LEFT][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]Haftan[/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ın [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]son günü 75.650 [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]-77.125 fiyat[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]aral[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ığı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n d a i [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şl [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]e m g ö r e r e k C u m a[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]gününü 76.450 uzla [/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ma fiyat [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ndan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]tamamlad[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]Kontrattaki aç [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]k pozisyon[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]say[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]3.551 adet azalarak 205.445[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]adet kontrata geriledi. Yurtd[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ışı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]vadeli[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]piyasalardaki yükseli [/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şin [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]etkisiyle güne[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]yükselerek ba [/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]lamas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]bekledi[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]imiz[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]kontrat[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n ilk a [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şamada [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]77.175 direnç[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]seviyesini hedeflemesini bekliyoruz.[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]77.175 direnç seviyesinin gün içinde[/SIZE][/FONT]
[SIZE=1][FONT=Verdana]geçilmesi durumunda 77.775 tarihi[/FONT][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]zirve seviyesinin hedeflenece [/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ini[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ö n g ö r ü y o r u z . 7 7 . 7 7 5 t a r i h i z i r v e[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]seviyesinin k [/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]r[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]lmas[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]durumunda ise[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]yükseliş[/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]in hareketinin ivmelenerek[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]7 9 . 2 2 5 a n a d i r e n ç s e v i y e s i n i n[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]hedeflenece[/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ğini [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]dü [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]şünüyoruz. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]Ayr [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ca[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]77.175 direnç seviyesinin geçilememesi durumunda kontratta etkili olacak sat [/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ış [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]bask[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]s[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]n 76.400 pivot destek seviyesini[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]hedeflemesi beklenebilir. 76.400 pivot destek seviyesi alt [/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]nda ise ilk a [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][FONT=Verdana][SIZE=1]amada 75.700 ara ve 75.050 ana destek seviyeleri[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[LEFT][SIZE=1][FONT=Verdana]hedeflenecektir.[/FONT][/SIZE][/LEFT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]
[/SIZE][/FONT]
benim verdiğim destek-dirençleri kullanıyo,:p:::
bigün vermesem maazalah,:::
neler olacağını düşünemiyorum bile..::::eek::cool::D:..:
neuzübillah,:..:
duygulandım çok.....kom[/quote]
abi normaldir, nette kopyacı çok.
misal bazı arkadaşlar benim sanat şaheseri öcü formatını bile çalıyo :::
[/LEFT]
-
[quote=Astatin;273487]aha yazıyorum buraya 15:45 i 75xxx lerde karşılama ihtimalimiz %50.000011[/quote]
%50.0000000011 e düştü bu olasılık.. :) ama bu 200 puanlık tepkiler bi havalar felan..etkilenmiyorum yani..