Bu VOB ne zaman sağlam duruyorsa korkacaksın. :)
Printable View
Bu VOB ne zaman sağlam duruyorsa korkacaksın. :)
vob a 33450 den sat gelmişti..spota da şimdi 33050 lerden sat geldi..tamam da vob niye güçlü..
Spot 33.182.02 yı 14:00 barı ıle kırmadı ve yatay bandayız dedı, dususun derınlesmesı ıcın (trend) buranın kırılması gerekır, aksı takdırde bandın altında oldugumuz ıcın tepkıye long olunur. 14:30 barı ıle durum netlesır..
[quote=sazan;79038]Sevigili Astatin,
"GORGEOUS"'da nedir yahu ?[/quote]
Göz kamaştırıcı, harikulade, görkemli.....muhteşem den bir derece daha haşmetli bir derece :)
[quote=SEYYAH;79042][B]muhteşem[/B] demek abi[/quote]
Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)
Endeksdeki islem hacminin dusuklugu cok ilginc??
VOB$ da Long gider dedim.. 6650... Vob30 short devam.... Kardeş bile geleblir..
Astatin xau-usd max kaç olur bugün satış düşünüyorum? Yahu JELIBONu gören var mı? :) EurUsd nerden tepki verir acaba?
[quote=sazan;79047]Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)[/quote]
ELLIOTT ta tamam sen ustasın lafımız yok abi :D
ama ben ingiliz dili ve eğt mezunuyum.tevazuda bi yere kadar :D
bol kazançlar,
[quote=sazan;79047]Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)[/quote]
İlahi bay SAZAN..o amerikan argosundaki karşılığı..Benim kullandığım manayı yukarıda yazdım+.+. Ayrıca sizin dediğiniz manada bile besili semiz bakımlı manasında kullanılıyor...Ki o haliyle bile yalan sayılmaz çünkü bu tradelerle baya bir besili olmuş olmalı portfoyunuz...(Mesela kadana yada katana kötü bir sıfat olabilir...ama kadana gibi kadın dediğinizde akan sular durur) :)...
with my respect
dax destek 4300-4320
[QUOTE=Astatin;79046][B]Göz kamaştırıcı, harikulade, görkemli.....[/B]muhteşem den bir derece daha haşmetli bir derece :)[/QUOTE]
Dogrusu budur..
Iltifat yani.