Bu hafta çarşamba günü öğlende yazmıştım
[QUOTE=bull market;77446]Dünya ekonomik forumu, davos görüşmelerine bizim katılım yapmamızı eleştiriyorum, protesto ediyorum, bu forum Dünya için en büyük tehlikedir, insanoğlunun şeytani planları burada masaya yatırılıyor, bu sayede eşşek kesimin emeline ulaşması için gerekli açıklar tüm dünyanın gözü önünde alenen veriliyor, maşalar sağolsun toplantıya katılımı kaçırmıyor, yazıklar olsun, hani nerde insanlık, saygılar.[/QUOTE]
Bakın arkadaşlar, saatlerdir geriden forumu okuyarak geliyorum, anca bitirdim ve bu yüzden kısa kesmek istiyorum..
Başbakan toplantıyı terketmekte ve insan öldürenlerin yüzüne karşı konuşmakla doğru yapmıştır yanlış yapmıştır, tartışmaya gerek yok bence, o davos u düzenleyenlerin umurunda bile olmaz, nitekim yahudi lobisi çalışmasına vakit kaybetmeden başlamış, daha evvelde bu lobiler başbakana yazı göndererek, Türkiyede antisemitizm artt,ı engellensin mesajı iletmiştir, yurtiçindeki yahudi örgütleride Türk halkını ve basınını antisemitizmcilik yapmakla suçlamış, Türk halkına hakaret etmişlerdir, son bir ayda olanlar bunlar sadece, daha evveliyatıda var ama esas soru şudur..
Bundan yüz yıl evvel top tüfek icad olupda mertlik bozulmadığı yıllarda devlet bile kuramayan dangalaklarla, şimdi faiz tahvil hazine bonosuyla dünya insanlığının sırtından kazandığıyla modern silahlara sahip olup 60 yıllık devlet kurdum diyen sonradan görmelerin karşısına çıkmaktır, Türkler tarih boyu devlet geleneği olan bir millettir.
Türkiyede köy muhtarı bile olamayacak peres in el kol sallamasına, bağırmasına dayanamayacağımız bir gerçektir, öyleyse Davos un ruhunada, moderatörünede, g.lmişinede, g.çmişinede >@aw½6 o deyip, katılmamak lazım böyle düzeneklere.
Eğer Türk milletinin her bir evladı ne kadar güçlü olduğunu bilseydi, çarşamba günü öğlende yazdığım bu yazıdaki gibi düşünürdü, ondan sonrada inanın bir teki bile davos a yetkili sıfatıyla gitmezdi, bunlar böyledir maalesef, parayla tankla tüfekle devlet kurmuş dangalaklar aklı sıra, masaya oturacak forum yapacak beni alt edecek, geçiniz bunları, ama oyuna gelmemek için kiminle masaya oturulur bilmek lazım, ceza olarak en az 500 yıl israil devlet başkanı ile bizim devlet başkanımız bir daha aynı masaya oturmamalıdır, önce adam olsunlar, ondan sonra antisemitizm den bahsetsinler, antisemitizm nerden çıkıyomuş? durup durukenmi? yoksa peres gibi dangalaklar yüzündenmi?.. saygılar..